Какво ви е Йоканович ? Той има най-малка вина за това. Трябва да остане.
Йоканович ли взе некадърника Макриев ? Той ли взе Генков ? Той ли взе Бру ? Той ли взе М. Иванов ? Той ли взе Милиев ?
Той ли изгони Мюлдер и останахме без алтернатива на този пост ? Той ли проведе лятната подготовка ?
Искате пак да дойде накой тотален некадърник като митов ли ? С тези дървари и Дел Боске да дойде все тая.
Най-голяма вина има батков. Така ще е, докато не се махне. След това наред е Тонев, а след него Сираков.
След тези шефчета, с много силни шутове да се изгонят тези "футболисти".
Левски - Локомотив Сф - 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Сф
Готин резултат!Доволен съм!Тоя съдия е имал наглостта да отмени гол на домакините
при това нередовен
!

-
- Контакти:
BRF написа:Готин резултат!Доволен съм!Тоя съдия е имал наглостта да отмени гол на домакинитепри това нередовен
!
честно казано и на мен не ми се вярваше.
а тоя сценарии съм го гледал толкова пъти.
най-якото е че левскарите винаги се кефят на нечестна победа, а днес им отнеха това удоволствие.

наистина днес стана чудо, а някои хора направиха МНОГО ПАРИ

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Stahlgewitter
- Контакти:
favaca8888 написа:BRF написа:Готин резултат!Доволен съм!Тоя съдия е имал наглостта да отмени гол на домакинитепри това нередовен
!
честно казано и на мен не ми се вярваше.
а тоя сценарии съм го гледал толкова пъти.
най-якото е че левскарите винаги се кефят на нечестна победа, а днес им отнеха това удоволствие.![]()
наистина днес стана чудо, а някои хора направиха МНОГО ПАРИ
Мда направиха,а ти само лай по форумите:)

Вече ми се повръща от тия принцеси по терена надявам, се скоро да ги изгонят един по един.Но като слушам зимата ще ни обявят,че приоритет е стадиона и ще разчитаме на това което имаме а ние всъщност нямаме НИЩО.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Левски има точно толкова, колкото заслужава от всичко! Малоумен "собственик", безброй "директори", най-калпавите "селекционери", съсипана ДЮШ и най-висок бюджет за заплати в България! Не чакайте футбол от този сбирщайн, защото всички там в клуба са умрели от страх и само си търсят кой повече е винове сред играчите, които те са платили, одобрили, селекционирали и тренирали. Дано имаме късмет Сираков нещо да измисли в движение и без пари, че иначе дереджето на ЦСКА ще ни се стори мечта до 2-3 г.
-
- Контакти:
Веселинов написа:Левски има точно толкова, колкото заслужава от всичко! Малоумен "собственик", безброй "директори", най-калпавите "селекционери", съсипана ДЮШ и най-висок бюджет за заплати в България! Не чакайте футбол от този сбирщайн, защото всички там в клуба са умрели от страх и само си търсят кой повече е винове сред играчите, които те са платили, одобрили, селекционирали и тренирали. Дано имаме късмет Сираков нещо да измисли в движение и без пари, че иначе дереджето на ЦСКА ще ни се стори мечта до 2-3 г.
аз искам да попитам колко български момчета играха днес ????
Това е!
И при нас трагедията е пълна.Може да сме взели точка днес, но столичните клубове им е тотално сбъркана политиката, разберете че дойде времето където ще дойдете на нашето дередже, а тогава става страшно!
На вас поне ви се строи стадион, имате терени, общежития, имате финансов ресурс, имате какво ли не!?
Не може Вутов и Галев да са единствените юноши днес.
Основния проблем специално в София са ( Левски, Цска, Славия, Локо) слабата организация в ДЮШ и липсата на качествените треньори.Бай Ганьовщина ( разбирай Гиговщина) и шуробаджанащина.Ако някой каже че в София няма футболна криза, значи и наистина идиот.Ние се борим 3-та година да не изпаднем, Лесека не са ставали от 5 години шампион, абсолютен прецедент в цялата история на българския футбол, Славия живнаха с два финала и имат база, но нямат горепосоченото.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
докато не пукне реалния собственик - тиквата от банкя ще дълбаем дънотп
Време е за оставка на треньорите май нищо не тренират !
Тая сбирщина без треньор ще игрят по-добре !
Тая сбирщина без треньор ще игрят по-добре !
Не знам ама изгледах 5 минути - темпото на игра беше по зле от 6-та дивизия на Сирия 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]