Всичко за случая с Ивайло Петев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски
Когато в един отбор има повече директори от футболисти, така се получава.
сини богове написа:Да ни е честит Петев. Тодор Батков е най- голямото зло за Левски заедно с Тонев. Предпочитам Топчо и Мариан да водят отбора, отколкото смешника Петев.
100 пъти по-добре са Топчо и Мариян, отколкото тоя плазмодий... Напомням само, че при Топузаков и Христов изиграхме може би най-силния си мач през есента.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
Петев е добър вариант. Не е супер, но трудно може да се намери по-добър в момента.
-
- Контакти:
Ние, феновете на Левски имаме право да знаем името на този, който е водил преговорите с Петев. Имам съмнението, че "мазният перчем" е свършил тази работа. Спортният директор (Сираков) дава интервю, че стои зад Йоканович, а в същото време става друго. Какво се случва в Левски?
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Йоканович изглеждаше добър треньор ама ... кой да го остави да поработи . Надявам се ако Петев стане треньор да опровергае мнението че е слаб (вкл. и моето) и да вдигне отбора . Имам такова предчувствие , но трябва да го оставите поне 5-6 кръга да се пробва 

Ивайло Лудогорец написа:но трябва да го оставите поне 5-6 кръга да се пробва
Никакъв шанс!
К*Р за петев. Нещастник. След 2 месеца и теб ще те изритат като мръсно куче.
Eminem написа:К*Р за петев. Нещастник. След 2 месеца и теб ще те изритат като мръсно куче.
Не мисля да го бавим толкова.
terata написа:Ивайло Лудогорец написа:но трябва да го оставите поне 5-6 кръга да се пробва
Никакъв шанс!