Берое поглежда към седмицата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое поглежда към седмицата
Няма нищо лошо Берое да гледа към седмицата, но да бъдем реалисти - тя, втората седмица, също има нужда от силен отбор.
Всичко си зависи от отбора, но прави впечатление, че не загубихме нито от ЦСКА нито от ЛЕВСКИ, не загубихме и от БОТЕВ, а имаме загуби от отборите от втората седмица, струва ми се, че ще се чувстваме по-добре в 1-вата седмица ! 

Нямам нищо против 4 пъти да ги бием Ботев и пак да станат шампиони, ама нищо против, даже идИално ще се получи
. Усещането ми обаче е, че оставаме 8-ми и напролет релакс в първенството и пак ще ги мажем за купата, нали знаете в наш си стил 

1916
Най-важно е отборът да се събере. Покаже ли лицето си ще дойдат и добрите мачове, пъй каквото стане!
Ще бъда кратък - Берое поглежда към седмицата ,но не я вижда
!

Е, определено БОТЕВ има основание да не иска БЕРОЕ в 1-вата седмица ! 

По лесно ще е за Берое да се класира за първата седмица,отколкото да се спаси от изпадане във втората.
Едно не мога да разбера , феновете на Ботев Пл. защо се обаждат , 15години нямат победа в СТАРА ЗАГОРА и седем поредни загуби имат от нас и пак се обаждат. ВИЕ луди ли сте , мазахости ли сте .. ....
Когато някой ви мачка , ще си мълчите и ще му отдавате нужното УВАЖЕНИЕ
Когато някой ви мачка , ще си мълчите и ще му отдавате нужното УВАЖЕНИЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Еех санди,санди, ех приятелю
Виждам че сам не можеш да се справиш с повърхностните, дилетантски разбирания за животинчето
А ти гласувах пълно доверие и оставих форума в твои ръце
Нямаше ме само за няколко часа и какво да видя
О, господи
Няколко фена на Металик Сопот в безпощадна схватка с фенове на ФК №3
А все си мислех, че темата е за футбол, футболен клуб и най-вече за клуб от А група
Приятелю, на тези Спилбърг, Лукас и Роланд Емерих, взети заедно не могат да им помогнат
Единственото което заслужават е Милен Христов да им пуска болни за обществото теми с икономическа обосновка на автора
П.П. Само за фенове на ФК №3 от Сопот http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%B8%D1%85

П.П. Само за фенове на ФК №3 от Сопот http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%B8%D1%85
Последна промяна от CTAHKO на 06 окт 2013 18:46, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Станко, на теб пък феновете на Ботев Пловдив какво ти пречат? Не ставай комплексар като тия зелени приятелки.