Тоя черньо знае как да печели феновете на своя страна
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Добър да е
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Добър да е![]()
Знаеш ли кое е неприятното ? Неприятното е това , че Мони и Марто са разумни младежи , а му се връзват на евтините номера и му подръжават .
Днес щели да махат Йоканович?
Боже, Боже... поредното малоумно решение...
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Добър да е![]()
Знаеш ли кое е неприятното ? Неприятното е това , че Мони и Марто са разумни младежи , а му се връзват на евтините номера и му подръжават .
Да се спасяват поединично, нищо не мога да направя

tevez написа:Днес щели да махат Йоканович?
даааа
ако го махнат не искам да си помислям кого ще сложат
Е па май ви гласят Петев ?
Макар че винаги е по-добре да смениш треньор преди важен мач ... отбора излиза една идея по надъхан. Въпроса е след това к'во следва ама вие си знаете 
[center]

[/center]

[/center]Re: Спам тема vol.2
MaRTo1233 написа:Е па май ви гласят Петев ?Макар че винаги е по-добре да смениш треньор преди важен мач ... отбора излиза една идея по надъхан. Въпроса е след това к'во следва ама вие си знаете
За Петев съм с двете ръце ,но като се има предвид ,че идва вечното дерби няма да се изненадам да назначат Вили или Кокала за да повдигнат левскарският дух .
ЕМИЛ написа:MaRTo1233 написа:Е па май ви гласят Петев ?Макар че винаги е по-добре да смениш треньор преди важен мач ... отбора излиза една идея по надъхан. Въпроса е след това к'во следва ама вие си знаете
За Петев съм с двете ръце ,но като се има предвид ,че идва вечното дерби няма да се изненадам да назначат Вили или Кокала за да повдигнат левскарският дух .
Чий дух по-специално ще повдигнат, ако сложат някой от тия двамата? Ти ще се зарадваш ли?

rhaegar написа:ЕМИЛ написа:MaRTo1233 написа:Е па май ви гласят Петев ?Макар че винаги е по-добре да смениш треньор преди важен мач ... отбора излиза една идея по надъхан. Въпроса е след това к'во следва ама вие си знаете
Чий дух по-специално ще повдигнат, ако сложат някой от тия двамата? Ти ще се зарадваш ли?
На футболистите естествено . Аз и ти духа си го имаме и никога не ни напуска . Иначе естествено ,че няма да се радвам .
- GGMU_forever
Добър дАн. 
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]