Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Мнениеот Ron Jeremy » 19 сеп 2013 14:32

Готвача написа:Ако някой ми беше казал в началото на сезона че Жоро Илиев ще е в средата на таблицата "играч на мача",на половината точки почти от Шерифа,нямаше да повярвам.Но феновете са най точният барометър за всеки един играч,дори и за една от звездите на БГ футбола в момента.

смятай какви кухи лейки са гласували , не ги знам какъв барометър /мен ако питаш са с ректален термометър/, но според мен фенове е много силна дума
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 сеп 2013 22:07

1. Бергонси
2. Сашо бека
3. Жоро Илиев
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 сеп 2013 23:47

1.Еденилсон
2.Бакари
3.........

Разочарования:
Изцяло заради второто полувреме и циркаджийските номера:
1.Божилов
2.Дани Г
3.Жоро
Начело с Гонзо,който ги остави да се "забавляват"
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 22 сеп 2013 10:31

1. Бергонси
2. Райков
3. ???

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 сеп 2013 12:05

1. Бергонси
2. няма
3. няма
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 01 окт 2013 18:14

1. ДаниГ
2. Венков - да, увлича се в нападение, в което няма лошо, защото центрира добре, изработи дузпата ... не знам дали това, че допускаме няколко гола през неговата зона (е, този в Пловдив си беше след негова персонална грешка), не е отборна грешка, че не му покриват зоната
3. Бергонси - не, че ме впечатли с нещо, но другите (с изключение донякъде на Сашо) бяха по-слаби
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 окт 2013 20:18

Е, какво става сега?! Защо така зае*ахте тая тема?! Ами хайде да и дадем заслуженото... Преди да номинирам който и да е, само да кажа, че в този мач няма така изявени играчи с оглед цялостното си представяне в мача. Имам в предвид, че повечето момчета не играха лошо, дори напротив, но пък и допуснаха грешки и като цяло няма някой, за който да се каже.. е тоя беше супер, нямаше грешка и е №1, както е било в други мачове. Та ето затова и...:

1. Мишо Венков - сякаш той се изяви най-добре и направи най-малко грешки.
2. Стефан Станчев - беше сравнително стабилен и направи не лош мач.
3. Бергонси - беше навсякъде, бори се много, стара се, покри огромен периметър, помагаше както отзад, така и напред, доколкото може. Да, допусна и някои грешки, но... кой в този мач не сгреши???! Определено положителното от него беше далеч повече, отколкото отрицателното, въпреки неистовото желание на някои хора да го оплюят. Не им прави чест просто...а и блика некомпетентност и злобен реваншизъм от подобни крайни мнения и умишлено храчени плювни! Да критикуваш някого, разбирам, нормално. Няма идеални хора, а и критиката е полезна, когато е градивна и на място. А и когато си въоръжен с аргументи - честни, точни и верни. Но такова озверяване с истерично крайно злобно слюнкоотделяне... е не разбирам, простете...
Тук трябва да отбележа, че Паланков и Коконов също се представиха не лошо. Даже ме изненадаха малко.. Браво на Котев за гола и за някои добри изяви, както и на Шерифа, но пък имаха колебания и грешки в зоната си. Дани Георгиев също много се бори и даде много, той също заслужава добри думи. Бакари... доста противоречиво.. Отново се бори, бяга, напира, помага в защита, но.. до 65-70 мин и после.. нищо. А и в нападение, точно там, където трябва да е най-полезен... почти нищо. Дани Младенов явно не е във форма, но пък аз не съм и очаквал от него нещо кой знае какво. Ами, това е от мен, аз така видях нещата.. :)
Последна промяна от Iceberg на 07 окт 2013 15:52, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 окт 2013 20:39

1. Венков
2. Станчев
3. Коконов

Върни се в “Черно море”