Възможна ли е смяна на караула?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Възможна ли е смяна на караула?

Мнениеот Pichichi » 05 окт 2013 10:48

Вече се изиграха определен бр. мачове в първенствата за да може да се направи поне първоначален анализ.
Как мислите къде е най-възможно да има нов шампион?
Настоящите шампиони са: Ман. Ю; Ювентус; ПСЖ; Байерн М; Барселона;
1. Могат ли Арсенал, Ливърпуул и Тотнъм да сътворят изненада?
2. Могат ли Рома,Наполи и Интер да конкурират Ювентус?
3. Могат ли Монако,Марсилия и Лил да вземат титлата?
4. Какво може Леверкузен и може ли да направи борбата за титлата м/у 3 отбора?
5. Може ли Атлетико М да се движи в график за титла?

Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Възможна ли е смяна на караула?

Мнениеот DarkPsy » 05 окт 2013 11:19

Аз, като симпатизант на Ливърпул, силно се надявам тази година отборът да има сили да се пребори за титлата. Мисля, че най-големия конкурент ще бъде Арсенал. Ювентус според мен тази година нямат потенциала за нова титла. В Испания смятам, че Реал Мадрид ще е шампион. Байерн Мюнхен са просто машини! Най-вероятно в Германия те ще са шампионите.Френското първенство не ме интересува и не съм запознат.

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 05 окт 2013 11:53

Крайно време е Арсенал да се върне на върха в Англия ;)
Испанците ще се разделят пак между Барса и Реал,...и пак Барса ще си вземе своето
Италианците ще са с Наполи на върха
Германската итрига е миналогодишната,...и пак с краен победител Байерн!
Във Франция залагам на Монегаските
,.... и те така, ще ги броим на есен :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2013 12:14

Арсенал и Ливърпул записаха 4-5 победи и веднага ги направихте претенденти за титлата....Отбори,които не са ставали шампиони единия от 10-години,другия от 23...отбори без всякакъв шампионски манталитет във времена на свръхконкуренция,да ги лансирате като евентуални претенденти за титлата :oops:
Осъзнайте се и мислете реално върху нещата!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 окт 2013 12:16

В Испания и Германия няма да има интрига-Барса и Байерн.
В Англия със сигурност ще има нов шампион.
За Италия и Франция нищо не мога да кажа!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 окт 2013 12:19

Според мен най-много кандидати за титлата има в Англия. Действително сякаш е настъпил моментът на Арсенал, след толкова години чакане артилеристите най-накрая изглеждат сериозен конкурент за трофея. Юнайтед са безумни в момента, Сити отново изсипаха залудо камиони с пари, а Жозе започва колебливо в Челси, пренебрегвайки най-добрия играч на тима в последните 2 сезона. Тотнъм не мисля, че може да е шампион. Същото важи и за Ливърпул. Моята прогноза тук за шампион е Арсенал. Ако и сега не станат, няма кога.
В Германия битката ще е между Байерн и Борусия, не мисля, че Леверкузен има шанс, аспирините са твърдо трети. Трудно е да се каже кой ще надделее в битката на върха, 50 на 50 са шансовете според мен, надявам се Борусия да спечели, но не мога да кажа прогноза.
В любимото ми калчо любимият ми Милан изглежда ужасно далеч от титлата. Не смятам, че моите хора имат някакъв шанс. Ювентус са фаворит, но Наполи и Рома са изключително силни отбори. Интер е като прероден при Мадзари, но няма класни играчи, които да ги изведат до Скудетото. Залагам малко нестандартно, че Наполи ще спечели титлата.
В Испания Атлетико направи страхотен старт на сезона, но трудно ще се задържи дълго на победния път. Бих ги оприличил на Леверкузен в Германия, просто са третият по сила отбор. Все пак мисля, че разликата между тях и големите фаворити Реал и Барса е по-малка, отколкото между Леверкузен и финалистите от Лигата през изминалия сезон Мюнхен и Дортмунд. Реал при Анчелоти ще е по-силен в Европа, отколкото в Испания, за мен Барса ще спечели титлата.
Във Франция смятам, че ПСЖ ще защити титлата си. Монако все още не е сработен отбор, няма и чак толкова класни играчи, Марсилия е в ролята на Леверкузен и Атлетико.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 окт 2013 12:26

Moже би само в Италия,Англия и Франция. В Испания вероятно пак шампион ще е е някой от двата гранда,а в Германия Байерн са машини и единствено Дортмунд могат да ги спрат, но имат прекалено къса скамейка и ще им е трудно да играят и в ШЛ и БД.

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 05 окт 2013 12:27

Нов шампион ще има само на острова. Арсенал - защо не.
Байерн е супер тим и грам няма да мръдне в шампионата дори и да му се налага до началото на лятото да играе на три фронта.
Юве не са много убедителни, но другите направо са мъка.
Барса взима Испания ама не много убедително.
За Франция не мога да кажа - това първенство не го следя.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 окт 2013 12:37

За мен първенството в което е най-вероятно да има нов шампион е английското. Ман. Ю все си мисля че няма
да могат да станат отново първи. Арсенал и Ливърууп обаче едва ли ще са шампиони може би Челси или Сити.
Мисля че това са 2-та отбора с най-добри играчи и то отлични играчи във всички линии. Иначе Юнайтед, Сити и Челси
имат нови треньори и може би затова не започват много убедително. В Испания според мен шампион ще е Барселона.
Във Франция според мен ще е интересно до последно, ПСЖ са си издънки така че може да им спретнат някоя завера
в стил Монпелие. В Германия Леверкузен няма да може да поддържа ритъма на Дортмунд и Байерн.
Италия ми е мъгла Ювентус уж се подсилиха но пък конкурентите им също. Ювентус е фаворит за нова титла.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 окт 2013 13:00

smoothc написа:Арсенал и Ливърпул записаха 4-5 победи и веднага ги направихте претенденти за титлата....Отбори,които не са ставали шампиони единия от 10-години,другия от 23...отбори без всякакъв шампионски манталитет във времена на свръхконкуренция,да ги лансирате като евентуални претенденти за титлата :oops:
Осъзнайте се и мислете реално върху нещата!

Забравяш, че съра го няма вече. Мойс може и да е добър треньор, но няма да направи Юнайтед шампион. Сити са на приливи и отливи. И какво като Арсенал или Пул не са печелили титлата отдавна? Тъкмо сега е моментът.

Върни се в “Футбол - Свят”