turbogena написа:Red_Pride написа:тва верно ли Радо Прашката е новия тренер на подуене малее ще падна от стола
Новината е от Бареков ТВ. Не бързай да се радваш...
е вече и в Гонг я има
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Red_Pride написа:тва верно ли Радо Прашката е новия тренер на подуене малее ще падна от стола
Новината е от Бареков ТВ. Не бързай да се радваш...
Red_Girl написа:daduradam написа:Ти за какъв ме мислиш
Просто се сетих.. Не се засягай.
pomiqr28 написа:Red_Girl написа:pomiqr27 написа:Мони, ай уонт ю ин май бед
Не разбирам, дай на френски.
Je te veux dans mon lit
Кофти е съдбата на помияра. Пак бан по ип.
daduradam написа:Red_Girl написа:daduradam написа:Ти за какъв ме мислиш
Просто се сетих.. Не се засягай.
Губиш форма, Мони, въобще не трябваше да връзваш на казаното от мен
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

tevez написа:Щом и в гонг излезна, не е на добре.
ЕМИЛ написа:tevez написа:Щом и в гонг излезна, не е на добре.
По зле от това на къде ? Отдавна копаем дъното . Време е да се вдигаме . А Петев ми изглежда подходящ . Сега очаквам сериозна трансферна качествена вълна от българи към Левски .
ЕМИЛ написа:tevez написа:Щом и в гонг излезна, не е на добре.
По зле от това на къде ? Отдавна копаем дъното . Време е да се вдигаме . А Петев ми изглежда подходящ . Сега очаквам сериозна трансферна качествена вълна от българи към Левски .
tevez написа:ЕМИЛ написа:tevez написа:Щом и в гонг излезна, не е на добре.
Петев с толкова пари 2 години едвам стана шампион с Лудогорец, където Домуса му купуваше мачове и пак заради грешка на ЦСКА миналия сезон и този на нас, те станаха първи. А, ако беше някой добър треньор, щеше да направи 10+ точки разлика и да размаже конкурентите.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69 и 5 госта