Да премахнем ПФК АД-та

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Да премахнем ПФК АД-та

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 окт 2009 14:56

сега се сетихте!!!от 10 години това феновете на Ботев го повтаряме.много хора ни се смееха ,но ето че като ви опердашиха 7-8 пъти и дойдохте на нащо.нека не забравяме ,че точно преди 2 месеца феновете на Левски скандираха -'митко христолов президент,президент"на мача срещу нас.турците и те с плакати-"приказката продължава ,чичо митко остава" .истината е ,че всички президенти видяха от митьо селския ,че могат да си правят каквото искат и затова българския футбол е на дъното.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 14:57

Няма нищо лошо в едно АД!!! Просто трябва да се намери точният човек, който да го управлява! Това, че в България масово хората са Бай Ганьовци и всеки гледа само да лапа е друг въпрос! В цял свят ги има АД-та, ама само у нас те са проблем и са считани за нещо мръсно, долно и нечестно! В същото време монетата има и друга страна! Ето ви за пример Черноморец Бургас! Мисля, че и те са АД, но Митко Събев не е като Борат, Лупи и/или Селският... човека дава пари и се грижи за отбора! Та проблема не е в АД-то, а в човека, който го управлява!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 24 окт 2009 14:58

Всеки бос почва добре и свършва с "Оставка!". Не го ли научихте ? Титани, гиганти... 'се пет.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 окт 2009 14:59

Lord VOODOO написа:Няма нищо лошо в едно АД!!! Просто трябва да се намери точният човек, който да го управлява! Това, че в България масово хората са Бай Ганьовци и всеки гледа само да лапа е друг въпрос! В цял свят ги има АД-та, ама само у нас те са проблем и са считани за нещо мръсно, долно и нечестно! В същото време монетата има и друга страна! Ето ви за пример Черноморец Бургас! Мисля, че и те са АД, но Митко Събев не е като Борат, Лупи и/или Селският... човека дава пари и се грижи за отбора! Та проблема не е в АД-то, а в човека, който го управлява!

Идеята на АД-то е да носи пари на собственика. Обясни ми в реалностите в България,как е възможно това без да има разпродажби всеки сезон? Тук идеята на ПФК- АД-то е да ти пере паричките,и да уредиш някой друг кинт от тотото.
110 години любов!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 15:00

Не на последно място... дори и в любимият ви испански модел на управление отборите са АД-та!!! И Барселона и Реал са изкарали акции за продан на борсата - това е начин за финансиране на отбора!!! Така че проблема не е в АД-то! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 окт 2009 15:03

Lord VOODOO написа:Няма нищо лошо в едно АД!!! Просто трябва да се намери точният човек, който да го управлява! Това, че в България масово хората са Бай Ганьовци и всеки гледа само да лапа е друг въпрос! В цял свят ги има АД-та, ама само у нас те са проблем и са считани за нещо мръсно, долно и нечестно! В същото време монетата има и друга страна! Ето ви за пример Черноморец Бургас! Мисля, че и те са АД, но Митко Събев не е като Борат, Лупи и/или Селският... човека дава пари и се грижи за отбора! Та проблема не е в АД-то, а в човека, който го управлява!

Много си прав! Черноморец в момента си вървят нагоре тихомълком.Скоро и стадион ще си построят по европейски образец и те след 2-3 години се надявам те да диктуват събитията в милата ни АПФЛ

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 15:03

groti написа:Идеята на АД-то е да носи пари на собственика. Обясни ми в реалностите в България,как е възможно това без да има разпродажби всеки сезон? Тук идеята на ПФК- АД-то е да ти пере паричките,и да уредиш някой друг кинт от тотото.

Нали точно затова казах, че проблема е в управника/собственика на АД-то, а не в самото АД!!! ;) Правиш ли разликата м/у двете? Сега кой ви е виновен, че случихте на скофти собственик, а не на някой като Митко Събев или Гришата? Късмет! Но както вече казах дори отбори като Барселона и Реал Мадрид са АД-та..., така че не ми обяснявайте, че това е проблема! Проблема е липсата на контрол и алчността на някои хора!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 окт 2009 15:17

Lord VOODOO, а ти осъзнаваш ли, че в Испания хората гласуват директно за президент и имат някакъв контрол, което води до не толкова тоталитарно ръководене както е в България. Президентите там нямат това чуство за безнаказаност, както е в България.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 15:25

jindo написа:Lord VOODOO, а ти осъзнаваш ли, че в Испания хората гласуват директно за президент и имат някакъв контрол, което води до не толкова тоталитарно ръководене както е в България. Президентите там нямат това чуство за безнаказаност, както е в България.

Да напълно го осъзнавам, защото от 2004-та година насам имам право на глас при изборите за президент на Барселона! ;) Въпреки, че на година гледам средно по 2-3 мача на живо на отбора всяка година си плащам членски внос + че притежавам 10 акции на отбора! За мен това е начин да помагам на любимият ми отбор! ;) Това ми дава правото да имам претенции към ръководството и да казвам, че това е МОЯТ отбор! Та отлично съм запознат с тази форма на управляние! И само да ти кажа, че и в Испания имат президенти, които им липсва чувство за отговорност и които ги гони мания за безнаказаност! На края се стига до белите кърпички, а ако президента на клуба се окаже темерут и не иска да си даде оставката... се прави на вот на недоверие, ако на него 66.6666667% + 1 глас от сосиата гласуват недоверие към президента на отбора той се сваля от власт! Докато се избере нов президент клуба се управлява от временен борд на директорите отново избран от членовете на отбора. (Член = да си внесъл членски внос в касата на клуба за съответният сезон, т.е. сосио; членовете също така получават намаление в цената на билетите за мачовете и за някои фенски артукули + още някои дребни екстри, които в различните отбори са различни)

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 24 окт 2009 15:44

"И вече няма да има такива недоразумения като Христолов, Томов (Лупи), Батков, Дражев, Танев (Камилата) и тем подобни."
По-скоро Банев (Маймуната), а не Танев (Камилата) !!!
Само вметка :)
BluE iS The ColouR...

Върни се в “Футбол - България”