Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: С какво Ивайло Петев заслужи подобно отношение???

Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 17:23

А бе тъпо беше с тази фланелка каквото и да говорим , може и да не харесвам Петев ама човека си е треньор-наемник , трябваше ли така да го унижават така някакви безмозъчни типове смешници това е спорт не е война .

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 08 окт 2013 17:23

acmilan написа:С това, че наркоманите имат акъл, колкото на една амеба. Истински говеда, смятам, че нормалните фенове на Левски ще се разграничат от тази проява. Левски никога няма да се оправи, докато наркоманите са на власт, това е истината.

То не самов Левски е така.. Нали се сещаш, че няма аз да ходя да се бия с наркоманчетата. Те нямат живот и са плюнки в обществото - тиня. Аз си имам живот, пари и статус. Плащам си данъците.. да се оправя полицията с тях..Напълно се разграничавам от селянията на наркоманите, ако ще гнусния Тройчо Младенов да дойде за треньор..не са наркоманите фактора, който ще решава.. А на Борат не скачат, защото той ги храни..

anri
Контакти:

Мнениеот anri » 08 окт 2013 17:23

"Феновете" на Левски се изгавриха с уж любимия си клуб.Тия наркоманчета не разбраха ли,че унижиха по най-долния начин клуба.Срам и позор!За мен Левски като клуб вече не съществува.Не и с такива привърженици.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 окт 2013 17:23

tsonpen написа:Самият клуб "Левски" показа, че е много далеч от какъвто и да е досег с цивилизацията. Позор!

Факт! Пълен резил, но ние вървим натам от много време насам и това няма нщо общо с мнението ми и качествата на Тетев.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 окт 2013 17:24

THE G.A.M.E написа:Като са толкова недоволни от решението, трябваше да налетят на Батков, Сираков и КО.

Няма да има хореография за дербито, зала, бус, автобус, ако налетят на Тара. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 08 окт 2013 17:25

А и не мисля, че Петев е унижен. Едно наркоманче плюнка, никога не може да те унижи. Може да надделее физически в един момент, но човек с мозък, колкото орех никога не може да те унижи..

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 08 окт 2013 17:26

sstat написа:
minchev_1951 написа:Защо никой не коментира кои са истинските виновници на "Герена", а се гледа само сеира с Петев? Толкова ли не се разбра, че футбола и въобще спорта е в България са огледален образ на измислената българска демокрация?
Затова ще бъдем на тоя хал не още 24, а 124 години!

Това, което казваш е истината и е напълно достатъчна, но едва ли всички го разбират!!!

........................................................................................................................

Нещо съмнително има в повторението на спектакъла "Преди дербито с ЦСКА". Казанската афера също беше преди това дерби. Започвам да си мисля, че Батков е отново в играта "Тука има, тука нЕма".

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 08 окт 2013 17:26

:lol:

Докъде е стигнала държавата ни, щом някакви цървулчета, натъпкани до козирката с дрога, могат да определят на частна фирма какво да прави :lol:

И как така питате с какво го е заслужил ?! Малко ли ги би ? :lol:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 08 окт 2013 17:26

и мен ме е срам- разни пикльовци ще управляват и ще казват кой да е треньор.Изгонихте Кокъла който ни направи шампиони, подкрепяхте Гонзо който съсипваше три години отбора, сега се застъпвате за Йока с който очевадно не стават нещата...е какво искате тогава- е така ше си кретаме, тъпаци нещастни...че нема един Калашник, много бързо ше реша проблемите на Левски, ама па не ми се лежи после :evil:

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 08 окт 2013 17:26

Погледнете се кви сте жалки, бе отбора на народа с най-културната публика xaxaxaxax колко нещастни стее.. :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”