Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Хайде на протест

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 окт 2013 14:47

superspiro написа:Наистина в България има голям проблем с лечението на психичноболните.

А, то и лечение ли се прилага над тях в България? Тц тц.. аз тамън се борех за жълта книжка за да стана я водещ по телевизията я лидер на партия...

Колкото за протеста: ЗА с 2те ръце съм. Тъй де, мое право си е. ш пОРтестирам, че Слави Трифонов е 2 метра и не прилича на Роналд Рейгън. Едва ли е по-безмислено от едни други "протестни" дейности или разни теми по форума.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 окт 2013 14:47

Протестирайте роби на труда,хванете се под ръчичка и протестирайте.Да не забравите и да се преброите поименно шепата протестиращи,а ние богомомазаните червени другари ще ви се смеем отстрани.Факт.На крак о пари и презрени,на крак о роби на труда.Нас червеното знаме роди ни.Слънце е нашата партия,ние сме нейни лъчи.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 06 окт 2013 16:05

Модераторите в почивка ли са,та още не са заключили и изхвърлили в коша,тази тъпа тема? 8-)

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 06 окт 2013 16:33

Точно комунистическия престъпник Слави Трифонов, водещ болшевишко-комунистическата помия "Шоуто на Слави" да ми се прави на антикомунист и да ми казва да свали престъпното комунистическо незаконно правителство на БСП няма да стане!В неговото шоу всичките му актьори са комунисти , както и гостите , които кани!
Бог да пази България от комунисти!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 окт 2013 16:37

Аптеките вече са денонощни . Купи си лекарства и утре първата работа при личния психиатър за спешна помощ!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 06 окт 2013 17:25

Кашчей написа:
Laetitia написа:С тоя тон може да говориш на пияния комшия от втория етаж или с някого от Спам темата, но не и с мен. :)
Със здраве.

Я виж ти-не ни харесва въпросът и веднага гледаме да избегнем отговор, като си търсим причина и я намираме в тона на въпроса. Странно, как ли би трябвало да ти се поднесе въпроса за какво ти лично протестираш-с нотариално заверена покана ли?
Лесно е да кажеш,че всички са комунисти, които не протестират. Лесно е да кажеш, че е по-добре да си педeраст, отколкото комунист, но когато те попитат директно, дали знаеш какво е да си едното и какво другото-тонът не бил уважителен! Сигурно е много за уважение това, което от ГЕРБ правят в парламента-саботиране на работата му, което си е де факто саботиране на България. И това са хора избрани да решават проблемите, които стоят пред държавата. Те се вълнуват само от едно-те да са управляващите, защо няма как ГЕРБ да не е управляваща. Борисов просто не може да си представи, че хората може и да не му вярват чак толкова вече.

И аз това го говорих преди време, но просто няма смисъл, Кашчей. Мария има доста високо самочувствие, което в голяма част има покритие. Затова така се държи. След време ще говори друго. Остави я ;)
Не е нормално да се сравнява човек с обратни наклонности и комунист :shock:
Нали знаеш, че с жена и радио не се спори ;) Дават един и същ отговор, каквото и да им казваш.
Годините ще я научат да мисли по друг начин 8-)

Лошото, Кашчей, е друго - т. нар "интелигенция" у нас няма нищо общо с противопоставяне на управляващите. Напротив, тя е за въпросните, а трябва да бъде винаги техен съперник. Има нейни членове, които си изпълняват мисията, но на повечето им е удобно да са със "силните на деня". Жалко!
Тази интелигенция трябва да излъчва свои представители, които да накарат правителството, което и да е, то да си върши работата. Да, но изобщо това не се случва тук :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 окт 2013 23:09

Тук завесата може да падне и темата да иде в небитието, където отдавна ѝ е мястото!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2013 23:11

Нямаше ме във форума няколко дена, улисан в есенно-зимната кампания. Не е красиво да се обиждате. Скука или нерви. Май е време да се открие нова тема: защо ръководителите на трите управляващи партии съботират Парламента? ЗАЩО? :roll:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 окт 2013 22:19

Темата като протестите и правителството в едно. И едните, и другите не стават. Толкова ли бе трудно да се разбере :?: :?: :?:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 окт 2013 23:28

Добре, ще ми обясни ли някой какви са тия протести тая вечер. Срещу Пеевски ?! Ами така решава КС, връща го. Ама пак протести срещу кабинета. :shock: Ами и аз съм против Борисов в парламента... сега да протестирам всеки ден ли ?! Не харесвам Пеевски, но е много прав: за него са гласували не знам колко хиляди души и са му гласували доверие, а той ги представлява..... така че е прав в това отношение да не си подава оставката. Друг е въпросът дали няма да е по-добре за всички да се махне от парламента

Върни се в “Архив”