BRF написа: 
На мен ми е все тая къде ще играете!След като домакинските мачове ги пълнят хората от Разград и околията,би трябвало усилията да се насочат натам ,а не за някакъв си имидж в София

!Вие национален отбор ли се гласите да ставате,та си търсите фенове от София и други места

!
Така е,на сто процента съм съгласен,че мачовете на Лудогорец,трябва да се играят в Разград.
Още повече,че аз самия съм от Русе и там имам доста приятели,които наскоро споделиха разочарованието си,че не могат да гледат домакинсктие мачовете от ЛЕ или поне им е по-удобно да доидат до Разград,отколкото да пътуват до София
София-София,колко да е София,освен това къде другате се плащат такива цени на билетите и се пълни почти на всеки интересен мач стадион от около 7к капацитет!?
Време е да се погледне малко повече и от нос и да,Лудогорец не е национален отбор и нека не забравяме,че всичко е преходно и не може все да сме първи,за това се говори и за по-силна А група.
Утре когато не игреам мачовете си в Европа,кой ще додйде до София ,за да подкрепя отбора!?
Време е да се изгради съоражение в Разград,което да радва не само феновете от града ,но и феновете от Русе,Шумен,Силиста,Търговище,ако щете и Варна...А аз пътувам много и знам,че има такива и в тези градове...
Не може за единия имидж да изнасяш скъпата продукция от града,а за А група да пълниш Арена при цена на билетите за 10лв.,кои други фенове плащат толкова за гледат любимия отбор в родния шампионат???!!!
Ще се пренебрегваме ли сега,Какво!?
Така погледнато аз съм бълък,че давам по 10 лв да гледам Лудогорец-Миньор,
а за хубавите трябва да блъскам до Шопето...