ЦСКА Октоберфест

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

1242
Контакти:

ЦСКА Октоберфест

Мнениеот 1242 » 07 окт 2013 08:21

Какво е това е медийно затъмнение. За какво тъпите сайтчета не пишат какво се случва там, или е по-лесно да се хейтва? Явно ЦСКА, не е национална кауза , като лудогорец.... :evil:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: ЦСКА Октоберфест

Мнениеот MaRTo1233 » 07 окт 2013 08:47

Не им трябва на медиите да пишат ... на тях им дай драми, скандали и цимбици. Тогава са 1-ви. Мен лично не ми липсва ... отидох, видях, наядох се... :mrgreen: ще повторя, потретя :mrgreen: Толкова вкусна скара не бях ял, наистина... призовавам и сините да опитат :mrgreen: ако имат желание :mrgreen: Всичко е направено много професионално и имат доволно народ. 8-)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 07 окт 2013 09:04

1242 написа:Какво е това е медийно затъмнение. За какво тъпите сайтчета не пишат какво се случва там, или е по-лесно да се хейтва? Явно ЦСКА, не е национална кауза , като лудогорец.... :evil:

Искаш да кажеш, че плюскането е по-важно от победите в Европейските клубни турнири ?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 окт 2013 09:27

Да бе, то ако спортните сайтове почнат да бълват новини за всяка селска вечеринка, докъде ще го докарат.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 окт 2013 09:42

Ето ти една новина
ЦСКА октоберфест се оказа пълна пародия
07 октомври 2013 09:16
Амбициозното начинание генерира жълти стотинки до момента
Първото издание на ЦСКА октоберфест е на път да се окаже пълна пародия, показа проучване на ***.eu. Амбициозното начинание на ръководството на червените по всяка вероятност ще претърпи тотален крах поради липса на интерес от страна на феновете.

Въпросният октоберфест (който незнайно защо на Армията е упоменат като "октобЪрфест") имаше за цел да докара свежи пари в клубната каса, които да спомогнат да покриването на най-важните нужди. Такива пари обаче трудно ще дойдат, тъй като твърде малко запалянковци на армейците до момента са посетили мероприятието, което започна на четвърти октомври и ще завърши на 13-и.

Простите сметки до момента показват, че разходите за организирането на феста са по-големи от приходите. До края на изданието има още една седмица, но не се очаква на Армията да се заформят тълпи от желаещи да посетят събитието.

Припомняме също, че този т.нар октоберфест бе предшестван от нещо изключително драматично. Преди неговото начало на стадиона на ЦСКА се появи самият Калоян Стоянов-Цимбика, който тръгна да бие новия търговски директор на клуба Румен Вътков. Двамата вдигнаха олелия до небето пред десетки погледи и само бързото идване на полицията спря Цимбика да ступа наследника на Георги Павлов на Армията. Двамата обаче не бяха арестувани и така и не се разбра защо Калоян Стоянов бе решил да громи Румен Вътков.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 07 окт 2013 09:54

Пълен провал :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 окт 2013 10:26

И аз чух, че имало много хора. Утре ще мина с две приятелчета да хапнем и пийнем. Разбрах, че сме правили най-вкусното телешко. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 07 окт 2013 10:27

Хубави инициативи са това, да се съберат хората да хапнат, пийнат, да се посмеят на гърба на Някой

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 07 окт 2013 10:31

Red Warrior написа:И аз чух, че имало много хора. Утре ще мина с две приятелчета да хапнем и пийнем. Разбрах, че сме правили най-вкусното телешко. :mrgreen:

В цял свят се нарича Говеждо, а говеждо по аржентински и биволски опашки са страхотно вкусни специалитети :lol: ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 окт 2013 10:37

MaRTo1233 написа:Не им трябва на медиите да пишат ... на тях им дай драми, скандали и цимбици. Тогава са 1-ви. Мен лично не ми липсва ... отидох, видях, наядох се... :mrgreen: ще повторя, потретя :mrgreen: Толкова вкусна скара не бях ял, наистина... призовавам и сините да опитат :mrgreen: ако имат желание :mrgreen: Всичко е направено много професионално и имат доволно народ. 8-)

Aко е безплатно отивам, но да плащам за да богатее затворника, няма да стане

Върни се в “ЦСКА”