Не забелязвате ли, че в бурната си еуфория от "задаващата се италианска ера" оплюхме някои хора, които се опитваха да ни свалят на земята. Аз лично съжалявам, че се изказах срещу Боби Димитров. Отново си смятам, че си има и негови интереси Ботев да не попада в ръцете на друг, освен Ирена Кръстева, но имаше огромна доза истина в неговите думи. Легионерите направиха Ботев наистина НЕПРОДАВАЕМ.
Нито съм във фен клуб, нито нищо. Аз съм просто един фен, който изказва мнение. За мен най-важното е Ботев да излезне от калта с чест и достойнство. Незнам, каква роля ще имаме публиката. Това ще го решават тарторите.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Като не е проблема в Митьо,да даде Ботев на публиката за 1лв
Абе хора вие наистина ли повярвахте, че тези анонимни италианци и ония негър имат и парите и желанието да дойдат в БГ и да иннвестират точно в Ботев?
-
- Контакти:
Маааааааааа говорих ви аз още в началото ще всичко е измама , а вие ме оплюхте правихте се на най-великите започнахте да гоните всеки от форума който имаше различно от вашето мнение
ТА ДАЖЕ И ВЕЛИКИЯ ВИ МОД МЕ БЛОКИРА ,ЧЕ МИСЛЯ ТРЕЗВО
АМИ ЧЕСТИТО И ДРУГ ПЪТ ВЗИМАЙТЕ ВПРЕДВИД И МНЕНИЕТО НА ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ
ТА ДАЖЕ И ВЕЛИКИЯ ВИ МОД МЕ БЛОКИРА ,ЧЕ МИСЛЯ ТРЕЗВО
АМИ ЧЕСТИТО И ДРУГ ПЪТ ВЗИМАЙТЕ ВПРЕДВИД И МНЕНИЕТО НА ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
- САМО БОТЕВ
- Контакти:
Няма страшно момчета!Бяхме съгласни и във "В" група да отидем,но само да се оттървем от селския изрод.Ако италианците се откажат,то това ще е краят на Митьо,защото има вече нови договори на играчите с много високи заплати и всичко е редовно,което ще доведе до фалита на хитреца!Ако се върнат пък въпросните бизнесмени,пак ще е принуден да продава,защото няма да издържи на високите заплати и данъци!При всички положения той си отива,а още по-хубавото е че може и в затвора да го вкарат!Това ще му е цената която ще плати на НАЙ-ВЯРНАТА И СИЛНА АГИТКА в България с която той се подиграваше 10 години!Ние нищо не губим.Интереси за любимия ни Ботев винаги е имало и ще продължава да има!Търпяхме доста,сега остава само да чакаме момента в който наистина БОТЕВ ПЛОВДИВ ще е свободен завинахи от игото на ДХ.Горе главата КАНАРИ Бог е горе,но гледа долу!Всички които ни се присмиват и ни подиграват ще си получат заслуженото!
САМО БОТЕВ-ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!
Не вярвам, че италианците са идвали само за да спят и за да ядат в Пловдив! Доста глупава версия! По-скоро, това го лансират лакеите на Христола, за да се изкара отново "честен и почтен". Вярвам обаче на това, че Селяка е поискал 3 млн.евро за отбора, което ги е отказало от сделката. На всеки мога да повярвам, на Митьо - никога!
А знаеш ли какво представлява продажбата за 1 лев?
Това означава, че купувачът поема абсолютно всички пасиви, без одит, и размер на пасивите.Може да се наложи да плащате и хотела на `талянците и воаяжите на Митко.....да не говоря за всички останали дългове, в които той е затънал.
Като знам, че дори и ботевисти, все пак сте българи, много ми е интересно как ще си организирате финансите така, че всички да са доволни?Като знам и, че повечето от вас са на родителска издръжка (от тук пишещите), откъде ще вземате пари да издържате отбора?
Това означава, че купувачът поема абсолютно всички пасиви, без одит, и размер на пасивите.Може да се наложи да плащате и хотела на `талянците и воаяжите на Митко.....да не говоря за всички останали дългове, в които той е затънал.
Като знам, че дори и ботевисти, все пак сте българи, много ми е интересно как ще си организирате финансите така, че всички да са доволни?Като знам и, че повечето от вас са на родителска издръжка (от тук пишещите), откъде ще вземате пари да издържате отбора?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Като гледам какво става със съгражданите от лаута, май ще гледаме дерби догодина в "Б"група! Мъка ми е за любимия БОТЕВ, но по голямата трагедия е, че Пловдивския футбол загива. Май е време за обединени действия с локо. Да спрат да се правят на ощипани и да действат
Кашчей написа:А знаеш ли какво представлява продажбата за 1 лев?
Ще го издържат с парите за банички

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Кашчей написа:А знаеш ли какво представлява продажбата за 1 лев?
Ще го издържат с парите за банички![]()
![]()
На теб ти е весело, а на мен тъжно, когато чета подобни неща.Това са хора, които са чували някога, някъде нещо и смятат, че то е панацея.Всъщност това не е невъзможно, но за целта се иска достатъчно богат и достатъчно луд човек, за да купи "Ботев"Пд. за 1 лев, с всичките му дългове.Едно е да купиш предприятие, което можеш да съживиш, да започне да произвежда и да ти носи печалба, а съвсем друго да купиш потънал в дългове футболен отбор, от едно слабо и корумпирано първенство, който само ще иска, а нищо няма да дава.
Колкото и да им е неприятно на феновете на Ботев, все пак те не са софийски отбор, което автоматично ги прави втора ръка отбор за големите бизнесмени, които обикновено са съсредоточени в столицата ни.Ако ЦСКА не бяха софийски отбор.....съдбата им щеше да е същата.
Друг е въпросът, дали Христолов наистина продава.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Lord VOODOO
САМО БОТЕВ написа:Няма страшно момчета!Бяхме съгласни и във "В" група да отидем,но само да се оттървем от селския изрод.Ако италианците се откажат,то това ще е краят на Митьо,защото има вече нови договори на играчите с много високи заплати и всичко е редовно,което ще доведе до фалита на хитреца!Ако се върнат пък въпросните бизнесмени,пак ще е принуден да продава,защото няма да издържи на високите заплати и данъци!При всички положения той си отива,а още по-хубавото е че може и в затвора да го вкарат!Това ще му е цената която ще плати на НАЙ-ВЯРНАТА И СИЛНА АГИТКА в България с която той се подиграваше 10 години!Ние нищо не губим.Интереси за любимия ни Ботев винаги е имало и ще продължава да има!Търпяхме доста,сега остава само да чакаме момента в който наистина БОТЕВ ПЛОВДИВ ще е свободен завинахи от игото на ДХ.Горе главата КАНАРИ Бог е горе,но гледа долу!Всички които ни се присмиват и ни подиграват ще си получат заслуженото!
Пич нали си наясно, че човек дори и в затвора пак има право на собственост?! Дори и да осъдят Селският боклук, дори и да го вкарат в затвора за наплатени данъци и тн... той пак ще си остане собственик на отбора, докато не го продаде!!! А най-страшното е, че Сельо дори да иска да подари отбора на някого никой няма да го вземе заради всичките дългове на клуба, отделно, че поне в България никой вече не иска да има взимане - даване с тази жалка карикатура на човешко същество!!! Нужно ли е да ти обяснявам какво означава това, или сам ще се досетиш???

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал