Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 15:09

валидол за теб написа:Тук е момента да споменем, че изникват още няколко въпроса:
След като Сираков заяви, че застава зад треньора, кой го е сменил Славишата и как Сираков търпи да му се месят? Безгластна буква ли е?
Редно ли е на връх 100 г. ви, да ви слагат за треньор ЦЕСЕКАр?
Ако Петев поеме отбора, как ще се почувства Миро Иванов, с когото не могат да се гледат? Дали няма да се опита да му отмъсти, както само футболистите могат!?

Какъвто и да е Сираков,той е един НАЕМЕН РАБОТНИК по смисъла на Кодекса на Труда.В този ред на мисли,можеш ли да обясниш как един НАЕМЕН РАБОТНИК може да НЕ търпи каквото и да е решение на СОБСТВЕНИКА???

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 окт 2013 15:13

boabbb написа:
Nuke написа:
boabbb написа:Кокала: "Съвсем нормално е да чакам да ми се обадят. Ако искат отбора да се съвземе и да постигне нещо сериозно аз съм готов отново да поема Левски," заяви специалистът." :mrgreen: Овчата глава също е на линия. Радо Прашката не ви трябва. :!:

Тера, аватара ... :roll:

Ти какво се изказваш във всяка тема като някакъв страхотен спец? Някой питал ли те е какво мислиш, че ни трябва?

Доколкото знам има свобода на словото в България, така че ... Бягай да се кланяш на Радо Прашката и не се обаждай :!:

Простотията ходи по хората. Благодаря, че ми напомни.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 15:20

5еф вън!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 15:23

"Ивайло Петев се разбра с Левски"

http://gong.bg/view_article.php?article_id=377273

Но никога няма да се разбере с Левскарите!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

way
Контакти:

Мнениеот way » 08 окт 2013 15:28

Честита ни Б група ;) Пирин ГД ряпа да яде

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 окт 2013 15:30

Петев - вие се шегувате с феновете :| Януари - Извънредно: Левски София има нов треньор!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 окт 2013 15:33

blue avalanche написа:
валидол за теб написа:Тук е момента да споменем, че изникват още няколко въпроса:
След като Сираков заяви, че застава зад треньора, кой го е сменил Славишата и как Сираков търпи да му се месят? Безгластна буква ли е?
Редно ли е на връх 100 г. ви, да ви слагат за треньор ЦЕСЕКАр?
Ако Петев поеме отбора, как ще се почувства Миро Иванов, с когото не могат да се гледат? Дали няма да се опита да му отмъсти, както само футболистите могат!?

Какъвто и да е Сираков,той е един НАЕМЕН РАБОТНИК по смисъла на Кодекса на Труда.В този ред на мисли,можеш ли да обясниш как един НАЕМЕН РАБОТНИК може да НЕ търпи каквото и да е решение на СОБСТВЕНИКА???

В този ред на мисли, ако ти си ми един наемен работник, ще ти кажа да се хвълиш от моста, и ти ще го направиш!?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 15:49

Нямам никакви симпатии към Батков,но Йоканович някой разбра ли какъв стил иска да изгради в Левски, вярно е че не той е провел подготовка и избирал тия играчи, но той се е съгласил при тези условия да работи а резултат няма, даже и наченки няма ,на някой харесал ли е как играе Левски от началото на сезона,има ли един мач за който да се каже Левски игра добре и имаше някаква футболна идея,играем си все едно и също, за 12-13 мача с Йоканович Левски не е мръднал изобщо във футболното си развитие ,никакво избистряне на състава, постоянни опити и ротации на играчи,пълна какафония,Йоканович все едно беше дошъл на друга планета ,може би е добър специалист но тука нещо не можа да се разгърне а може би и управленския екип в Левски не е на ниво и не можа да се сработи с треньора.Е,поне сега няма да има бележки по време на мачовете.Сега да приемаме Петев ако той е треньор де, но всичко сочи натам, на нож и да го грабваме още отначало няма смисъл,бъдещето ще покаже за какво става въпрос и дали Петев ще покаже характер и ще се справи в тази трудна обстановка ,не му завиждам,от една страна отбора никакъв го няма ,от друга страна феновете не го долюбват много.Който го е назначил той да му бере плодовете,аз съм песимист относно това назначение и като нищо след Нова година да имаме нов треньор което вече ще е подигравка с цялата история на Левски,да смениш толкова треньори за толкова кратък период е показател за управленска немощ и недалновидност.Само си представям какво ще им се изсипе на главата на Батков и Петев ако загубят мача който предстои от шампионата ,не пиша името на отбора с който ще играем защото прекалено ме гнус от името им.
Последна промяна от grasiani на 08 окт 2013 15:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 окт 2013 15:52

С Петев няма да е по-различно.

Върни се в “Левски”