ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 20:46

selby1912 написа:Да предположим,че италианците са си тръгнали заради задълженията на селския,ами като дойдат новите пак ли така 1 месец ще го разследват и накрая пак ние да оберем пешкира и селския на бял кон?

Четете ,бе ,пичове ! Върнете се назад и четете , днес в 3-4 теми се изписа сума ти работи .... Вие задавате въпроси ,на които вече се дадоха отговорите :idea: Оставете калеврите и други подробности...Те са съвсем без значение сега. Какво може да се направи ? Аз вчера отидох на Св.Петър и Павел и запалих свещ за спасението на БПФК пред иконата на Св.Мина. Вече не виждам какво друго може да се направи... И наистина тези теми станаха вече безсмислени ,само се повтаряме и се нервим. Информацията и фактите в общи линии са ясни. :cry:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 23 окт 2009 20:55

Аз съм почти 100% сигурен (просто интуиция) че са го подредили селтака здраво с тези договори с неговия подпис и както е казал Пичоне ,че е служител на клуба и парите за хотела които той е подписвал се дължат от действащия президент.
Капана май щракна за Сельо!

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 20:57

Don Rumen написа:Истината е че още 10 дни шанс за сделка има, това може да ни кара да се надяваме! Проблемното в изказванията на форевъра е, начина по който го прави и колко е щастлив: аз казах ли ви? Много от фактите му не са съвсем точни, но е факт, че с тези италианци сделката пропада, но има други възможности не трябва да се отчайваме!

Поправие където не съм точен.И пак повтарям не назидавам никого и не настройвай излишно феновете с твърдения,че съм щастлив!Просто е гадно!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 21:03

абе тоя ботев форевър нали го бяха разкаралил модовете бе?

гадното ти е на тебе ама ... друг път. :evil: :evil:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 21:05

ЕДИНСТЕНИЯТ неоспорим факт от днес е че има две нови картотеки. Нищо друго. Всичко друго са мнения на някви адвокати и други много апонати с нещата.

Ето ги фактите от днес:

гонг:

Двама футболисти ще запишат дебют за Ботев при гостуването на Черноморец. Алберто Ребека и Даниел Ола най-после бяха картотекирани в БФС и попаднаха в разширения състав на Енрико Пичони за двубоя с „акулите”. Почти сигурно и двамата ще започнат като титуляри утре.

Пичони не може да разчита на контузените Карлет, Густав и Велинов. Тримата не се качиха на автобуса, с който групата за гостуването в Бургас отпътува малко след 15 часа от ст. „Христо Ботев”.

Ето и групата на Ботев за мача с Черноморец:

Лука Бриньоли, Румен Попов, Фабио Тинаци, Марко Д’Арженио, Даниел Ола, Васко Василев, Себастиан Флорес, Чудомир Григоров, Чиро Сириняно, Максимилиано Брици, Джилберто Дзанолети, Иван Караманов, Васил Кочев, Илиян Йорданов, Алберто Ребека, Димитър Витанов, Йордан Етов, Емануеле Морини.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 21:06

Hacko1912 написа:абе тоя ботев форевър нали го бяха разкаралил модовете бе?

Казах ти нещо относно злобата!!Бъди поне малко позитивен.......Сега само да не се задавиш.........

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 23 окт 2009 21:13

Айде стига с глупости,отбора е заложен на карта,ние се занимаваме с какво казал форевър,какви факти имал,кой познал какво щяло да стане...БПФК СИ ОТИВА ,ТОВА Е ВАЖНОТО,И ВЕЧЕ Е МНОГО КЪСНО ЗА РЕАКЦИЯ!

Потребителски аватар
norim
Контакти:

Мнениеот norim » 23 окт 2009 21:14

поредните жълтини в news4000 са налице :evil:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 21:24

botev forever написа:
Hacko1912 написа:абе тоя ботев форевър нали го бяха разкаралил модовете бе?

Казах ти нещо относно злобата!!Бъди поне малко позитивен.......Сега само да не се задавиш.........

аз злоба? Към кого ? Към тебе? ЛУД ЛИ СИ ... ХАХАХАХА не се взимай така на сериозно момче. Аз ти направих ясен анализ на твоите си "факти" и мнения, ти не им обърна никвакво внимание. Криеш се зад маската на "факти" а единственото, което успяваш е да провкираш доста сериозна реакция срещу теб. Ква злоба кви пет лева бе човек. ти си кръгла нула.

Айде сега коментирай ФАКТИТЕ - че има две нови попълнения, картотекирани, че отборът е тръгнал жив и драв за Бургас, че се готвят сериозно за мач? Айде де ... много е лесно да говориш кой по какви чейндж бюра е висял и кои хотели е изгонен ... хахаха ти си луд ... баси колко на сериозно се е взело тва момче ХАХАХА

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 23 окт 2009 21:25

norim написа:поредните жълтини в news4000 са налице :evil:

Незнам дали са жълтини ама Велинов след като е взел парите се е изцепил че циганите от махалата взимали повече помощи.Някой знае ли нещо?

Върни се в “Ботев”