Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 15:41

Eminem написа:
delpi написа:Аз пък искам треньор, който да дойде и независимо от играчите, с които разполага да се захване за работа и бавно, но славно да покачи класата на отбора. Искам да видя прогрес, а не регрес. Да вдигнеш класата на отбор независимо кой е той не зависи САМО от класата на играчите. Всеки отбор, дори махленски може да подобри класата си стига да се работи правилно с него. Не искам треньор, който с идването си започва да мрънка, че играчите, с които разполага не са класа и реално резултат от работата му няма, дори е под въпрос дали не продължаваме да ставаме по-зле и по-зле...

И накрая да кажа, че не съм ЗА махането на Йока, просто не съм доволен от работата и представянето му до момента, за разлика от Насо!!!

Аз мисля, че да подаваш и спираш топката се учи в школата и щом досега не са се научили, който и да дойде все тая.
Аз просто не виждам как тези некадърници ще заиграят добре. По-скоро извънземните ще слязат на Земята и ще дадат пресконференция, отколкото тези да заиграят футбол.

Не е нужна иронията в думите ти.
Всеки от титулярите в Левски в един или друг период от кариерата си е играл добър футбол на прилично ниво, каква тогава е причината същите тези играчи в момента да не играят като отбор?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 окт 2013 15:45

metodito написа:И Томислав какъв ми мълчи? Журналисти ли сте вие или "журнали". Захапи вълчия gъз, гадния мустак и мазния перчем! Те нищо не ти плащат, за да им се мазниш, докато ние с трафика през сайта и форума все нещо даваме...Защити нас, не тях, Томе!

Как веднъж не прочетох нещо по-остро, айде поне с повече анализ, ала-бала, като критика към Наско и Батков. Всички ли в Гонг са зомбирани.

@delpi: а "работата" на гос'ин Сираков как я определяш?

По принцип така си работят, гледат да не са на нож с ръководството което и да ето, помниш, че и дума не обелваха и срещу Гонзо. Иначе съм на твое мнение, сега е момента да критикуват и то остро, никой не ги кара да призовават за оставки и нещо подобно, но наистина постоянно трябва да държат ръководството на ножа, докато отбора е в това положение. Може да се започне с едно гостуване на Сираков във студиото и да му се задават неудобните въпроси от феновете

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2013 15:53

Кокалеску, Вили, Ратко, Ясен, Гонзо, Костов, Илиан, Митов. Сега Йока... При всеки от тези хубавци некадърни решили да се поизпражнят като треньори (без Йока...засега) на Герена се започва "ма те саботират, ма те некадърници, ма то невиноват тренера". Еле за Ратко точно па тука гоуема защита голямо нещо. Ма Дарко бил грешен, Сърмов бил идиот, Петков продавал мачове. Ма как никой не се замисли, бе! Бе да не е другаде причината. За Ясен. Имаш Дарко, Жо, Дембеле, Гаджев във върхова форма, един чудесен Рабех и падаш на Герена от ЦСКА!!! НА Герена!!!!, дъниш се като селска кифла в най-решаващия мач за ЛЕ. Ама той е добър треньор. Бе зайби добър треньор. Онзи "Левски" при Ясен да се събере да играе със сегашния ще ги разпори, но критиките бяха еднакво силни. И въобще.

Някой може ли да ми каже. Назначават ме тука да уча 11 човека на френски. Ходих три месеца, но по финансови причини спрях, та познайте какви са ми познанията.
Идва изпита (разбирай дерби, да речем), вие се оаKWате како си требе и комисията (разбирай публиката) почва:
"УУууууууу, kuРви! Некадърници!"...И? Кво правим?
Комисията ви казва: "До няколко месеца да сте го научили, щото лошо". Идва един учител, като мен. И? Кво правим?

По принцип така си работят, гледат да не са на нож с ръководството което и да ето, помниш, че и дума не обелваха и срещу Гонзо. Иначе съм на твое мнение, сега е момента да критикуват и то остро, никой не ги кара да призовават за оставки и нещо подобно, но наистина постоянно трябва да държат ръководството на ножа, докато отбора е в това положение. Може да се започне с едно гостуване на Сираков във студиото и да му се задават неудобните въпроси от феновете

Подкрепям! От феновете.
Последна промяна от metodito на 06 окт 2013 16:01, променено общо 3 пъти.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 окт 2013 15:57

И къде му е съботажа на Наско ??? ....тва че при толкова слаб Локомотив Йока прави абсурдни смени ли ? (бек з бек , разни там Бру-та и т.н.)
....кой осра мачовете с лудогорец , черно море , берое и локо по същия начин ?
Нима повечето не псуваха Лопес , Силва и Рамос преди да си заминат ?
Неприятно впечатление ми направи и отношението на сектор-Б към Гошо Петков .... той ли е виновен , че Везала си набута автогол ?.............. или трябваше да не пази срещу Левски а ?

ПП: Трябва ли Левски да трае капризите на Мюлдер при всеки отворен трансферен пазар ? Той да не е Роберто Карлош ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 16:04

metodito написа:...

@delpi: а "работата" на гос'ин Сираков как я определяш?

Еми Насо принципно се нави да се върне, защото очакваше да дойдат парите на Газпром. Той ако знаеше, че няма да има лев за селекция посмъртно нямаше да се върне.
Работата му какво да кажа... фиаското с Митов е нещо, за което той е отговорен, върнете се назад да видите какви ги говореше за Митов след края на миналия сезон, трябва да му се даде шанс, заслужава, има качества да работи... и изведнъж идва издънката с Иртиш и го махаме. Добре де поеми и ти някаква отговорност!!!
Ами за привличането на Рамон Лопес и Кевин Бру кой е отговорен? Естествено, че Насо.
Отдавна не е тайна, че на Герена властват мениджърски интереси и то не от 1 или 2 страни. Това ни е един от основните проблеми.
Насо ако е голям мъж да излезе и да каже за какво става въпрос, но това няма как да стане понеже и той е част от всичко това...

Факт, е че откакто се е върнал обстановката около отбора и резултатите не са добри а даже стана по-зле, все пак миналата година с горе долу същия отбор играхме финал за купата, обърнахме не един или два мача с желание за игра и воля и изпуснахме титлата след уникален малшанс. Дори и зимата да наваксаме и да се подобрят нещата в отбора сезона може да се каже, че е провален и то точно на годишнината...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2013 16:05

И питаш? Пристрастен си! Явно не искаш да видиш. Ок, и аз може да съм така сигурно, но когато видях на снимка Наско и Майстора си викам: Айде, Насе! Ма...много се излъгах...

Еми Насо принципно се нави да се върне, защото очакваше да дойдат парите на Газпром. Той ако знаеше, че няма да има лев за селекция посмъртно нямаше да се върне.
Работата му какво да кажа... фиаското с Митов е нещо, за което той е отговорен, върнете се назад да видите какви ги говореше за Митов след края на миналия сезон, трябва да му се даде шанс, заслужава, има качества да работи... и изведнъж идва издънката с Иртиш и го махаме. Добре де поеми и ти някаква отговорност!!!
Ами за привличането на Рамон Лопес и Кевин Бру кой е отговорен? Естествено, че Насо.
Отдавна не е тайна, че на Герена властват мениджърски интереси и то не от 1 или 2 страни. Това ни е един от основните проблеми.
Насо ако е голям мъж да излезе и да каже за какво става въпрос, но това няма как да стане понеже и той е част от всичко това...

Факт, е че откакто се е върнал обстановката около отбора и резултатите не са добри а даже стана по-зле, все пак миналата година с горе долу същия отбор играхме финал за купата, обърнахме не един или два мача с желание за игра и воля и изпуснахме титлата след уникален малшанс. Дори и зимата да наваксаме и да се подобрят нещата в отбора сезона може да се каже, че е провален и то точно на годишнината.

Аз съм един от малкото, които вярват, че титлата не е изгубена...при известни обстоятелства, но Наско си плю на репутация, на всичко. Точно, както преди това и Гонзо го направи. Глупави ли са, какви са...
Мъри излезе най-умен.
Колко пък пари им дава Мустака. С друго ли ги държи?
Последна промяна от metodito на 06 окт 2013 16:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 16:08

zlobul написа:Неприятно впечатление ми направи и отношението на сектор-Б към Гошо Петков .... той ли е виновен , че Везала си набута автогол ?.............. или трябваше да не пази срещу Левски а ?

Ти не разбра ли, че проблема с Гошо не е, че искахме да не пази а просто не беше това момента да покаже какво мисли за мустака. Хубаво имаш му зъб, ами изчакай след края на мача през журналистите или на следващия ден в някое предаване и кажи какво мислиш за Батков... а не точно, когато феновете са супер разочаровани да ходиш и да им правиш стойки и да показваш мустаци. Този мач нямаше да му попречи да остане в сините сърца завинаги, но той с простотията си реши отново да стане Урсула!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 16:12

metodito написа:Аз съм един от малкото, които вярват, че титлата не е изгубена...

И аз вярвах, но до преди мача с Локо Сф, сега вече нямам надежда. Не виждам как може с магическа пръчка след този мач да се вдигнем и да започнем да играем така, че да станем шампиони.
Станем ли шампиони тази титла много ама много ще "мирише"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2013 16:14

Един Дембеле, един Дарко - разбирай атакуващ халф, заедно с един Бардон, Грийн и Рабех и титлата е наша.
Имам предвид не да ги връщаме, а да докараме хора с техните качества...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 16:16

metodito написа:Един Дембеле, един Дарко - разбирай атакуващ халф, заедно с един Бардон, Грийн и Рабех и титлата е наша.
Имам предвид не да ги връщаме, а да докараме хора с техните качества...

Първите двама нямам против и точно тях да върнем :lol:
Иначе е така прав си, но ако тази селекция се направи точно сега в момента. А за съжаление такава възможност ще имаме чак след като са се изиграли почти всички мачове от редовния сезон...

Върни се в “Левски”