Тези управници на "Левски" са способни да откажат и последния фен от любимия отбор!!! За 1-милионен път питам:
КАКЪВ Е ТОЗИ ИВО ТОНЕВ??? - СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО БОКС ЛИ Е ИЛИ ПО БОРБА??? ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖЕН??? ЗАЩО ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ВИХРЯТ НЕ САМО ВЪВ ФУТБОЛА, НО И В ДЪРЖАВАТА НИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРСКИЯ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР??? БАТКООФ, ПАРИТЕ ЛИ МУ ПЕРЕШ НА ТОЗИ, НАШИТЕ ОТКРАДНАТИ, ПРИСВОЕНИ ПАРИ?!?
Явно това е директивата - "СТО ГОДИНИ СТИГАТ". Жалко, много жалко за нас феновете - дали сме 1000 или 100 000 няма значение.
Всичко за случая с Ивайло Петев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски
Лоша новина, ако разбира се е истина, но щом и в Гонг вече излезе заглавие . Лоша и нерационална, поради 2 основни причини:
1) Йоканович разбира играта, макар че понякога прагматизмът му клони към презастраховане, което не приляга на Левски. Но как да го виниш, при положение че дойде на пожар, оставиха го без играчи, изгониха му ключови състезатели и му казаха "пари нема действай брато". Всъщност, като се замисля, ние няма и как да играем супер офанзивно с преса по целия терен, понеже нито имаме такива остри "нападачи" в състава, нито Митов направи добра лятна подготовка. Тоест, ние не разполагаме нито с много добри атакуващи футболисти, нито малкото такива са в добра спортна и физическа форма. Рядко, поне ако не ме подвежда паметта, треньор в Левски е работил в такъв ръководнически дискомфорт, но в същото време ползващ се с подкепата на феновете и уж такава на ръководството. Ебаси тъпотията, същинска трагедия ...
2) Петев ще прощава, но с нищо не е доказал, че става за треньор на водещ клуб в България. И преди да бъда нападнат от разбирачите за тези си съждения, ще кажа че мозъкът на този пич всъщност се казва Георги Дерменджиев. Да, същият този тих и застаряващ човечец с очилца на въженце и вечно пишещ с химикал в един дебел тефтер или папка. Същият този помощник-треньор в миманса разузнаваше противниците и пишеше тактиката според мача, разузнаваше, и най-важното-в закучените мачове взимаше важните решения. Просто Петев беше човекът за пред камера, за респект в съблекалнята, но не и големият стратег на руля. Освен това, в Разград напрежението над главата на един треньор е в пъти по-малко, отколкото това в Левски, а реално Петев не е поставян под сериозно такова. Като прибавим и кротките зелени фенове в комбинация с финансовия и управленски комфорт, направо не виждам как ще вирее на Герена сред толкова "директори-специалисти".
1) Йоканович разбира играта, макар че понякога прагматизмът му клони към презастраховане, което не приляга на Левски. Но как да го виниш, при положение че дойде на пожар, оставиха го без играчи, изгониха му ключови състезатели и му казаха "пари нема действай брато". Всъщност, като се замисля, ние няма и как да играем супер офанзивно с преса по целия терен, понеже нито имаме такива остри "нападачи" в състава, нито Митов направи добра лятна подготовка. Тоест, ние не разполагаме нито с много добри атакуващи футболисти, нито малкото такива са в добра спортна и физическа форма. Рядко, поне ако не ме подвежда паметта, треньор в Левски е работил в такъв ръководнически дискомфорт, но в същото време ползващ се с подкепата на феновете и уж такава на ръководството. Ебаси тъпотията, същинска трагедия ...

2) Петев ще прощава, но с нищо не е доказал, че става за треньор на водещ клуб в България. И преди да бъда нападнат от разбирачите за тези си съждения, ще кажа че мозъкът на този пич всъщност се казва Георги Дерменджиев. Да, същият този тих и застаряващ човечец с очилца на въженце и вечно пишещ с химикал в един дебел тефтер или папка. Същият този помощник-треньор в миманса разузнаваше противниците и пишеше тактиката според мача, разузнаваше, и най-важното-в закучените мачове взимаше важните решения. Просто Петев беше човекът за пред камера, за респект в съблекалнята, но не и големият стратег на руля. Освен това, в Разград напрежението над главата на един треньор е в пъти по-малко, отколкото това в Левски, а реално Петев не е поставян под сериозно такова. Като прибавим и кротките зелени фенове в комбинация с финансовия и управленски комфорт, направо не виждам как ще вирее на Герена сред толкова "директори-специалисти".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Aз си бях споделил мнението.Най-добрия вариант за Левски според мен бе Стефан Грозданов.Но левскарите си знаят най- добре.Пожелавам успех на Левски и дано по- скоро се върнат там, където им е мястото!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Aз си бях споделил мнението.Най-добрия вариант за Левски според мен бе Стефан Грозданов.Но левскарите си знаят най- добре.Пожелавам успех на Левски и дано по- скоро се върнат там, където им е мястото!
Пак при изпадащите?

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Тики-така в Левски.Милиев ще цъка като Пике. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
Плюсове и минуси на Петев...плюсове:1. бие ЦСКА и Тройчо къде ги хване.2.Има страшен късмет поне във вътрешното първенство- в това отношение той е нещо като дядо Пенчо
3.Реално той изгради този отбор на Лудогорец, а сега тоя чичка Стойо Стоев бере плодовете на неговия труд.Та същия тоя Стойчо Стоев докара ТРИ отбора до изпадане бе хора (Своге, Миньор и Монтана), и сега ше го видите когато направи подготовка, какво ще представлява Лудогорец през пролетта-ше бъдат едни мърди, гаранция-франция. МИНУСИ на Петев...ПЪРВО: Петев е цесекар, той сам си го призна. И ВТОРО: има пагубния навик,когато отборът му поведе в резултата, да ги връща в глуха защита-така направи в онзи решителен мач за титлата срещу ЦСКА, където само късмета и трите греди го спасиха, така направи и в двата мача със Загреб, както и срещу Слован, което му изяде главата...

Петев успя с изхвърлените от ЦСКА и Левски да направи много добър за стандартите на България отбор.Дано да му бъде даден шанс да работи.
Лошо за Левски. Лично мнение... Йока си е няколко класи над тоя олигофрен. Все пак успех.

- Stahlgewitter
- Контакти:
Някой да измисли символ за "НЯМАМ ДУМИ".И само да попитам на Герена издивяхте тотално или имате поредния гениален план.И последен въпрос към Герена:Сърби ли ви вече някъде там защото със сигурност ще ви засърби нечовешки.

Ще е интересно ако е истина. Но най-вероятно футболистите в комбина с хора от щаба и Батков ще го уволнят при втората му грешка. А той ще направи със сигурност.
Иначе не е лошо момче. Работливо е и е от новото поколение, чийто взор не се пречупва през чашката. Но успехът му в Лудогорец се крепеше и на цял един екип и на собственик, който всячески подпомагаше проекта си. А самият колектив от футболисти са момчета, които знаят йерархията и мястото си. Сега някои сини звезди ще кажат "К'ъв е тоя?", а други ще го възприемат като поредния заемащ поста и то временно. Дано не съм прав и ако наистина го назначат да поработи успешно. Аз не съм от тези, които вярват, че успехът на Лудогорец е въпреки Петев. Просто дойде момент в който той се изчерпа и вече имаше нужда от друг тип човек на върха. Така и не получи награда като треньор, нито в годината, в която направи требъл, нито в следващата, в която взе втора поредна титла.
Иначе не е лошо момче. Работливо е и е от новото поколение, чийто взор не се пречупва през чашката. Но успехът му в Лудогорец се крепеше и на цял един екип и на собственик, който всячески подпомагаше проекта си. А самият колектив от футболисти са момчета, които знаят йерархията и мястото си. Сега някои сини звезди ще кажат "К'ъв е тоя?", а други ще го възприемат като поредния заемащ поста и то временно. Дано не съм прав и ако наистина го назначат да поработи успешно. Аз не съм от тези, които вярват, че успехът на Лудогорец е въпреки Петев. Просто дойде момент в който той се изчерпа и вече имаше нужда от друг тип човек на върха. Така и не получи награда като треньор, нито в годината, в която направи требъл, нито в следващата, в която взе втора поредна титла.
[center]
[/center]