Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 04 окт 2013 18:48

The Crow написа:Говори се че през зимата Бенитез иска Лукас в Наполи. Ако това стане,това ще ни е най-голямата грешка в сезона. Цялото спокойствие в защитата ни започва от играта на Лукас. Не знам за по добър дефанзивен халф в ВЛ от него. Малко са тези по добри и в Европа. Ако трябва някой да се вини за пробивите през центъра последните 3 мача,колкото и не ми се ще да го казвам, това е Джерард. Разбира се,човекът не може да се включва в атаки, да покрива чужди зони, да разбива атаки и да догонва други играчи всеки мач в продължение на 38 мача ОТНОВО. Време е да видим Джо Алън на негово място от време на време

Шегаджия :lol: Той така ефективно разбива атаките, че няма мач без жълт картон. Иначе този сезон никакви продажби на титуляри ако искаме да постигнем нещо

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 окт 2013 18:56

wolf написа:
The Crow написа:Говори се че през зимата Бенитез иска Лукас в Наполи. Ако това стане,това ще ни е най-голямата грешка в сезона. Цялото спокойствие в защитата ни започва от играта на Лукас. Не знам за по добър дефанзивен халф в ВЛ от него. Малко са тези по добри и в Европа. Ако трябва някой да се вини за пробивите през центъра последните 3 мача,колкото и не ми се ще да го казвам, това е Джерард. Разбира се,човекът не може да се включва в атаки, да покрива чужди зони, да разбива атаки и да догонва други играчи всеки мач в продължение на 38 мача ОТНОВО. Време е да видим Джо Алън на негово място от време на време

Шегаджия :lol: Той така ефективно разбива атаките, че няма мач без жълт картон. Иначе този сезон никакви продажби на титуляри ако искаме да постигнем нещо

Да ,закъснява понякога с биенето и шпагатите ,но и отнема доста топки. Не можеш да го отречеш . ;) Кажи ми един дефанзивен халф ,който няма жълт картони ? Няма такъв. И Карик ,и Оби Микел ,и Тиоте и Фернандиньо и т.н.. получават редовно официални предупреждения.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 04 окт 2013 19:04

Снимка на отбора за новият сезон.

[offtopic]Изображение[/offtopic]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 04 окт 2013 21:22

Това с жълтите картони не виждам как може да ти е довод. Масчерано беше един от най-често декорираните в жълто играчи в Англия, но едва ли някой тук ще отрече, че беше може би най-добрият дефанзивен халф по онова време в ПШ. Гледам мачовете на Реал през няколко месеца, но винаги като цъкна в лайвскор докато играят и срещу името на Алонсо има жълт картон. Постът е такъв, не може да влизаш в 20-30 единоборства на мач и всички да си ги спечелил с чиста игра. Иначе аз не отричам, че Лукас не е това, което беше преди контузията, просто това с картоните не ми се вижда основателен аргумент ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2013 22:35

Karsa Orlong написа:Това с жълтите картони не виждам как може да ти е довод. Масчерано беше един от най-често декорираните в жълто играчи в Англия, но едва ли някой тук ще отрече, че беше може би най-добрият дефанзивен халф по онова време в ПШ. Гледам мачовете на Реал през няколко месеца, но винаги като цъкна в лайвскор докато играят и срещу името на Алонсо има жълт картон. Постът е такъв, не може да влизаш в 20-30 единоборства на мач и всички да си ги спечелил с чиста игра. Иначе аз не отричам, че Лукас не е това, което беше преди контузията, просто това с картоните не ми се вижда основателен аргумент ;)

Не му харесвам стила на игра и това е :mrgreen: А "това което беше преди контузията" слава богу, че не е. Като се сетя освен сезон 10/11 какво правеше майко мила

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 окт 2013 23:02

Уругвайският футболист на Пари Сен Жермен Единсон Кавани заяви, че неговият сънародник Луис Суарес иска да играе в Реал Мадрид.

„Реал Мадрид е отборът на неговите мечти и той заслужава да играе в този голям отбор“, коментира Кавани.

„Не е изненада, че Луис се завърна в първия състав на Ливърпул и започна да вкарва голове. Това е доказателство колко голям футболист е той“, добави уругвайският футболист.

„Мисля, че целта на Луис Суарес е един ден да заиграе в Реал Мадрид“, каза още Единсон Кавани.

Тоя Кавали като какъв се изказва?"Този голям отбор" сме го мачкали 4:0,да беше отишъл той да играе там.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2013 23:08

Мда.. ПСЖ е мечтата на Кавани, главата си залагам че като малък си е лепял плакати на Уеа по стената.. СМЯХ.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 окт 2013 00:12

http://www.thisisanfield.com/2013/10/br ... -director/

Далглиш се завръща като (неизпълнителен - в пряк превод от хангилийски) директор и член на борда в Ливърпул.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 05 окт 2013 00:41

Gil-galad написа:http://www.thisisanfield.com/2013/10/breaking-kenny-dalglish-return-liverpool-director/

Далглиш се завръща като (неизпълнителен - в пряк превод от хангилийски) директор и член на борда в Ливърпул.

Супер новина. Такива личности трябва да присъстват в Ливърпул :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 окт 2013 01:05

JamesPearceEcho
Rodgers was key to Dalglish's return. Current boss embraced the idea. Secure in his own role and can only see positives from having him back

LFC statement:

Fenway Sports Group and Liverpool FC today announced that Kenny Dalglish is returning to Liverpool Football Club after accepting an invitation to join the board of directors.

Following discussions with the club's owners, managing director Ian Ayre and manager Brendan Rodgers, Kenny will take up his position as non-executive board director with immediate effect.

The new role will allow the ownership and senior management to benefit not just from the Anfield legend's decades of experience, but also his close affinity with supporters.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”