Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Петев,пък,какво ти е виновен???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Sleepwalker написа:Струва ми се, че Йоката бе най-добрият тактически грамотен треньор, който е идвал в Левски от Люпко насам, а сега стана изкупителна жертва на ситуацията "орел, рак и щука"! Толкова да е тъп тоя Батков, толкова да мисли на дребно! Как не му иде на пипето, че който и да е треньор, не може да покаже нищо за два месеца без да е водил подготовка, със заварени играчи-средняци, натресени свободни агенти, пет директора на главата, некадърно скаутско звено и без лев за селекция! Баси майката, с всеки изминал месец все повече дълбаем дъното! Не знам Петев дали ще направи нещо, обаче изтървахме треньор, какъвто скоро у нас няма да дойде! И като се издъни в 4-5 мача до зимата, през паузата пак ще сменяме треньора! По-добре да бяха сложили Антони Здравков и да го оставят поне до лятото, че да им издърпа ушите на футболистите и да закърпи положението, щото на тия лекета точно твърда ръка им трябва!
W84me написа:Sleepwalker написа:Струва ми се, че Йоката бе най-добрият тактически грамотен треньор, който е идвал в Левски от Люпко насам, а сега стана изкупителна жертва на ситуацията "орел, рак и щука"! Толкова да е тъп тоя Батков, толкова да мисли на дребно! Как не му иде на пипето, че който и да е треньор, не може да покаже нищо за два месеца без да е водил подготовка, със заварени играчи-средняци, натресени свободни агенти, пет директора на главата, некадърно скаутско звено и без лев за селекция! Баси майката, с всеки изминал месец все повече дълбаем дъното! Не знам Петев дали ще направи нещо, обаче изтървахме треньор, какъвто скоро у нас няма да дойде! И като се издъни в 4-5 мача до зимата, през паузата пак ще сменяме треньора! По-добре да бяха сложили Антони Здравков и да го оставят поне до лятото, че да им издърпа ушите на футболистите и да закърпи положението, щото на тия лекета точно твърда ръка им трябва!
Аз изобщо се съмнявам, дали някой чужденец ще се навие да работи в България след като знае как се отнасят с треньорите тук...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
liliputchica написа:Sleepwalker написа:Струва ми се, че Йоката бе най-добрият тактически грамотен треньор, който е идвал в Левски от Люпко насам, а сега стана изкупителна жертва на ситуацията "орел, рак и щука"! Толкова да е тъп тоя Батков, толкова да мисли на дребно! Как не му иде на пипето, че който и да е треньор, не може да покаже нищо за два месеца без да е водил подготовка, със заварени играчи-средняци, натресени свободни агенти, пет директора на главата, некадърно скаутско звено и без лев за селекция! Баси майката, с всеки изминал месец все повече дълбаем дъното! Не знам Петев дали ще направи нещо, обаче изтървахме треньор, какъвто скоро у нас няма да дойде! И като се издъни в 4-5 мача до зимата, през паузата пак ще сменяме треньора! По-добре да бяха сложили Антони Здравков и да го оставят поне до лятото, че да им издърпа ушите на футболистите и да закърпи положението, щото на тия лекета точно твърда ръка им трябва!
И как разбра , че е тактически най-грамотният, по резултатите на отбора, по играта, по смените по време на мач или като видя класирането
или по пресконференциите след мачовете, КОИТО Левски загуби или завърши наравно
Sleepwalker написа:
Ще се навие, бъди сигурен! Гладни анонимници с чужди паспорти дал Господ! Друг е въпросът, че читав треньор от чужбина скоро няма да видим - всяко лято и всяка зима ще си въртим познатите имена и ще търмъчим пазара на свободните агенти!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Eminem написа:Некадърник е и няма място в клуба!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Некадърник е и няма място в клуба!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта