Струва ми се, че Илиян натрупа достатъчно опит и може да се окаже добър избор за треньор на България. Отговорността ще е огромна, но той е пич и може да се справи (стига да иска де).
Той има едно основно предимство : играл е в Бенфика (другите отбори няма да ги споменавам). Това предимство го има и Балъков (който е видял как се работи в Спортинг и Щутгард).
Според мен ни е нужен треньор който е видял как стават нещата и който показва, че може да постига успех не само в богати клубове, в които му осигуряват най-добрите играчи в България.
Илиян се справя отлично и без бляскава селекция и трансферни "бомби".
Ко ши кажити ..?
Илиян Илиев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
Re: Илиян Илиев - национален треньор
Ши кажа, че ако с гледене се ставаше майстор-кучето щеше да е най-добрият касапин!
Какво е постигнал засега Илиян Илиев, та да е заслужил да е Национален селекционер.Треньор е доста недомислено, защото ако ще ги тренира, за какво изобщо ги вика такива нетренирани ?
Какво е постигнал засега Илиян Илиев, та да е заслужил да е Национален селекционер.Треньор е доста недомислено, защото ако ще ги тренира, за какво изобщо ги вика такива нетренирани ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
След време може и Пичони да предложим за треньор...
От трън та на глог че е по- висок !
- Nevertheless
- Контакти:
Когато отхвърляте едно предложение, дайте друго по-добро.
Но да е реално и осъществимо. Треньор от чужбина - ОК . Гласувам "ЗА" и с двете си ръце. Дайте само лев. Навит съм на всякакви варианти от САФ до Ектор Купър и пр.
Само дайте лев.
С гледане не ставало. Така е, става с можене, ама за да можеш първо трябва да погледаш малко. Не случайно Балъков промени Черноморец.
И като не ти харесва Илиян , кажи някой друг. (да е българин и да има международен опит - играл или тренирал /в/ чужд отбор , щото да говорим за чужденци за сега е нереално - поне според мен)
Но да е реално и осъществимо. Треньор от чужбина - ОК . Гласувам "ЗА" и с двете си ръце. Дайте само лев. Навит съм на всякакви варианти от САФ до Ектор Купър и пр.
Само дайте лев.
С гледане не ставало. Така е, става с можене, ама за да можеш първо трябва да погледаш малко. Не случайно Балъков промени Черноморец.
И като не ти харесва Илиян , кажи някой друг. (да е българин и да има международен опит - играл или тренирал /в/ чужд отбор , щото да говорим за чужденци за сега е нереално - поне според мен)
Кашчей написа:Ши кажа, че ако с гледене се ставаше майстор-кучето щеше да е най-добрият касапин!
А какво беше постигнал Кюрда,че привали два цикъла

Благодарение на червената мафия!
Видяхте и Тунчев снощи,а що рев беше,че не е в национала!
Сектор Б написа:Не става... Трябва ни чужденец от западна Европа!
+1

-
Спрете се най после.....националният си има треньор !
Сега и перничани ще искат Тони Велков за национален
Kalo нещо си се объркалО , къв Тунчев те гони снощи ве ??? ... по твоята логика футболист на Лефски не трябва стъпва в националния отбор близките 15-20 години,че нищо не играят...или по-скоро играят мега-галактически-правилен футбол ама всички ви бият

Kalo нещо си се объркалО , къв Тунчев те гони снощи ве ??? ... по твоята логика футболист на Лефски не трябва стъпва в националния отбор близките 15-20 години,че нищо не играят...или по-скоро играят мега-галактически-правилен футбол ама всички ви бият

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,