Ето това е Мадрид!
Да обърнеш мача в последните минути, браво на всички момчета за раздаването срещу този неудобен за нас отбор!
Hala Madrid!
Леванте - Реал Мадрид - 2:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Леванте - Реал Мадрид |05.10.2013г. 21:00ч.|
хора не знам дали ще е повратен обаче тоя Бензема е по-зле и от Цецо Генков-без майтап.
А Арбелоа не знам кой му е казал че става за футболист,той горкия дори стойка на такъв няма.
За Кедира-копие на Кевин Бру.
Извинявам се за тез сравнения просто тази вечер се изнервих много
А Арбелоа не знам кой му е казал че става за футболист,той горкия дори стойка на такъв няма.
За Кедира-копие на Кевин Бру.
Извинявам се за тез сравнения просто тази вечер се изнервих много
LEVSKI_FOREVER
Re: Леванте - Реал Мадрид |05.10.2013г. 21:00ч.|
Хубав обрат, но не трябваше да се стига до него! Анчелоти - ВЪН! Не ставаш за Реал Мадрид, както и псевдофутболистите мосю Бензема и хер Кедира! Кристиано Роналдо спасява Кралския клуб от позорна загуба за кой ли път... Няма смисъл да коментирам тактиката на т.нар. ни "треньор". Hala Madrid!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Леванте - Реал Мадрид - 2:3 FT
Щом правите дербита с Леванте и ги биете в най-най-накрая с рикошет и греда съм спокоен за състоянието ви.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- paceto
- Контакти:
Re: Леванте - Реал Мадрид - 2:3 FT
Обаче головете ни падаха все след 4 минути паузи един от друг
1:0 - 57-та
1:1 - 61-ва
2:1 - 86-та
2:2 - 90-та
2:3 - 94-та

Този отбор последните години ни правеше живота черен на този стадион, така че има голямо значение за нас.
И какво значение, че идва гола след рикошет след силен удар на Роналдо?Това половин гол ли го прави или не трябва да се зачита?Вие такива голове не вкарвате ли?
Много ви се искаше днес да загубим и сега идвате да си излеете злобата тук.
1:0 - 57-та
1:1 - 61-ва
2:1 - 86-та
2:2 - 90-та
2:3 - 94-та
fcb_bg написа:Щом правите дербита с Леванте и ги биете в най-най-накрая с рикошет и греда съм спокоен за състоянието ви.
Този отбор последните години ни правеше живота черен на този стадион, така че има голямо значение за нас.
И какво значение, че идва гола след рикошет след силен удар на Роналдо?Това половин гол ли го прави или не трябва да се зачита?Вие такива голове не вкарвате ли?
- realmadrid_fan
- Контакти:
Браво на всички, че не се отказаха, дори когато Леванте вкараха втори гол. Мората и Хесе се справиха перфектно.

HALLA MADRID
Отново много е зле играта,но не мога да не се кефя на духа на някои момчета.Мората според мен обърна мача.В единия случай че вкара за 2-2,а след това че се пребори с един дето направо му се яхна на гърба,но той въпреки това запази равновесие и топката и подаде,след което мисля че Модрич подаде на Роналдо.
Не искам да виждам Безнема и Кедира в отбора,но това не зависи от мен.Следващия мач Мората трябва да бъде титуляр!
Не искам да виждам Безнема и Кедира в отбора,но това не зависи от мен.Следващия мач Мората трябва да бъде титуляр!
- paceto
- Контакти:
Само за статистиката.
сезон 2011/12
Леванте - Реал Мадрид - 1:0
Сезон 2012/13
Леванте - Реал Мадрид - 1:2
Отново с голове на Роналдо и Мората в 84-та минута и изтървана дузпа от Алонсо в 74-та.
сезон 2011/12
Леванте - Реал Мадрид - 1:0
Сезон 2012/13
Леванте - Реал Мадрид - 1:2
Отново с голове на Роналдо и Мората в 84-та минута и изтървана дузпа от Алонсо в 74-та.
paceto написа:fcb_bg написа:Щом правите дербита с Леванте и ги биете в най-най-накрая с рикошет и греда съм спокоен за състоянието ви.
Този отбор не ви прави живота черен, а вие самите си го правите такъв и много добре го знаеш. Последната загуба тук искаш ли да ти припомня стата на Реал в мача? Или да ти кажа как ходеха като бабки тогава. За гола на Роналдо, че си беше на късмет и това го знаеш, няма смисъл да вадиш теории.
И да, виждах как губите мача, точки и почти адиос на титлата. И не само аз, а и ти и повечето бели фенове тук.
Но ако ти го кажеш това, най-вероятно доста ще се съгласят с теб. Казано от мен излиза, че е злоба. Е, да, исках да загубите точки, няма кво да си кривя душата. Ама чак злоба...
Това ми е последното мнение в темата, щом и глобалните модове почнаха да ми викат, че съм злобар. Явно човек нормално не може да ви каже тук какво мисли.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дано постигнем подобен резултат срещу другия червено-син отбор след няколко седмици. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта