Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Прогнозирам, че заместникът на Йоканович ще изкара до Нова година 

- mistreated
- Контакти:
Всъщност аз не виждам и причина Боримиров да става пак спортен директор, защо да плаща още една заплата Борат. Нали си имате Тоньо!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
- mistreated
- Контакти:
Eminem написа:Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
Приятел, това никога няма да стане. Не и докато Мустакът плаща на такива екзепляри, като Гугутки, Петли и Гълъби.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Eminem написа:Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
Ти си антилевскар, подкрепяй ЛЕВСКИ до край!!! Отборът няма нужда от такива като тебе или по-точно "феновете" нямат ...

На кого му пука? Аз като съм спрял да ходя, нещо променило ли се е? Всичките зулумаджии и платени фенчета са си там.
- darakchiev_77
- Контакти:
Пресконференция, щяло да има някаква ама кога.
Да ги видим какво ще измъдрят директорите или
остатъците от тях.
Да ги видим какво ще измъдрят директорите или
остатъците от тях.
mistreated написа:Eminem написа:Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
Приятел, това никога няма да стане. Не и докато Мустакът плаща на такива екзепляри, като Гугутки, Петли и Гълъби.
Ами ние сме си виновни.
konvoec написа:Eminem написа:Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
Ти си антилевскар, подкрепяй ЛЕВСКИ до край!!! Отборът няма нужда от такива като тебе или по-точно "феновете" нямат ...
А бе не са ми нужни определенията ти. Въобще не знаеш какъв фен съм, така че си трай. Ти не беше ли този дето се чудеше дали да ходи на мач ?
Nuke написа:Eminem написа:Ами аз вече ще очаквам от Сектор Б кампания срещу Батков и Тонев, за да се включа в нея. Ако такава няма, спирам да ходя на стадиона за неопределен период. Това е трагедия.
На кого му пука? Аз като съм спрял да ходя, нещо променило ли се е? Всичките зулумаджии и платени фенчета са си там.
Ами освен нормалните фенове да предприемем нещо. Това е невиждано падение, не може да си мълчим.
Eminem написа:konvoec написа:Ти си антилевскар, подкрепяй ЛЕВСКИ до край!!! Отборът няма нужда от такива като тебе или по-точно "феновете" нямат ...
А бе не са ми нужни определенията ти. Въобще не знаеш какъв фен съм, така че си трай. Ти не беше ли този дето се чудеше дали да ходи на мач ?
Konvoec-а беше ироничен.