Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 08 окт 2013 11:28

Ами де да знам вече, и Петев не ме кефи, ама Йока и той един дървен философ....най-добре да си вземем Емо Велев ,който е абсолютно перде, и е единственият човек в България който няма ама грам няма да се стъписа от положението в Левски,щото е пълен непукист и катил в добрия смисъл на думата :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 11:33

ralka_levskarka написа:
MuFc1878 написа:
Ивайло Петев поема Левски

Йоканович: Идвам да работя, утре имам тренировка

WTF :shock:

И никой нищо не казва.
Надявам се само Йоканович да не разбере ей така от медиите, ако е вярно :evil: , но все си мисля, че ако Сираков беше мъж на място щеше да излезе още снощи и да опровергае написаното. Писнало ми е направо, всяка година едно и също нещо, хората в клуба не мислят в една посока, всеки гледа да вземе колкото се може повече пари. Само господин Баждеков си върши работата както трябва. Надявам се на 19-ти, като започне мачът и като се обърна към скамейката отпред да видя Славиша Йоканович.

http://www.sportline.bg/news/126458/nas ... oka-ostava
Рали, хайде чети

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 окт 2013 11:40

Какъв Петев, какъв Кокал, какви пет лева.Проблемът не е в треньора, а в целите които се поставят. Ние нямаме отбор, а искаме шампиони да ставаме. На Йока трябва да му се каже- Направи отбор, забрави за титли и купи. Стига вече с трансфери "на пожар" и резки движения. Разкарайте лекетата от Левски и направете отбор от мъже с топки и след година, две нещата ще се получат.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 окт 2013 11:41

milen.hristov написа:
galin56 написа:Е, че то от 5 години насам всичките ни отбори са се в нулеви години. Освен в Лудогорец и последните 2-3 години в Ботев всички други все обявяват нулеви години. Е вярно че там се работи и с много пари, но не пипат мениджъра. Истината е че да върви един отбор напред му трябва един мениджър(без насковци, тоневци и т.н.) който да си прави селекция и води отбора без да му се меша никой. Колкото по-често се сменя треньора, колкото повече т.н. "спортни директори" които и те незнаят какво точно им е работата - по-зле за отбора. Примерно за Левски Наско Сираков се оказа пълен провал, който освен да се бърка в работата на Славиша нищо друго не правеше до сега.

Колко пъти трябва да се провали тази измеслена схема на англичаните с мениджъри, тази схема върви към своята край и там. Кой отбор в света няма спортни директори.
Докажи,че Сираков се е мешал, виждаш, че и самият Йоканович не би търпял подобно нещо.

Аз не знам Венгер да има началник :roll: От тоя по-сериозен меринджей - здраве му кажи :mrgreen: Лошото е, че такива са 1 на милион ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 08 окт 2013 11:46

Гледам поне 90% твърдо са против Петев, като твърдят, че не става въобще за треньор и редят доказателства след доказателства. Възможно ли е толкова много народ да ги вижда тези неща, но не и ръководството на Левски? Нещо ме съмнява Петев или някой друг да ви стане треньор сега. Не избързвайте. Изчакайте да мине мача ви с нас ... :lol:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 08 окт 2013 12:09

Ако трябва да сме честни при Йока няма, абсолютно никакво развитие... ама абсолютно никакво. Съгласен съм, че селекцията е слаба, че има голямо напрежение, но той разполага с футболисти като: Генков, Родригез, Гаджев, Перез, Мюлдер, Пинто, които са над средното за "А" група. Не може да не може да вземеш нито една победа на Герена. Срещу Черно Море и Берое играем 60 минути с човек повече и пак равен... Локо Пд ни бие.. Отново повтарям, нито е правил селекция, нито нищо, но и Митов не беше, а отбора се вдигна. Ако и Йока беше направил това, до зимата, да позакърпим положението и като си направи селекция едно-друго да атакуваме на пролет титлата... Ама как да стане, като ние само деградираме и губим точки без спирка. Ако паднем и от цървените... отбора съвсем ще умре и тогава до края на полусезона не ми се мисли колко точки ще загубим.
Според мен за всичко е виновен Наско Сираков
1. Излъгал е Йока за ситуацията в клуба.
2. Не е показал никакви качества за ръководител към момента. Трансфери като Милиев и Макриев са повече от смешни!
3. Нон стоп обижда футболистите, а същевременно очаква от тях резултати.

Ясно е, че е нужна промяна. По-добър вариант от Петев не виждам, защото познава много добре А група. Играчите с, които разполага Левски... ситуацията в клуба и неговите амбиции. Стана две години поред шампион на България... Не е малко. Според мен, с Йока, няма как да бием цървените, а загуба там тотално ще омаже положението.
Последна промяна от tzvetan_tee на 08 окт 2013 12:12, променено общо 3 пъти.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 окт 2013 12:10

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ами де да знам вече, и Петев не ме кефи, ама Йока и той един дървен философ....най-добре да си вземем Емо Велев ,който е абсолютно перде, и е единственият човек в България който няма ама грам няма да се стъписа от положението в Левски,щото е пълен непукист и катил в добрия смисъл на думата :lol:

Последната титла я дължим на Велев и Гонзо.
И двамата дадоха здравето си и кариерата си за Левски.
И двамата недолюбвани и невземани в националния отбор (Емо има само един мач, ако се не лъжа).

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 08 окт 2013 12:11

Да припомним декларацията на фонда , преди помака и "съветниците" му да са направили най голямата грешка в живота си ;)

„Фонд "Сектор Б" застава твърдо зад треньора на клуба Славиша Йоканович. Впечатлени сме от отговорното поведение, искреност и професионализъм, с които Йока се отнася към работата си в "Левски". Вярваме, че ако му се даде пълната подкрепа, ако в работата му не се вмешават интереси и интриги, и бъдат закупени исканите от него футболисти, "Левски" ще тръгне по правилния път! Призоваваме ръководството на "Левски" да се ръководи единствено и само от интересите на "Левски". Няма да допуснем пореден треньор да стане жертва на бойкот от страна на играчи на клуба или заради правото да казва истината в очите! Няма да подминем това спокойно и мълчаливо. Успех на Йока и отбора. Играйте, борете се и работете за добруването на "Левски"!”
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 12:16

tzvetan_tee написа:Ако трябва да сме честни при Йока няма, абсолютно никакво развитие... ама абсолютно никакво. Съгласен съм, че селекцията е слаба, че има голямо напрежение, но той разполага с футболисти като: Генков, Родригез, Гаджев, Перез, Мюлдер, Пинто, които са над средното за "А" група. Не може да не може да вземеш нито една победа на Герена. Срещу Черно Море и Берое играем 60 минути с човек повече и пак равен... Локо Пд ни бие.. Отново повтарям, нито е правил селекция, нито нищо, но и Митов не беше, а отбора се вдигна. Ако и Йока беше направил това, до зимата, да позакърпим положението и като си направи селекция едно-друго да атакуваме на пролет титлата... Ама как да стане, като ние само деградираме и губим точки без спирка. Ако паднем и от цървените... отбора съвсем ще умре и тогава до края на полусезона не ми се мисли колко точки ще загубим.
Според мен за всичко е виновен Наско Сираков
1. Излъгал е Йока за ситуацията в клуба.
2. Не е показал никакви качества за ръководител към момента. Трансфери като Милиев и Макриев са повече от смешни!
3. Нон стоп обижда футболистите, а същевременно очаква от тях резултати.

Ясно е, че е нужна промяна. По-добър вариант от Петев не виждам, защото познава много добре А група. Играчите с, които разполага Левски... ситуацията в клуба и неговите амбиции. Стана две години поред шампион на България... Не е малко. Според мен, с Йока, няма как да бием цървените, а загуба там тотално ще омаже положението.

Колсото по-далеч от клуба е Сираков- толкова по-добре за всички , които истински обичат "Левски"

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 окт 2013 12:22

ralka_levskarka написа:
MuFc1878 написа:
Ивайло Петев поема Левски

Йоканович: Идвам да работя, утре имам тренировка

WTF :shock:

И никой нищо не казва.
Надявам се само Йоканович да не разбере ей така от медиите, ако е вярно :evil: , но все си мисля, че ако Сираков беше мъж на място щеше да излезе още снощи и да опровергае написаното. Писнало ми е направо, всяка година едно и също нещо, хората в клуба не мислят в една посока, всеки гледа да вземе колкото се може повече пари. Само господин Баждеков си върши работата както трябва. Надявам се на 19-ти, като започне мачът и като се обърна към скамейката отпред да видя Славиша Йоканович.

Рали, искаш Йоканович, ама харесва ли ти как играем с него? Да ще попиташ дали аз искам Петев? Истината е, че искам Мъри Стоилов. И не мисля, че трябва да обяснявам защо. Само че, сега няма как да стане, а защо, вече няма значение. Аз също съм против тази постоянна смяна на треньори, ама съм още повече против следната ситуация, ама да не го сменяме само защото не е хубаво да се сменят често треньорите, ама това, че той нищо не върши и отборът нищо не играе няма значение. Защото ясно е, че Йоканович не се справя. Не е само, че нищо не играем. За мен той е изпуснал контрола на ситуацията. Мрънка за играчи, а когато му бяха докарани, пак нищо. Вече е доста време тук, трябваше да проличи стила му. А то са едни безкрайни и хаотични центрирания, никаква идея как да преминем през сгъстена защита, не можем да правим контри когато съперника е с разредена защита, а в същото време могат без проблем да ни вкарат гол и с постепенна атака и на контра и от статично положение. И в играта няма нищо което да ме кефи. Така е от първия мач, а с тези листчета вече взе да става смешен. Знаеш, че от началото го защитавах, но безкраен кредит на доверие никой не ти дава. Да не би на мен и теб или някой друг в неговата област да му го дадат, та ние да сме длъжни да го даваме на Йока. Напротив, ако си нает и не работиш качествено и добре те уволняват, ако си собственик на фирма и клиентите ти не са доволни фалираш. Няма шест пет. Мисля, че Йока не се справя. Сега дали ще назначават Петев или някой друг е работа на други хора. Ще сменят треньори докато се намери такъв който наистина става и не оплаква от щяло и нещяло. Що се отнася до ръководството, то никой от нас не е избирал нито Батков, нито Тонев, Сираков и пр. Това са процеси над възможностите на феновете и не можем да имаме контрол над тях колкото и да ни се иска. Не можем и да сменим отбора, ако не играе добре. Поне аз като истински левскар никога няма да го направя. Но,ако продължават да играят както до сега без значение кой ще им е треньор, то сегашния отбор може да ми стане безразличен и да спра да се интересувам какво става. Да, от Левски ще бъда, но няма да изгарям както би трябвало да бъде. Имало е други такива периоди, но този е доста продължителен. В този случай за мен нещата стоят така. Истинския Левски е откраднат,а това на терена е менте. Оригинала е този който беше при Мъри, а аз от фалшиви неща не се интересувам. Когато върнат оригинала, да, моля заповядайте.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”