-------------------------------------------------1Пиргов/Фил/--------------------------------------------
/Ели/Лазаров М/----------- Сашко ----------------------Танко/Домакина/---------/Бачев/Адемар/
Жоро/Дани Г/--------------------Кули------------------/-Дани Д/Борносузов/-----З.ЛазаровТошко/
Миро----------------------Заков
В скоби съм сложил играчите които според мен не трябва да са твърди титуляри.Но стават за резерви.С едно уточнение,че Дани Г.е в много добра форма,но се покрива като пост където е най-полезен с Жоро.На вратата според мен нямаме проблеми!!!Но после...става страшно!
Видимо имаме няколко несменяеми /незаменими/ играчи.Сашко,Жоро,З.Лазаров и Миро и Дани Г/за когото споменах защо не е в титулярната ми единадесеторка/!С малки условности
Кули,Борносуза,Дани Д и Заков.Тошко според мен трябва да играе редовно,но мястото му зависи от треньора най-вече.Аз не бих оставил Здравко на пейката заради Тошко.макар и да искам като наш юноша да е постоянно на терена.Все пак най-класния ни играч е Здравко,колкото и някои хора да не го признават.Тепърва ще показва на нашата ,,взискателна" публика,кой е Електричката.Това бе само вметка.Какво правим относно останалите постове????????Кой да дойде на Тича?За десен бег бих пожелал Александров от Берое.В средата ни трябва един истински боец!Играч като Галчев от Пирин,или Дюлгеров от Славия.Втория е от типа на Гатузо.Не блести с технически умения,но е страхотен биткаджия,Човек който е готов всеки мач да си извади картон.НЕПРИМЕРИМ!Дотук изброените бихме ги взели без пари,или за малко пари.Галчев или Дюлгеров ще струват някаква сума.В нападение един типичен таран.Без претенции съм за играч от БГ,просто защото сякаш не виждам да има изявен такъв.Чилика май вече не става,Женята и той.Сякаш Павле Делибашич даваше някакви индикации.Може някой забит на пейката като
Генков/играча на Локо сф/.Ама да е без пари.