Мнениеот acmilan » 05 окт 2013 12:19
Според мен най-много кандидати за титлата има в Англия. Действително сякаш е настъпил моментът на Арсенал, след толкова години чакане артилеристите най-накрая изглеждат сериозен конкурент за трофея. Юнайтед са безумни в момента, Сити отново изсипаха залудо камиони с пари, а Жозе започва колебливо в Челси, пренебрегвайки най-добрия играч на тима в последните 2 сезона. Тотнъм не мисля, че може да е шампион. Същото важи и за Ливърпул. Моята прогноза тук за шампион е Арсенал. Ако и сега не станат, няма кога.
В Германия битката ще е между Байерн и Борусия, не мисля, че Леверкузен има шанс, аспирините са твърдо трети. Трудно е да се каже кой ще надделее в битката на върха, 50 на 50 са шансовете според мен, надявам се Борусия да спечели, но не мога да кажа прогноза.
В любимото ми калчо любимият ми Милан изглежда ужасно далеч от титлата. Не смятам, че моите хора имат някакъв шанс. Ювентус са фаворит, но Наполи и Рома са изключително силни отбори. Интер е като прероден при Мадзари, но няма класни играчи, които да ги изведат до Скудетото. Залагам малко нестандартно, че Наполи ще спечели титлата.
В Испания Атлетико направи страхотен старт на сезона, но трудно ще се задържи дълго на победния път. Бих ги оприличил на Леверкузен в Германия, просто са третият по сила отбор. Все пак мисля, че разликата между тях и големите фаворити Реал и Барса е по-малка, отколкото между Леверкузен и финалистите от Лигата през изминалия сезон Мюнхен и Дортмунд. Реал при Анчелоти ще е по-силен в Европа, отколкото в Испания, за мен Барса ще спечели титлата.
Във Франция смятам, че ПСЖ ще защити титлата си. Монако все още не е сработен отбор, няма и чак толкова класни играчи, Марсилия е в ролята на Леверкузен и Атлетико.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.