Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Йоканович заложен на дузпата

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 окт 2013 11:50

Изглежда красноармейците и техните бивши жълти сателити отсега са напълнили гащите преди предстоящите мачове с "Левски" и с радостно умиление и плаха надежда вдишват всяка журналистическа пръдня в посока към "Герена". Спокойно червенушки, спокойно папагалчета - до срещите с нас има доста време. ;) Сега предстоят мачове на националния отбор - нека да стискаме палци и да подкрепим Любо Пенев и неговата чета, а пък боят от "Левски" няма да ви се размине... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 окт 2013 12:03

tzvetan_tee написа:Ако трябва да сме честни... промяна в играта няма. Победите ни са срещу слаби отбори и са плод на проблясъци на отделни играчи... Като цяло игра няма. Все някой трябва да е отговорен нали? Не казвам, че Йока трябва да си ходи, но явно нещата не се получават. Ние трябва да знаем причината за това!

Няма треньор в света, който да направи нормален отбор с тези играчи. :!: Това го казвам без изобщо да преувеличавам. Единственият отговорен за случващото се е онзи, който прави селекцията, а вече разбрахме, че това не е треньорът. Един друг гони играчи и прави каквото си иска по своя преценка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 окт 2013 12:10

От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор. :arrow:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 окт 2013 12:12

Tия от Спортал май се чудят какво да измислят:
Сираков: Трябва ни свежа кръв,аз лично стоя зад треньора.

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=376441

Съмнява ме за 2 дни Сираков да си смени мнението...Не треньора , а човека който съсипа Локо (Сф) е виновен за случващото се в Левски , и докато той е в отбора и Сър Алекс да дойде пак няма да има резултати :!:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 окт 2013 12:16

amstel_beer написа:От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор. :arrow:

Тогава ти ли ще даваш пари?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 окт 2013 12:30

petko.h.markov написа:
amstel_beer написа:От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор. :arrow:

В Цска кой дава парите? ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 окт 2013 12:47

amstel_beer написа:
petko.h.markov написа:

В Цска кой дава парите? ;)

Там пари няма.Нали не искаш Левски да заприлича на ЦСКА.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот W84me » 07 окт 2013 15:48

РАЕВ, ОСТАВИ ЧОВЕКА ДА РАБОТИ НА СПОКОЙСТВИЕ И НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ЛЕВСКИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 окт 2013 15:49

Captain Stottlemeyer написа:Изглежда красноармейците и техните бивши жълти сателити отсега са напълнили гащите преди предстоящите мачове с "Левски" и с радостно умиление и плаха надежда вдишват всяка журналистическа пръдня в посока към "Герена". Спокойно червенушки, спокойно папагалчета - до срещите с нас има доста време. ;) Сега предстоят мачове на националния отбор - нека да стискаме палци и да подкрепим Любо Пенев и неговата чета, а пък боят от "Левски" няма да ви се размине... 8-)

Пха-ха, капитане, още ли не си сменил дилъра, бе :mrgreen: . Йоката е на дузпата, даже не знам как го изтраяха до сега. Аз му давах максимум до Нова Година, а то се оказа, че ще преизпълни плана. Тоя човек не е бил треньор тука, следователно българските особености на играта не са му ясни, а докато му станат - е аут, тъй като се искат бързи резултати. Според мен Насо няма да го пожали, в момента Насо не е с голяма власт и много гледа накъде духа вятъра, а той се определя от Тоньо и Батков. Насо според мен ще влезе в хора и ще засили Йоката, като след това ще каже нещо от рода на : "Аз съм спортен директор и няма да търпя подобни слаби игри. За последните 2 месеца не виждам израстване .. " и готово.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот Cooler » 07 окт 2013 16:24

Не знам кой ще вземе решението за махането на според мен най-добрия ни треньор в последните 5г, но трябва да е наясно че с това решение обрича отбора не само на прокопаването на поредното дъно, но и на 2 сигурни загуби от червените и Ботев, а след тях дербитата ще бъдат вече с Черно море и Берое. Не мога да разбера какво очакват от Йоканович, за 2 месеца да мачкаме като Байерн може би !?! По-жалко и аматьорско ръководство в момента май само Нефтохимик има :roll: :roll:

Върни се в “Архив”