Цените на билетите за мача България - Чехия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

an4o_321
Контакти:

Цените на билетите за мача България - Чехия

Мнениеот an4o_321 » 08 окт 2013 01:03

Българският футболен съюз разкри каква ще бъде цената на билетите за отделните сектори на стадион "Васил Левски" за решаващата среща срещу Чехия за класиране на баражите за Мондиал 2014.
България първо ще трябва да спечели петъчния си двубой срещу Армения като гост, тъй като две победи по всяка вероятност ще класират отбора на бараж. Победите са задължителни за "лъвовете".
Билетите за двубоя с Чехия ще бъдат пуснати в продажба в петък (11-и октомври) в 12:00 часа, като на разположение ще са касите на ул. "Гурко" и ул. "Граф Игнатиев". Касите ще работят и в събота, и в неделя, до 18:00 часа.
Най-евтини ще са билетите за секторите "Б" и "Г", в които по традиция се настаняват агитките съответно на Левски и ЦСКА. Билет за там ще струва 7 лева.
На 15 лева е оценено мястото в сектор "В", а с 10 лева по-скъпи ще са ценните хартийки за сектор "А". Самата квалификация ще се проведе идния вторник (15-и октомври) и е с начален час 21:15.

Ще има ли билети за мача в някоя верига магазини, както е за всички концерти примерно...?? :roll: Не виждам защо да се разкарвам до София за билет
[offtopic]Къде по дяволите е темата за националния отбор на България??? Търсих я, но никъде я няма... затова пускам тази! (пък и честно казано, не мисля, че е излишна) ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Цените на билетите за мача България - Чехия

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 01:28

От тук може да си закупиш билет http://www.eventim.bg/bg/bileti/blgari- ... mance.html
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 08 окт 2013 02:18

Ами това е много хубаво и полезно, ще бъде от полза за мнозина,( и явно ще ми остане, като "план Б" ) ама аз се надявах на старомодния начин - отивам в еди коя си верига магазини, купувам билет и готово! :)

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 08 окт 2013 09:05

С риск всички в този форум да ме оплюят, ще изчакам крайния резултат от мача с Армения преди да реша дали да си купя билет!

Потребителски аватар
grubazubara
Контакти:

Мнениеот grubazubara » 08 окт 2013 09:23

http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ на този линк можеш да видиш дали в твоя град има каса на Eventim. Отиваш на място искаш и си купуваш два билета. Аз направих така.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 окт 2013 09:24

grossman написа:С риск всички в този форум да ме оплюят, ще изчакам крайния резултат от мача с Армения преди да реша дали да си купя билет!

Mного ще направят така. Не виждам нищо лошо, това си е твой избор. Аз лично си взех вече билети, защото дори при неприятен развой на мача в Ереван, смятам, че момчетата се представят на доста прилично ниво и заслужават подкрепа накрая!
Само Левски!

graf_gin
Контакти:

Мнениеот graf_gin » 08 окт 2013 09:31

нашата компания си поръча от евентим 4 билета за В сектор още когато обявиха старата на продажбите. мисла, че доставката излизаше около 5 лв до пловдив, което е по 1 лв на човек отгоре.15 лв за националния отбор е напълно поносима сума и то за мач с ключово значение.
просто фен на Литекс!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 окт 2013 13:35

Toзи отбор заслужава подкрепа.Както мислехме преди квалификациите,че ще се борим с Малта за предпоследното място в групата,така сега 2 мача преди края има шанс за бараж.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 10 окт 2013 01:06

grubazubara написа:http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ на този линк можеш да видиш дали в твоя град има каса на Eventim. Отиваш на място искаш и си купуваш два билета. Аз направих така.

Мерси, брат! Спестяваш ми малко главоболия ;) Много полезен линк

Върни се в “Футбол - България”