Литекс - Черно море 2:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: Литекс - Черно море 2:1

Мнениеот guglata » 06 окт 2013 14:37

Не знам какво му се "разсърдихте" толкова на Миро, в Ловеч е със статут на резерва, дадоха му шанс и се възползва в края на мача. В интервю преди мача каза : „ Чакам с нетърпение мачът срещу Черно море, това не е какъв да е мач за мен. Има тръпка, защото изкарах не малко години във Варна“
В крайна сметка какво трябва да очакваме от бивши играчи които са ни радвали доста пъти? Като отидат в друг отбор да играят за нас ли? Естествено, че ще се радва, както се радваше когато вкарваше голове за нас. Сега не се сещам дали е вкарвал на ЦСКА, но винаги се е хвърлял здраво и никога не се е пестил, така че заслужава само уважение.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 окт 2013 16:41

Tрябва да се отдаде нужното уважение на Гонзо, много хора му се смеем, но човека с пръдня боя прави.
Заслужавате си мястото в първата седмица.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 06 окт 2013 20:41

http://www.novsport.com/video768861_1059.html Обърнете внимание на втората минута и тридесетата секунда в клипа на стоп кадър,и тогава да нищим играта на Бергонси и на Станчев.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 06 окт 2013 21:42

След прегледа на ситуацията, освен Паланков, виждам че и Венков можеше да бъде по- съобразителен и да спре Миро, който всъщност хич не се спира лесно, но това е друг въпрос. Не търсете под вола теле, ами се радвайте, че отбора показва израстване и че на пейката има играчи с качества да се представят на ниво срещу Литекс в Ловеч!
Браво Моряци!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 окт 2013 21:48

14 Ноември 2008, няма какво да нищим микро-ситуацията за гола ;). По-рано или по-късно щеше да влезе.
В мача към вратата ни имаше 15 до 18 удара.
(Конкретно вчера Бергонси пробяга толкова колкото мърдата Божилов за два мача не бяга ;) )

Подобен беше и мача с Левски там отново ни разпиляха, обаче левскарите са некадърници, тогава те не вкараха и не победиха.

Само с късмет не става!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 07 окт 2013 11:53

Единственото,което ме зарадва в мача с Ловеч беше играта на Коконов.Вече втори мач играе много добре,има и добро центриране.Мисля,че след като се върне Райков,спокойно могат да го правят дясно и Младенов да влиза за по 10 мин. накрая.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 окт 2013 21:18

Искам публично да се извиня на Коконов,като го обявих за пълно недоразумение.След мача с Литекс видях и се убедих че момчето има качества и ако продължава да играе така трябва да е титуляр за сметка на Дани Младенов.Има скорост в излишък,прилично центриране и не видях да се измори 90 мин .Участва в двете фази на играта и асистенцията за гола беше най малкото което можеше да му се случи в този мач.Няколко некадърни отигравания на халфовете спряха негови атаки.Играч на мача отново Мишо Венков.Жалко че не успя да вкара и гола който търсеше целият мач.Изуми ме Шерифа с няколко отигравания стил "чистотата е здраве".Явно не е във форма,дано скоро се върне на познатата си висота.Другият отличен е Котев заради гола и Станчев заради стабилната си игра през целият мач.Загубихме нещастно,но има и такива мачове.Едно блестящо подаване и Миро вкара.Дано устискаме мястото си в седмицата,а какво ще става после,един Бог знае.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 окт 2013 22:28

ralimavridov написа:Единственото,което ме зарадва в мача с Ловеч беше играта на Коконов.Вече втори мач играе много добре,има и добро центриране.Мисля,че след като се върне Райков,спокойно могат да го правят дясно и Младенов да влиза за по 10 мин. накрая.

А Окоро?! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 окт 2013 11:42

Iceberg написа:
ralimavridov написа:Единственото,което ме зарадва в мача с Ловеч беше играта на Коконов.Вече втори мач играе много добре,има и добро центриране.Мисля,че след като се върне Райков,спокойно могат да го правят дясно и Младенов да влиза за по 10 мин. накрая.

А Окоро?! ;)

Окоро след контузията ще му трябва доста време за да влезе в някаква прилична форма.Знаеш след контузии как се променя мисленето на спортистите.И за него има място,но според мен най важното е че Коконов показа качествата които чакахме да видим.Сега остана и Окоро да се защити достойно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”