АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станимир Стоилов за Левски, Ботев и българския футбол
Дайте да си говорим за настоящето и бъдещето- какво било преди 30 години! И какво беше- разгромни победи в Пловдив и слаби безхарактерни гости- Пирин, Марек, Ботев Враца ни чакаха с кеф още в 20 минута да ни поведат с 2:0, Берое и тогава ни беше неудобен съперник, особено в Стара Загора. Ама и тогава ходехме на мачове, не само в Пловдив , но и навън!
DarkPsy написа:Проблемът беше със съветниците на собственика, които търсеха собствения си интереса, каза специалистът.
То това е и днес проблема в Левски, а проблема се зове Жейнов и Заберски.

- Captain Stottlemeyer
Cicero написа:tinko написа:На стадиона съм ходил повече от 1-2 пъти, и не само на този стадион, но това е друг въпрос. Ботев играеше агресивно и атрактивно не преди 20 а преди 30 години, но ти от къде ще знаеш. Няма да оспорвам а ще ти посоча няколко мача в които ми кажи дали бяхме агресивни и атрактивни или бяхме страхливи и играхме слабо. Ето само една част от мачовете: Литекс,ЦСКА, Лудогорец, Берое. Едва бихме Славия, Ч.море. : Любимец ни се подигра в Пловдив. Берое ни скри топката. Голяма атракция няма що срещу кого: "тото отборите" на Пирин ГД и Нафтата. Ей, страшни сме !!! Браво Мъри голям си!!!
Има от къде да знам, спокойно. Може и съученици да излезем накрая!
През осемдесетте сигурно мачкахме наред? Локо Сф, Славия, Левски и ЦСКА си взимаха мачовете в София. Сега, не сме загубили двубой с отбор от първата седмица!.....
Всъщност, през 80-те години "Левски" взимаше мачове и в Пловдив.
http://levskisofia.info/team/1004111-botev-plovdiv/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
baligo написа:..... А вие пък що не го дишате?! Какво толкова е казал или направил?! Не следя всичко за отбора ви, може нещо да ви е обидил, затова питам, макар да се съмнявам. Кажи накратко какъв ви е на вас проблемът с него и защо не си му фен!
Когато играеше във Фенербахче показа среден пръст на публиката на Ботев. Това е цялата драма, нищо друго! Все пак в живота се случват какви ли не неща и е хубаво човек да внимава как се държи, не се знае къде може да попадне. Както казах не съм му фен.Мисля, че играем еднообразно и всеки добър треньор може да ни разкрие лесно.То се и случи на няколко пъти. Стоилов не е лош специалист, но практикува един и същ футбол вече не знам колко години. Все пак докато е в Ботев , трябва да има подкрепата ни, защото голямата грешка на повечето собственици на отбори е да сменят треньорите като носни кърпички Иска се време и търпение. В момента Стоилов има всичко, което може да желае един треньор.
DarkPsy написа:baligo написа:..... А вие пък що не го дишате?! Какво толкова е казал или направил?! Не следя всичко за отбора ви, може нещо да ви е обидил, затова питам, макар да се съмнявам. Кажи накратко какъв ви е на вас проблемът с него и защо не си му фен!
Когато играеше във Фенербахче показа среден пръст на публиката на Ботев. Това е цялата драма, нищо друго! Все пак в живота се случват какви ли не неща и е хубаво човек да внимава как се държи, не се знае къде може да попадне. Както казах не съм му фен.Мисля, че играем еднообразно и всеки добър треньор може да ни разкрие лесно.То се и случи на няколко пъти. Стоилов не е лош специалист, но практикува един и същ футбол вече не знам колко години. Все пак докато е в Ботев , трябва да има подкрепата ни, защото голямата грешка на повечето собственици на отбори е да сменят треньорите като носни кърпички Иска се време и търпение. В момента Стоилов има всичко, което може да желае един треньор.
Абе да ви е жив и здрав,но само за едно нещо внимавайте:
ДАНО ДА НЕ ДОЙДЕ ДЕН В КОЙТО ДА ГО ИЗГОНИТЕ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ /ПРИМЕРНО ЗАЩОТО ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЛЕВСКАР/
И ДА НЕ ОПЛЮЕТЕ ПЕРИОДА /БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ДОБЪР И КОЛКО ЛОШ/, КОГАТО Е БИЛ ПРИ ВАС!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
Това няма как да стане.
DarkPsy написа:Това няма как да стане.
а няма
- El Commandante
DarkPsy написа:Мисля, че играем еднообразно и всеки добър треньор може да ни разкрие лесно.
Барселона също играе еднообразно братле, ако се сещаш...
Кой точно ни е разкрил че не се сещам?Станков щеше да ни разкрива,само че изведнъж се оказа по-различно отколкото си го е представял.
Лудогорец щеха да ни разкриват,ама А ИЗНЕНАДА! удушихме ги на собствения им стадион с абсолютно нестандартен състав и ако не бяха пропуските ни,си тръгвахме с трите точки....кой още щеше да ни разкрива...а,Херо да...ама докато ни разкрие и ние поведохме с 0-2...
Според мен много бъркате и не правите разлика между тва да се отгатне титулярния състав на Ботев и първоначалното разположение на играчите (което и малко дете може да го направи) от една страна и тва което след това реално се случва на терена от друга...е оня от Астана нали много се беше успокоил първото полувреме...само дето второто и Вандер и Тошко почнаха изведнъж да влизат навътре,да си сменят местата и изобщо напред се завъртя такава вихрушка че ум да ти зайде, същото се случи и със столипинци....така че аре по-полека с тва разкриване...
Да те разкрият значи да докажат колко си несъстоятелен, а откакто Мъри ни е треньор, тва как да ти кажа...не се е случвало....спомни си всички загуби които сме претърпели-абсолютно никой..повтарям НИКОЙ не ни е разгромил,направил смешни или нещо такова....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Миналата година Ферарио Спасов с много по-слаб отбор не беше ли уволнен за по-добри резултати?
pomiqr46 написа:Миналата година Ферарио Спасов с много по-слаб отбор не беше ли уволнен за по-добри резултати?
тц