Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 13:19
Какво значи да е мрънкал за играчи?!Естествено е , като не си правил селекцията ,да искаш необходимото да се случи в движение , защото договора ти е за 1 година и евентуално удължаване!Искат се резултати от шепа бездарни футболисти , а когато треньора иска качествени попълнения , за да се вдигне нивото ИДВА РЕД НА СПОЛТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ДИРЕКТОР И ЕКИПА ОТ "СПЕЦИАЛНОТО" ЗВЕНО ОТ "СЕЛЕКЦИОНЕРИ". И тогава се вижда колко същите стават за тая работа , когато НЯМА МНОГО ПАРИ ЗА ТРАСФЕРИ!Защото ,ако имаше пари щеше да е лесно!А когато докарваш дебелаци , ветерани и приключили с професионалния футбол псевдозвезди , ти лъсва оня голия задник , дето ти го е виждала цяла България!
За мен българските треньори просто не се развиват.Не импровизират , а търсят готови решения.Това важи в пълна степен и за Стоилов , въпреки , че тук много хора са му "страшни фенове".Той за жалост не може да надскочи сянката си и това е прекрасно видно назад в съвсем близкото минало - и в последните 2 сезона в Левски , после в националния отбор , после в Анортозис , а скоро ще стане същото и в Ботев- върви донякъде и после назад ,вместо напред.Той естествено има заслугите си за пробива в Европа с Левски , но не са тези "мистичните" , с които тук някои от вас го окичват.
Херо е много добро решение , но той с Наско Сираков няма да работи!А и на мен ми идват в повече непрекъснатите ревове към съдиите - къде с основание , къде не.
От доста време имаме треньор , който е открит и казва нещата , такива каквито са ! И това НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО не се харесва - ОСОБЕНО НА ХОРИЦАТА КАТО НАСО!
И веднага интригата е налице .И е най-удобно да го разкараш!Още по удобно е да назначиш изтривалката Петев - той ще е следващия виновник , защото само пълните лаици вярват в неговите заслуги за Лудогорец!