680 страници се изписаха, но глупостите вече ескалираха напълно.
Аз лично повече няма да пиша тук, темата стана абсолютно безпредметна.
Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Кашчей написа:dunavfc написа:P!nk fan написа:sin4ec написа:dunavfc написа:Аз за разлика от вас съм обективен,реален и почтен,качества,които вие не притежавате,така че много поздрави![]()
Бойко е божество,препоръчвам да не бъдете еретици и да не споменавате името Господне напразно !
Ти ставаш смешен като ментора си parvanoff. На всичкото отгоре си и неграмотен. Като идолите си.
А и освен това като виден интелектуалец е на "ти" с каруцарския език:
dunavfc написа:Бих имал смелостта да напълня на майка ти вътрешностите със смоята симпатична генетична течност и да ти създам ново братче
Кажи сега последно,майка ти остана ли доволна или не ?
С риск да ме баннат, но за мен, всеки, който намесва нечия майка в постовете си е завършен олигофрен!
Майката е нещо свято и само малоумник би си позволил да споменава нечия майка, забравяйки, че той също има майка!
При положение,че той намесва моята майка,аз имам ли право да му отговоря или аршина е само един ?
Siegfried написа:Кашчей написа:dunavfc написа:P!nk fan написа:sin4ec написа:dunavfc написа:Аз за разлика от вас съм обективен,реален и почтен,качества,които вие не притежавате,така че много поздрави![]()
Бойко е божество,препоръчвам да не бъдете еретици и да не споменавате името Господне напразно !
Ти ставаш смешен като ментора си parvanoff. На всичкото отгоре си и неграмотен. Като идолите си.
А и освен това като виден интелектуалец е на "ти" с каруцарския език:
dunavfc написа:Бих имал смелостта да напълня на майка ти вътрешностите със смоята симпатична генетична течност и да ти създам ново братче
Кажи сега последно,майка ти остана ли доволна или не ?
С риск да ме баннат, но за мен, всеки, който намесва нечия майка в постовете си е завършен олигофрен!
Майката е нещо свято и само малоумник би си позволил да споменава нечия майка, забравяйки, че той също има майка!
Тук Кашчей е правДунавФК, почват да лафиш като Бойко, сиреч - като завършен селяндур. Айде, стегни се
Естествено,че е прав,но аз да питам и теб,когато някой без причина се обърне към моята майка имам ли право да му отговоря или не ?
Laetitia написа:680 страници се изписаха, но глупостите вече ескалираха напълно.
Защо ли ми се струва, че точно ти написа в една тема, че е по-добре човек да е пeдераст, отколкото комунист?! Това сигурно е било върховна мъдрост?
Темата е безпредметна отдавна, защото протестът е изроден, той няма никаква визия защо протестира.. май е просто за спорта само.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
dunavfc написа:Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
Време е да си лягаш при мама

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
dunavfc написа:Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
Пиша ти нещо за последно, защото не заслужаваш и йота внимание с простотиите, които ръсиш от три месеца насам:
Прочел съм твоето споменаване на майка. Ако бях видял това, на което ти отговаряш, щях да имам същата реакция. Това, че някой е споменал твоята майка не те оправдава ти да отговаряш по същия начин. Такъв отговор означава, че си прекалено лабилен и също толкова елементарен.
Спирам да се занимавам с теб, защото си ниска топка и не си струва износването на клавиатурата!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
daniel875 написа:dunavfc написа:Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
Излагаш се.. и не за първи път в тази тема с неадекватен коментар!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:daniel875 написа:dunavfc написа:Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
Излагаш се.. и не за първи път в тази тема с неадекватен коментар!
Самата тема е несериозна, Кашчей, затова отношението ми към нея е такова от доста време. "Протестиращите" само се биха в гърдите, че протестират, а всъщност си подиграваха с голяма част от нас.
Време е това нещо да приключи

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Кашчей написа:dunavfc написа:Защо не коментира нещо,след като ти обясних,каква е причината за споменаването на майките,г-н Морал и Етика ? Влизаш сереш,създаваш интриги и после духаю нали ? Толкова сте елементарни и лишени от всякакъв морал,че направо нямам думи. После се чуди,защо не мога да възприема,каквото и да е било от подобни типове...
Пиша ти нещо за последно, защото не заслужаваш и йота внимание с простотиите, които ръсиш от три месеца насам:
Прочел съм твоето споменаване на майка. Ако бях видял това, на което ти отговаряш, щях да имам същата реакция. Това, че някой е споменал твоята майка не те оправдава ти да отговаряш по същия начин. Такъв отговор означава, че си прекалено лабилен и също толкова елементарен.
Спирам да се занимавам с теб, защото си ниска топка и не си струва износването на клавиатурата!
След като не знаеш,каква е ситуацията и не е твоя работа,просто не се меси,да го имаш предвид в бъдеще ! Аз за разлика от тоя малоумник,споменах майка му на ЛС и то след като той започна да ми пише някакви глупости на ЛС,докато тоя инфантил си ме псува на майка през спокойно в темите и така като гледам още е на линия,така че модераторите имат много поздрави от мен.
Надявам се ако има поне капка мъжество в теб,да си спазиш заканата и в бъдеще да не търсиш безсмислен контакт с мен,виждаш,че няма как да спечелиш тази битка,така,че ако обичаш не се опитвай да грабваш вниманието ми....
Laetitia написа:680 страници се изписаха, но глупостите вече ескалираха напълно.
+1
Дори писанията на г-н Жеков са ми по-интересни от последните мнения.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!