scarface написа:Пич, не искам да влизам в конфронтация с теб, а само да ти предложа да прочетеш първата книга, защото там се описва, че хал Дрого не я чука като животно, а я предразполага, за да бъде с него. Също така прочитайки книгите ще добиеш по-добра представа за героите и техните действия, тъй като сериала(колкото и да е добър), не може да обхване всичко.
Защо конфронтация? Всяко мнение изказано разумно и аргументирано,като твоето е добро дошло.

Хората не могат и не трябва да мислят еднакво.
Въпросът е да няма с нищо не предизвикани обиди и да не си изливаме насъбраната злоба тук.
storm написа:Понеже съм гледал само първия сезон от сериала и сега гледайки темата реших да го подновя..Обаче, не мога да намеря 2 сезон пълен в замундата..Има два релийза но те са съответно 50 и 100гб..?!
В "Арена" ги има 2 и 3 сезон.
pumpo написа:Паяка е голям интригант и много силен, може би най-силният мъж в Кралството, но ще го разберете по-късно това, тези които гледате сериала.
Не знам какво е забъркал Мартин в следващите романи и дори дали знае той самият как ще се развие историята, но развръзката в романите му е много неочаквана. Тука е мястото да спомена, че сериалът не е съвпада едно към едно с романите.
Образът Паяка претърпя голямо развитие.При него ми направи впечатление друго.Когато го питаха "На кого всъщност служите",той отговори " На държавата,все някой трябва да го прави." Наистина.докато повечето герои,воюваха за чест,власт,пари и какво ли не,той правише всичко за да е стабилна държавата.И избираше управници,които са подходящи за държавата.Жалко,че при нас няма политици с такова мислене