ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цялото италианско войнство.....
Отчето го каза-главния проблем е димитър христолов-селската мастия.Там е основния проблем,другото е ала-бала.Но аз си мисля ,че той си отива,това са му последните напъни да отскубне нещо повече,но не му става номера.Даже и да не са италианците,БОТЕВ ще има нови собственици,защото ТОЙ НЕ УМИРА. ПС. Това е мое мнение,неангажирам никой,но така мисля аз
Велинов да отива в цска, да духа на Пенев супата
А за циганите сигурно визира едно отбор4е.

гаргамел обича хмел
Yellow major написа:Аз съм почти 100% сигурен (просто интуиция) че са го подредили селтака здраво с тези договори с неговия подпис и както е казал Пичоне ,че е служител на клуба и парите за хотела които той е подписвал се дължат от действащия президент.
Капана май щракна за Сельо!
Капанът би щракнал за Сельо в нормална държава. В Бълхария такива като него са на почит и няма и с перце да го докоснат, дори да пропадне всичко тва.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
Hacko1912 и на теб предлагам сделка:ако съм излъгал за нещо ще обавя пред всички АЗ СЪМ ГЛУПАК,но ако не съм излъгал в нищо ти да го обявиш!!!О.К.?
botev forever написа:Hacko1912 и на теб предлагам сделка:ако съм излъгал за нещо ще обавя пред всички АЗ СЪМ ГЛУПАК,но ако не съм излъгал в нищо ти да го обявиш!!!О.К.?
Аз ти предлагам друга сделка - чупиш се от форума за 3 месеца. Ако се върнеш до 3 месеца, ти набивам яко канчето; ако не се върнеш - не ти го набивам канчето. ОК?
Първо се научи когато някой ти говори с добро, и си губи времето да ти пише и отговаря ти да направиш същото. Това с товите "факти" вече се изтърка. Никой май не ти е казал досега че лъшеш. Казал ли ти е? Това което ти се казва и главата ти не увира е че 1) дразнеш с арогантността си, 2) занимаваш се с грешните хора (италянци вместо с МитЮ, за който не си казал една лоша дума), 3) занимаваш се с грешните факти и проблеми (платени заплати и хотели, вместо с това дали МитЮ най-накрая ще продаде и ще има сделка) и 4) игнорираш куп факти, които не ти отърват (явно).
-
Hacko1912 написа:botev forever написа:Hacko1912 и на теб предлагам сделка:ако съм излъгал за нещо ще обавя пред всички АЗ СЪМ ГЛУПАК,но ако не съм излъгал в нищо ти да го обявиш!!!О.К.?
Аз ти предлагам друга сделка - чупиш се от форума за 3 месеца. Ако се върнеш до 3 месеца, ти набивам яко канчето; ако не се върнеш - не ти го набивам канчето. ОК?
Първо се научи когато някой ти говори с добро, и си губи времето да ти пише и отговаря ти да направиш същото. Това с товите "факти" вече се изтърка. Никой май не ти е казал досега че лъшеш. Казал ли ти е? Това което ти се казва и главата ти не увира е че 1) дразнеш с арогантността си, 2) занимаваш се с грешните хора (италянци вместо с МитЮ, за който не си казал една лоша дума), 3) занимаваш се с грешните факти и проблеми (платени заплати и хотели, вместо с това дали МитЮ най-накрая ще продаде и ще има сделка) и 4) игнорираш куп факти, които не ти отърват (явно).
Ясно!!!!Би трябвало веднага да изхвърчиш от форума за кухи заплахи!!!Можеш да пишеш на лични за тъпото ти предложение.Фактите би трябвало да дразнят само глупаците!В съда и пред Бог се признават само факти+те.
-
- Контакти:
ТОВА КОЕТО СТАВА МЕЖДУ НАС (ФЕНОВЕТЕ) ЗАПОЧНА ДА СТАВА УБИИСТВЕНО ПРЕСТАНЕТЕ ! КОИ ПРАВ КОИ КРИВ ЩЕ СЕ ВИДИ СЛЕД 10 ДНИ УЖ ! ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ДА ПРЕЧУКАМЕ БОКЛУК ! МОЛЯ ВИ ПРЕСТАНЕТЕ В ИМЕТО НА БОТЕВ !
fen4eto_1912 написа:ТОВА КОЕТО СТАВА МЕЖДУ НАС (ФЕНОВЕТЕ) ЗАПОЧНА ДА СТАВА УБИИСТВЕНО ПРЕСТАНЕТЕ ! КОИ ПРАВ КОИ КРИВ ЩЕ СЕ ВИДИ СЛЕД 10 ДНИ УЖ ! ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ДА ПРЕЧУКАМЕ БОКЛУК ! МОЛЯ ВИ ПРЕСТАНЕТЕ В ИМЕТО НА БОТЕВ !
+1000000000
botev forever написа:Hacko1912 написа:botev forever написа:Hacko1912 и на теб предлагам сделка:ако съм излъгал за нещо ще обавя пред всички АЗ СЪМ ГЛУПАК,но ако не съм излъгал в нищо ти да го обявиш!!!О.К.?
Ясно!!!!Би трябвало веднага да изхвърчиш от форума за кухи заплахи!!!Можеш да пишеш на лични за тъпото ти предложение.Фактите би трябвало да дразнят само глупаците!В съда и пред Бог се признават само факти+те.
И ПАК И ПАК игнорира 4те ми ясни и категорични точки. ПАК! Айде остави сделката която ти предложих настрана ... кажи за тези 4 точки - една по една. много е лесно така като теб - избирап си едни факти, правип от тях слон, игнорираш други и то много, и си ... гледаш своя си интерес, който явно не е моя. Моят е ясен - Митйо Селския АУТ от Ботев. не ми пука кви заплати са плаюани или не, не ми пукадаже за Пичони или италянците. А твоя?
- Alternative
- Контакти:
СПРЕТЕ СЕ МАЛКО БЕ ХОРА!КАТО ИСКАТЕ СИ ПИШЕТЕ НА ЛИЧЕН.НЯМА ТУК ВСЕКИ ДА ВИ ЧЕТЕ ДРЕБНИТЕ ЗАЯЖДАНИЯ!ВСИЧКИ СМЕ БОТЕВИСТИ И ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ!