Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ами ако му осигурите същите помощници, пари, играчи, собственик зад гърба му ... може и евентуално да го повтори. Ама ако има пак късмет в последния кръг като последните 2 години. Иначе не виждам много ползи
Може и да ме опровергае, знам ли 
[center]

[/center]

[/center]Re: Спам тема vol.2
хакнаха страницата на спортал

ЕМИЛ написа:хакнаха страницата на спортал![]()
Кое му е смешното?
Все едно да се смееш на комшията, че са му разбили апаратамента....
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:хакнаха страницата на спортал![]()
Кое му е смешното?![]()
![]()
MaRTo1233 написа:daduradam написа:Тоя Шматков е абсолютен идиот, цяло чудо ще е ако вземат точка от Цецека...
Те викат "за 100 годишнината сложихте чорбар треньор... дербито няма се играе да знаеш"![]()
![]()
![]()
![]()
Феновете са си абсолютно прави.Може ли да уволнят толкова интелигентен треньор и да назначат такъв доказан некадърник.
fr3ak_boy написа:Утре очаквам ултрасите на Левски да обградят Батков, да го блъскат и да викат "Извинисебе!".![]()
![]()
Малко ще му е на мустака.Не съм им фен ама той тоя пич не знае къде се намира...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Колкото и да е некадърен не заслужава такова посрещане ....
Не се е назначил сам
[center]

[/center]

[/center]Re: Спам тема vol.2
ЕМИЛ написа:fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:хакнаха страницата на спортал![]()
Кое му е смешното?![]()
![]()
![]()
![]()
С този с коментар потвърди коментара ми за теб от една друга тема. Доказа се, че си по-зле и от Сиса.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:хакнаха страницата на спортал![]()
Кое му е смешното?![]()
![]()
![]()
![]()
С този с коментар потвърди коментара ми за теб от една друга тема. Доказа се, че си по-зле и от Сиса.
Пуснаха го . Сега си отдъхни и прегледай за пореден път това което се е случвало днес на Герена .
MaRTo1233 написа:Колкото и да е некадърен не заслужава такова посрещане ....Не се е назначил сам
С простотиите, които направи 2001г той самият трябва да отклони предложението за работа
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:MaRTo1233 написа:Колкото и да е некадърен не заслужава такова посрещане ....Не се е назначил сам
С простотиите, които направи 2001г той самият трябва да отклони предложението за работа
Точно, той ако е мъж, нямаше да приеме. Да не говорим за колегиална етика спрямо Йоканович, това са неща, които в България не съществуват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага