Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 18:20

bobmarli написа:не мога да коменитрам станалото с петев, но и аз смятам, че не е удачно отявлен привърженик на цска да е треньор на Левски.

Друго нещо е футболен съдия да се разхожда с екип на Левски нали? :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 окт 2013 18:21

Това може да се случи само и единствено в България...за огромно съжаление!
С какво право въпросните субекти(нападатели) нахлуват в залата за пресконференция,кой е допуснал подобно нещо!?
Ивайло Петев претърпя безпрецедентно публично унижение и сега е в абсолютното си право,да се откаже от поста на старши треньор на Левски.
Срамота! В дните преди най-важните мачове за Българския национален отбор по футбол...в един български клуб да се случват чутовни аморални изцепки,просто Левски се превръща в клуба на абсурда и то на връх своята 100-годишнина :oops:
Последна промяна от smoothc на 08 окт 2013 18:23, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: С какво Ивайло Петев заслужи подобно отношение???

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 18:21

anri написа:"Феновете" на Левски се изгавриха с уж любимия си клуб.Тия наркоманчета не разбраха ли,че унижиха по най-долния начин клуба.Срам и позор!За мен Левски като клуб вече не съществува.Не и с такива привърженици.

Не бе, те всъщност са горди, че са показали на ЧОРБАРА какво мислят, а факта, че освен цскар е и наемник, професионален треньор и за капак е представен като треньор на ТЕХНИЯ отбор, на ЛЕВСКИ хич не ги бърка. Ама ха, важното е че ги дадоха по телевизията и ще има кинти за прахчета!!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 окт 2013 18:21

Ся им слушам излеянията на наркоманите и просто не мога да повярвам, че това се случва. Кои са тия хора, че някои да им се обажда да ги пита квото и да било? Някои наркоман от сектор б може ли да обясни за какви точно се имат тия наркомани щото аз не мога да си го обясня по никакъв начин?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 окт 2013 18:22

sin4ec написа:
Blue&Honour написа:Псевдолевскарчетата тука пак са много активни, а на стадиона няма никой.

И аз мисля, че бая хора, дето не са виждали Герена с трите сектора на живо дават акъл и четат морал! Настроенията бяха ясни и тук, във форума на Гонг , и в най-посещавания син форум. Петев нямаше как да очаква друго. Ако не беше дрънкал за сини говеда и че ЦСКА му е на сърцето, нямаше да е така. Тези неща се помнят. Кокала спешно на Герена!

Добре, де и така да е .Мърльо не игра ли при нас? Що не го съблякохте? Петев нито е наш кадър,нито е работил при нас.Освен това според мен разбира от футбол.
Сега ,като назначите Кокала или малкия Вуцов какво смятате ,че ще се промени? Дучето така изгони Андоне /там беше друг проблема заради охраната/, ама го изяде тренера.После човека си игра с Клуж в ШЛ и то добре.Проблемите са си ваши ,решавайте си ги.Обаче нито времето ,нито обстоятелствата са подходящи.
Чака ви дерби съчетано с юбилей.Дали ако Тройчо ви се изгаври с вас няма да остане със златни букви в сто годишната ви история?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: С какво Ивайло Петев заслужи подобно отношение???

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 18:22

Phoenix_ написа:А и не мисля, че Петев е унижен. Едно наркоманче плюнка, никога не може да те унижи. Може да надделее физически в един момент, но човек с мозък, колкото орех никога не може да те унижи..

Всъщност те унижиха отбора. Но като гледам много хора не го разбират.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 18:22

Кировец написа:
acmilan написа:
sin4ec написа:
acmilan написа:
LudogoretsRazgrad написа:Имам един въпрос.. Какво общо има Петев с ЦСКА, че ще го наричат "чорбар" ? Доколкото знам,той не е юноша на ЦСКА,не е играл никога в ЦСКА,и не е бил треньор на ЦСКА..................... ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ нямат НИЩО ОБЩО.

Бил казал, че като малък бил от ЦСКА и че това не му пречи да ги бие, а и го е правил многократно. Много обидно изказване за някои очи и уши явно. Смъртен грях.

В добавка с репликата: Дееба и сините говеда!

Това пък кога го е казал?

От кога това значи, че си цесекар? :lol: Вас всеки ви псува бе. :lol:

Кои сме ние, бе?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 08 окт 2013 18:23

Според мен нямаше друг начин да се получи искането на феновете , ми хайде тогава за треньор да се назначи чичо Митко тогава.
Обичам Левски

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 окт 2013 18:24

tsonpen написа:Днес бяхме свидетели на невиждан цирк. Един млад български треньор беше публично унижен. С какво Ивайло Петев е виновен за проблемите на "Левски" до момента и с какво заслужи това отношение? Срам ме е, че подобни неща се случват в България.
Проблемите трябва да се решават, но отговорност трябва да се търси от тези, които са виновни! Не от човек, който стъпва за първи път в този клуб. Той може да не бъде приет, но защо беше нужно да бъде унижаван и то с публични хулигански прояви?
Самият клуб "Левски" показа, че е много далеч от какъвто и да е досег с цивилизацията. Позор!

Фенове на Левски нападнаха Петев, свалиха фланелката му

Фенове на Левски нападнаха новия старши треньор на клуба Ивайло Петев при представянето му от спортно-техническия директор на клуба Наско Сираков. Група привърженици нахлу в залата за пресконференции в Сектор В, точно след като Петев бе позирал с шал на тима, като се нахвърлиха с обидни квалификации към специалиста, а в последствие свалиха и фланелките на Левски, с които бе облечен Петев и на практика го оставиха гол.

„Ние ще водим пресконференцията“, започнаха ултрасите.

„Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на Левсии не сте ни попитали дали може да я сложите. Свалете фланелката, тук треньор е този, който ние преценяваме. Ставаме по-зле от свинете. Няма как да се случат нещата. Съблечи фланелката и си тръгвай. Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски“, казаха още феновете на Петев, а някои от тях свалиха фланелките на Левски, с които бе облечен Петев.

При така развилата се ситуация, Петев напусна залата гол, а с гневните фенове остана Наско Сираков, който опита да ги успокои.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=377299

Съгласен съм, но защо приписвате това на всички левскари? Аз какво съм виновен за действията на четири или пет човека? Ама нали е Левски и е важно плюенето ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 18:25

Как си търсят оправдания тия от Подуене не е истина. Тоя бил казал "говеда", бил от ЦСКА не знам си какво... Оправдания от 1001 нощ...
Фактите са, че от този отбор ВЕЧЕ нищо не става и се чудят какво да направят. :lol:

Върни се в “Футбол - България”