Кличко няма да се бие с Пулев на този етап
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кличко няма да се бие с Пулев на този етап
Имам чувството, че Кличко оценява факта, че Пулев е най-сериозният му противник на този етап и се старае да го остави едва ли не за бенефис. При победа ще стане легенда, при загуба просто ще се оттегли, но ще е източил максимално повече пари.
MoNteSo написа:Имам чувството, че Кличко оценява факта, че Пулев е най-сериозният му противник на този етап и се старае да го остави едва ли не за бенефис. При победа ще стане легенда, при загуба просто ще се оттегли, но ще е източил максимално повече пари.
Интересно мнение и много близко до истината
Кличко ! Като се сетя как се държеше Тайсън и сега тези двамата ! Няма нищо общо ! Все едно е различен спорт !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Пулев няма никакъв шанс срещу Кличко... просто не знам нашите медии какво гледат, какво пишат и т.н. Ама гръмките родолюбиви заглавия продават и генерират кликания. Най-изгодно за Пулев е тоя мач да се бави с години - така ще продължи да бъде медийна звезда, ще се радва на популярност, ще си чеше егото, може да победи няколко добри боксьора в оспорвани мачове... и ако има невероятен късмет, да стигне до Кличко точно на края на кариерата му и да направи добър мач :Р
[center]
[/center]
[/center]- Der Führer
- Контакти:
Един тон изписани глупости ... Кличко трябва да си защити титлата си в IBF . Трябва да го направи в предвидените срокове , или ще я загуби служебно . За целта Пулев трябва да го "предизвика" ... друг е въпроса дали Пулев иска да се бие толкова скоро с Кличко . Защото както писа някой по-горе ... Пулев има само полза да се шуми около предстоящ мач между двамата , а самия мач да е възможно по-назад във времето .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Кличко ще не ще , ще защитава титлата си в ИБФ, но първо ще защитава титлата си в МБО.
Дори може да даде реванш на смешния руски ръгач, вчера това не беше бокс, а някаква разновидност на кеча.
Ще има мач между Пулев и дрогата Кличко и победата ще е за нашия боксьор.
Дори може да даде реванш на смешния руски ръгач, вчера това не беше бокс, а някаква разновидност на кеча.
Ще има мач между Пулев и дрогата Кличко и победата ще е за нашия боксьор.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
pomiqr27 написа:brossy написа:Да кажете ,че Бен Джонсън е по - добър от Болт е все едно да кажеш ,че Левски е по - силен от Барса.Бен Джонсън не е даже в топ 10 на великите спринтьори,както и Кличко не е в топ 50
Най-великият боксьор е Рой Джоунс.
Пастора? ХОХО...
Няма най-велик. Един се бие в една "епоха", друг в друга. Даже Тайсън си беше сам самичък 2 боксьора: докато стане велик и след като реши че е Господ, мина и през панделата и т.н.
В спорта се организират печеливши откъм пари мероприятия. Е, търпят и тия, дето не носят толкова пари, но ако няма как да ги издебнат. Във футбола кинтите идват от Реал Мадрид - Борусия, но няма как да минат и без Динамо Тирана - Санта Колома, в бокса същата работа. Та на Пулев ще му дойде реда.. ама както идва на албанците и отбора от Андора. Когато няма накъде повече.
Честно казано ако Пулев върже още 10на големи победи вече може би 1 мач между него и Кличко ще се види апетитен на финансовите акули и току виж стане факт. Аз лично обаче мисля, че е рано за подобен мач.. поне ако нашия иска и да спечели.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Много тъпня се изписа ... САМО ПРИ МИСЪЛТА , че БЪЛГАРИН има право да се бие с " шампиона " трябва да станете и да се изправите гордо , а вие типично по стар БЪЛГАРСКИ , селски обичай, започнахте да плюете .. ЕТО ЗАТОВА СКОРО НЯМА ДА СМЕ , НЯКОЙ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
zuekaa написа:Много тъпня се изписа ... САМО ПРИ МИСЪЛТА , че БЪЛГАРИН има право да се бие с " шампиона " трябва да станете и да се изправите гордо , а вие типично по стар БЪЛГАРСКИ , селски обичай, започнахте да плюете .. ЕТО ЗАТОВА СКОРО НЯМА ДА СМЕ , НЯКОЙ
Za какво да се изправям гордо? В моя живот си имат достатъчно успехи,че да тръгвам да се гордея с чужди.
Аз ще викам за Кобрата ама не съм някакъв комплексар да роня сълзи от радост за чужд успех.
Ей за това няма да се оправим. Щото не можем да изградим самочувствие на база собствени успехи и търсим радост в чуждите успехи и неуспехи.
Alexx написа:zuekaa написа:Много тъпня се изписа ... САМО ПРИ МИСЪЛТА , че БЪЛГАРИН има право да се бие с " шампиона " трябва да станете и да се изправите гордо , а вие типично по стар БЪЛГАРСКИ , селски обичай, започнахте да плюете .. ЕТО ЗАТОВА СКОРО НЯМА ДА СМЕ , НЯКОЙ
Za какво да се изправям гордо? В моя живот си имат достатъчно успехи,че да тръгвам да се гордея с чужди.
Аз ще викам за Кобрата ама не съм някакъв комплексар да роня сълзи от радост за чужд успех.
Ей за това няма да се оправим. Щото не можем да изградим самочувствие на база собствени успехи и търсим радост в чуждите успехи и неуспехи.
Пич , имаш комплекси и не правиш разлика от елементарни неща. ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕНИ УСПЕХИ , ама тези спортисти правят успехите на нацията, те правят ти да си горд с нацията си ..
Лудогорец - NEWS!
Аз не се чувствам част от стадото. Така,че не мога да се гордея с чужди успехи. Да подкрепям Кубрат, но гордостта е нещо лично. Също така един човек който си има успехи в Ай Ти например и не се вълнува от спорт трябва ли да го вълнува от Кубрат и успехите му? За него например тези успехи не са на нацията, защото си има различни интереси.