BRF написа:Ботевъ Пловдивски написа:BRF написа:Ако се класирате за ЕКТ догодина и да имате по-леки съперници?
Не бе, човек, защото съм българин, и защото ми е приятно да гледам как играят в Европа. Ние, ако се класираме, няма да имаме, защото отборния коефициент е малък. Но грандовете, ако се класират, може и да имат по-леки съперници, ако Лудогорец продължи в същия дух. Което е ценно, за да може по-лесно да се стигне до фазата на по-сериозните точки за коефициента. Който пък е необходим, за да може по някое време повече от 1 български отбор да си пробва силите да попадне в групите на ШЛ.
Ние нямаме един отбор за ШЛ ти ми говориш за 2!Дай да си говорим реално.За какво ти е тоя коефициент,ако отбора ти е слаб!
Просто вече много ми писна от тия коефициенти и подкрепи и тем подобни работи!Какъв е проблема ако някой не се кефи на победата на Лудогорец?Защо такъв човек се нарича хейтър?За мене има само ЦСКА и толкова,ако сглобим добър отбор едва ли ще има значение от 1 или 2 кръг бихме започнали!Специално на лудогорци мога да им кажа браво и да ги поздравя и толкова!Ходил съм на няколко мача там и не съм се чувствал добре,да не кажа че е ужасно в сектора!И за какво да ги подкрепям?Те не се отнасят добре с мен,а аз да ги подкрепям!
На теб като ти е приятно да ги гледаш в Европа,кой те спира?Радвай им се,подкрепяй ги и така!
Нищо не пречи да искаме израстване на всички отбори.