entwickler написа:Фен съм на Лц и Ивайло Петев не ви го пожелавам!
Толкова мачове треперене и взети едвам едвам. Две титли с абсолютен късмет.
Не че не съм любопитен какъв ще бъде ефекта от такава смяна...
Защото преди него титлите идваха при вас без проблем

Вярно е, че без Домусчиев този отбор нямаше да го има. Той извади пари за класни чужденци и за добри български играчи. Но когато влязохте в А група на практика имахте нов отбор с футболисти които не се познаваха. Заслугата бързо да станат отбор е на Петев. Отборът ви имаше изграден стил при него. Нещо което липсва при Йоканович, а за времето което е в Левски колкото и малко да е, то е достатъчно да видим някакви наченки на стил. Вместо това все едно, че наблюдавам миналогодишния Левски в по-лош вариант. А дали Петев ще успее тук е друг въпрос. Защото в Лудогорец той знаеше кой точно му е началник. А тук сега, Батков ли, тонев ли, Наско ли, Йовов и той някакъв....Аз се зарадвах когато разбрах, че Наско се връща. Но нещата не са толкова прости. Миналия път когато беше тук, Наско имаше един началник. Добър, лош, Батков му беше дал цялата спортнотехническа власт. Сега си мисля, че Батков и да иска не може да му даде такива правомощия защото и той не е в същата позиция и всичко трябва да се съгласува с още някой(тези над Тонев), а този някой не се знае дали мисли по същия начин. Ами в такива случаи е ясно какво се получава. Манджа с грозде, това е Левски в момента. Докато не се изясни кой точно кой е все така ще бъде.