Най-готини : Нед Старк и Тирион Ланистър
Най-противен : Ку@вата кралица
Най-глупав : Роб Старк и майка му, които съумяват да изгубят война с простотиите си
Като цяло поредицата /особено книгите/ ме радват жестоко с противоречивите герой и изключително сложните образи !
"Игра на тронове"-Любими и антипатични герои.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: "Игра на тронове"-Любими и антипатични герои.
Любими - Tyrion Lannister and Bronn!
Антипатични - Joffrey Baratheon!
Антипатични - Joffrey Baratheon!
-
- Контакти:
Любим герой - Тирион - уникален герой, няма нужда от много обяснения.
Антипатични - всички северняци, без Аря, толкова са първични и глупави, че колкото и да ги изкарват добрите ме дразнят изключително много и се радвам като ги убиват. Също и кралицата.
п.п. Не съм чел книгите, гледал съм само 3-те сезона които излязоха, но се появи още 1 герой, който започва да ми харесва, сега му забравих името, става дума за лейтанантът, който води second sons
Антипатични - всички северняци, без Аря, толкова са първични и глупави, че колкото и да ги изкарват добрите ме дразнят изключително много и се радвам като ги убиват. Също и кралицата.
п.п. Не съм чел книгите, гледал съм само 3-те сезона които излязоха, но се появи още 1 герой, който започва да ми харесва, сега му забравих името, става дума за лейтанантът, който води second sons
- Karsa Orlong
- Контакти:
Преди да споделя мнението си по темата само ще кажа на всички, които харесват сериала, но не са чели книгите - не се бавете 
Иначе по темата - любими герои: Тирион, Аря, Джайм, Варис, Давос, Брон, Марджъри (съгласен съм с предишен пост за нея, уникална кучка
), баба й
Антипатични - Джофри, Санса, Кейтлин Старк (от тези тримата ми се повръща еднакво и нямам изявен фаворит), Теон Грейджой, Бран.

Иначе по темата - любими герои: Тирион, Аря, Джайм, Варис, Давос, Брон, Марджъри (съгласен съм с предишен пост за нея, уникална кучка

Антипатични - Джофри, Санса, Кейтлин Старк (от тези тримата ми се повръща еднакво и нямам изявен фаворит), Теон Грейджой, Бран.
Не съм изненадана, че Тирион има толкова фенове, определено е най-интересният персонаж.
Интелигентен, забавен, саркастичен, но и притежаващ една особена чувствителност и ранимост дълбоко в себе си, които всъщност считам за основната причина толкова хора да изпитват симпатии именно към него.
Интелигентен, забавен, саркастичен, но и притежаващ една особена чувствителност и ранимост дълбоко в себе си, които всъщност считам за основната причина толкова хора да изпитват симпатии именно към него.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Балкански Орел
- Контакти:
botev1921 написа:Авторът е малоумен - поредният в този форум. Ти май живееш в някакъв паралелен свят, щом може за сериал да напишеш една камара анализи. Сигурно си безработен тъпак или тройкаджия в гимназията?
Вие Врачанските винаги сте били антипатични гадове.
[center]Levski & Lazio[/center]
- TEDIMAR99
- Контакти:
Балкански Орел написа:botev1921 написа:Авторът е малоумен - поредният в този форум. Ти май живееш в някакъв паралелен свят, щом може за сериал да напишеш една камара анализи. Сигурно си безработен тъпак или тройкаджия в гимназията?
Вие Врачанските винаги сте били антипатични гадове.
Мерси

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Как може да пускате тема за единствената прочетена от Вас книга? (то и това не е сигурно)
- storm
- Контакти:
Понеже съм гледал само първия сезон от сериала и сега гледайки темата реших да го подновя..Обаче, не мога да намеря 2 сезон пълен в замундата..Има два релийза но те са съответно 50 и 100гб..?!
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
А къде може да се намери сезон 1. В замунда намирам 2 и 3