Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Тонев е уволнил Йоканович. Махай се локомотивец нещастен. Хамър да те сгази, утайка скапана.
Eminem написа:Тонев е уволнил Йоканович. Махай се локомотивец нещастен. Хамър да те сгази, утайка скапана.
Казал е, че му трябват нови играчи, а Тоньо му е показал вратата..... Сираки, Батков къде са в цялата схема - носят кафета и вестници ли

- валидол за теб
- Контакти:
Тук е момента да споменем, че изникват още няколко въпроса:
След като Сираков заяви, че застава зад треньора, кой го е сменил Славишата и как Сираков търпи да му се месят? Безгластна буква ли е?
Редно ли е на връх 100 г. ви, да ви слагат за треньор ЦЕСЕКАр?
Ако Петев поеме отбора, как ще се почувства Миро Иванов, с когото не могат да се гледат? Дали няма да се опита да му отмъсти, както само футболистите могат!?
След като Сираков заяви, че застава зад треньора, кой го е сменил Славишата и как Сираков търпи да му се месят? Безгластна буква ли е?
Ако Петев поеме отбора, как ще се почувства Миро Иванов, с когото не могат да се гледат? Дали няма да се опита да му отмъсти, както само футболистите могат!?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
mistreated написа:konvoec написа:Eminem написа:terata написа:Konvoec-а беше ироничен.
Ако е така, му се извинявам. В момента не мога да си намеря място от ярост и не мисля много.
Такъв съм си понякога![]()
Честно казано и аз съм бесен.... Най-вече заради това, че никакво даване на шанс не е това. Много малко време е това, Йоканович сигурно багажа не си е пренесъл в жилището още, те го махат.
Батков е*а мамата на отбора, факт! С бойкоти да не ходим, май няма да стане. По-добре да се ходи, да се подкрепя отбора и ако има начин, да се теглят майните на който трябва...
Прав си, но сега ще видим колко лесно е да разкарате Мустака. Щот, когато ние се чудехме как да се отървем от боклуците, все ни давахте акъли, че нищо не правим. Нека ви видим вас сега как ще се справите с него, защото той не е по-малък темерут от Титан.
Не съм сигурен, че ти е ясно значението на думата "темерут"

Леевски, оле

валидол за теб написа:Тук е момента да споменем, че изникват още няколко въпроса:
Сираков е безгласна буква още от момента, в който Раева започна да му реди гардероба. Не е нещо ново.
"Спортният директор на "сините" - Наско Сираков, ще напусне клуба, ако днес падне главата на доведения от него треньор Славиша Йоканович, пише вестник "7 дни спорт". Силният човек на Герена досега няколко пъти упорито се застъпваше за сръбския специалист.
Сираков е твърдо против идването на Ивайло Петев, който е основен претендент за треньорския пост в Левски.
Наско дори е обявил пред останалите отговорни фактори на "Герена", че си събира багажа, ако Йока не продължи да изпълнява своите функции."
http://topsport.ibox.bg/news/id_139180307
Сираков е твърдо против идването на Ивайло Петев, който е основен претендент за треньорския пост в Левски.
Наско дори е обявил пред останалите отговорни фактори на "Герена", че си събира багажа, ако Йока не продължи да изпълнява своите функции."
http://topsport.ibox.bg/news/id_139180307
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
konvoec написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=451514
Ивайло Петев е новият треньор на Левски. Двукратният шампион с Лудогорец ще бъде представен от спортния директор Наско Сираков в 16,30 ч.
Е нали Раев и той ще се махал, па сега ще ми представя Радо Прашката...абе копаем дъното, брат!
валидол за теб написа:Тук е момента да споменем, че изникват още няколко въпроса:
''Отмъщението'' на футболистите е следствие на слабостта на треньора и ръководството.Това до сега в Левски не го проумяха.Те оставиха един интригант(супер близък с малоумника Гонзо) - Гаджев - да смени поредния треньор.Дали те не станаха вече 15-20,а той все още си ''развява коня''.Нека припомня,че всичките що годе прилични мачове Левски направи в негово отсъствие.Лошото е,че този помиар има лоби и сред феновете-ултраси.Това стана много ясно след последния мач с Локо Сф.На този мач Гаджев стана едва втория в света футболист(първия е Бербатов),който проходи по-малко разстояние на терена от вратарите и не успя да се запоти изобщо.И в този момент вместо той да бъде освиркан,ударите бяха насочени срещу Йоканович именно от тези фенове,които са му лоби и изобщо не виждат,че всички злини в отбора идват именно от него.Ако спешно този псевдофутболист и псевдочовек Гаджев не бъде изритан от Левски,проблемите в отбора ще се задълбочат още повече.Подобно нещо писах във форума още преди 3-4 години и без да съм пророк познах 99% събитията в клуба.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Едва ли играчите,ще търпят Петев,но да видим.Костов се опита да наложи подобен стил и видяхме какво стана.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]