Е, какво става сега?! Защо така зае*ахте тая тема?! Ами хайде да и дадем заслуженото... Преди да номинирам който и да е, само да кажа, че в този мач няма така изявени играчи с оглед цялостното си представяне в мача. Имам в предвид, че повечето момчета не играха лошо, дори напротив, но пък и допуснаха грешки и като цяло няма някой, за който да се каже.. е тоя беше супер, нямаше грешка и е №1, както е било в други мачове. Та ето затова и...:
1. Мишо Венков - сякаш той се изяви най-добре и направи най-малко грешки.
2. Стефан Станчев - беше сравнително стабилен и направи не лош мач.
3. Бергонси - беше навсякъде, бори се много, стара се, покри огромен периметър, помагаше както отзад, така и напред, доколкото може. Да, допусна и някои грешки, но... кой в този мач не сгреши???! Определено положителното от него беше далеч повече, отколкото отрицателното, въпреки неистовото желание на някои хора да го оплюят. Не им прави чест просто...а и блика некомпетентност и злобен реваншизъм от подобни крайни мнения и умишлено храчени плювни! Да критикуваш някого, разбирам, нормално. Няма идеални хора, а и критиката е полезна, когато е градивна и на място. А и когато си въоръжен с аргументи - честни, точни и верни. Но такова озверяване с истерично крайно злобно слюнкоотделяне... е не разбирам, простете...
Тук трябва да отбележа, че Паланков и Коконов също се представиха не лошо. Даже ме изненадаха малко.. Браво на Котев за гола и за някои добри изяви, както и на Шерифа, но пък имаха колебания и грешки в зоната си. Дани Георгиев също много се бори и даде много, той също заслужава добри думи. Бакари... доста противоречиво.. Отново се бори, бяга, напира, помага в защита, но.. до 65-70 мин и после.. нищо. А и в нападение, точно там, където трябва да е най-полезен... почти нищо. Дани Младенов явно не е във форма, но пък аз не съм и очаквал от него нещо кой знае какво. Ами, това е от мен, аз така видях нещата..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------