Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Мнениеот зеления » 06 окт 2013 22:33

Iceberg написа:Е, какво става сега?! Защо така зае*ахте тая тема?! Ами хайде да и дадем заслуженото... Преди да номинирам който и да е, само да кажа, че в този мач няма така изявени играчи с оглед цялостното си представяне в мача. Имам в предвид, че повечето момчета не играха лошо, дори напротив, но пък и допуснаха грешки и като цяло няма някой, за който да се каже.. е тоя е беше супер, нямаше грешка и е №1, както е било в други мачове. Та ето затова и...:

1. Мишо Венков - сякаш той се изяви най-добре и направи най-малко грешки.
2. Стефан Станчев - беше сравнително стабилен и направи не лош мач.
3. Бергонси - беше навсякъде, бори се много, стара се, покри огромен периметър, помагаше както отзад, така и напред, доколкото може. Да, допусна и някои грешки, но... кой в този мач не сгреши???! Определено положителното от него беше далеч повече, отколкото отрицателното, въпреки неистовото желание на някои хора да го оплюят. Не им прави чест просто...а и блика некомпетентност и злобен реваншизъм от подобни крайни мнения и умишлено храчени плювни! Да критикуваш някого, разбирам, нормално. Няма идеални хора, а и критиката е полезна, когато е градивна и на място. А и когато си въоръжен с аргументи - честни, точни и верни. Но такова озверяване с истерично крайно злобно слюнкоотделяне... е не разбирам, простете...
Тук трябва да отбележа, че Паланков и Коконов също се представиха не лошо. Даже ме изненадаха малко.. Браво на Котев за гола и за някои добри изяви, както и на Шерифа, но пък имаха кол****ия и грешки в зоната си. Дани Георгиев също много се бори и даде много, той също заслужава добри думи. Бакари... доста противоречиво.. Отново се бори, бяга, напира, помага в защита, но.. до 65-70 мин и после.. нищо. А и в нападение, точно там, където трябва да е най-полезен... почти нищо. Дани Младенов явно не е във форма, но пък аз не съм и очаквал от него нещо кой знае какво. Ами, това е от мен, аз така видях нещата.. :)

+ 1

1. Венков;
2. Бергонси;
3. Станчев.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 06 окт 2013 23:40

1. Венков
2. Бергонси
3. Коконов
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 07 окт 2013 09:46

1. Бергонси
2. Коконов
3. Венков

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 07 окт 2013 10:42

1. Бергонси
2. Коконов
3. Котев

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 07 окт 2013 13:00

1.Венков
2.Коконов
3.Бергонси

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 07 окт 2013 16:59

1. Венков
2. Котев
3. Китанов

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 07 окт 2013 18:50

Резултата още не е отчетен, така че и аз да се включа в оценяването:
1. Венков
2. Коконов
3. Бергонси

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 13 окт 2013 01:19

1. Коконов
2. Сашо
3. ДаниГ
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 13 окт 2013 10:45

Харесаха ми всички и Окоро и Бакари особено второто полувреме и Сашко .Като чели най-слаб бе Дани М.
1.Коконов
2.Венков
3.Бергонси

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 окт 2013 18:23

1.Коконов - има прилични качества,в смисъл нищо не е по-добър от Младенов,но се старае много и съответно му се получават някои неща.Добър мач вчера,както и този в Ловеч му бе добър.
2.Мишо - личи си класата,дори,когато не се влага на 100%.Той е играч от калибъра на Жоро Илиев,класен,доказан,истински футболист.
3.-------------нямам

Разочаования:
1.Бакари - изобщо не ме впечатлява гоненето на когото и да било,нито това,че може да излезе на голова позиция(в 50-60 минута за сефте)....и да утрепе гаргите.Спалевич беше "гьоме"....никого не гонеше,седеше с ръце на кръста,но...подадат ли му я - НЯМАШЕ ПРОШКА!При корнерите - скачаше и вкарваше с глава.Това искам аз от един НАПАДАТЕЛ,да вкарва,пък ако ще да ги бърка в носа.Впрочем Наско има този талант да вкарва от головите положения,в контролите,а и не само - не съм го видял като Бакари да избива флората и фауната на Варна.
2.Младенов - играе като муха без глава,абсолютно не е в час.Онова момченце от Марек - Петър Тончев е доста повече играч впрочем и много го харесах.Ни напред,ни назад,Дани М - на пейката до края на сезона за сметка на Коконов!
3.Паланков - бих анатемосал грешните пасове на Еденилсон ако не беше Паланков неговата алтернатива.Не само,че не може да подава,а и топката не може да си спре.Като някакъв дърводелец блъска,кюска,рита като кон,направо нямам думи,а въпреки физиката си - редовно губи единоборства с противниците.Необяснимо.
4.Наско - Длъжен съм да го вкарам в тази класация,не за друго,а защото влиза за 15 мин. и трябва да изоре терена!Не е този футболист,който ИМА право да доиграва мачовете,даже напротив-трябва да влиза,да изорава тревата и да прати печката Бакари на пейката.Но не го прави и това дразни,не за пръв път влиза и нищо.Не става така,тръгнал е по пътя на Капитанов :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”