Честита победа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Честита победа

Мнениеот iliyan » 04 окт 2013 20:54

1Neutralen написа:
iliyan написа:
JACKO написа:
iliyan написа:
гарфилд написа:Какво да схващам?Каква разлика?Тази,че всичко се глобализира,във всякакъв аспект.Тази ли?Преди няколко години,колко чужденци имаха Левски и ЦСКА?3-4-5,ама качествени играчи.А сега?Около 10-12,че и повече,а болшинството от тях,стават само да носят конусите на тренировка.
Навсякъде има толкова чужденци,само за нашите отбори,да няма?Тъпо е.

Тъпо е да имаш толкова много чужденци и в същото време да зарежеш БГ играчите !
Изберете БЪЛГАРСКОТО !!!

Става въпрос за качествена селекция.
За последното,избери си Телевизор "Велико Търново".

Я ми кажи с какво смешковци в Лудогорец са нещо повече от БГ играчите на техните постове в Левски , ЦСКА и Литекс ?!
Качествена селекция :lol: :lol: :lol: Шегаджия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Значи победи срещу Слован, Партизан, ПСВ, и Динамо Загреб не е достатъчно доказателство за теб?? Повечето Българи в Лудогорец са национали, нещо да кажеш за това? Пълен смешник си, и трябва вече да спреш да пишеш в този форум защото само се излагаш...Трябва ти един голям БАНан.

Българите в Лудогорец ми се броят на едната ми ръка и ако не са всичките национали значи аз съм прав , а ти поредният смешник-чуждопоклонник !!!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 окт 2013 20:57

Няма спор,направили са го преди.Казах го и аз.Но нека отново да направят подобен рейд в Европа.За ЦСКА важи същото.Били са 2 пъти в ЛЕ групите,а след това?Само гледат Европа по ТВ и подсмърчат,дето се вика.Лошото е,че не се вижда,кога двата книжни тигЪра на България,ще направят прилични отбори,като Лудогорец и да играят по 10-12 мача в ЕКТ,а не по 2,най-много 4.
А останалите цветове,ги казах като метафора. :) Това важи и за останалите ни отбори.Най-близко до Лудогорец е Ботев Пд,донякъде и Литекс,а останалите са далече от истината.

Ако под "книжни" грандове(тигри) имаш предвид,че на "хартия",ЦСКА има 31 титли , а Левски има 26 титли,то отборът на Лудогорец за да стигне "книжните" грандове, трябва доста "хляб да изяде"!(всъщност за да стигнете Литекс ще трябва да се потрудите, още доста!). :lol: :mrgreen:
Защото в Европа ще направите още една-две победи(айде да кажем ,че излезнете от групата) и после...(ще се върнете в нашата А група,където не сте гранд,а най обикновен отбор с добро финансиране,както написах, за да станете гранд трябва още доста титли да спечелите!)...в Европа няма да направите нещо,което друг български отбор не е правил за да си мислите,че сте повече от грандовете!

ПП С изиграването на няколко мача в Европа(дори и да са победи),това не ви прави дори "книжен" гранд,прави ви отбор от провинцията,който е във форма и с голяма амбиция да се сравнява с така ненавистните иначе "книжни" тигри(грандове)!
Последна промяна от CSKA 78 на 04 окт 2013 21:12, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 04 окт 2013 20:59

iliyan написа:
1Neutralen написа:
iliyan написа:
JACKO написа:
iliyan написа:
гарфилд написа:Какво да схващам?Каква разлика?Тази,че всичко се глобализира,във всякакъв аспект.Тази ли?Преди няколко години,колко чужденци имаха Левски и ЦСКА?3-4-5,ама качествени играчи.А сега?Около 10-12,че и повече,а болшинството от тях,стават само да носят конусите на тренировка.

Изберете БЪЛГАРСКОТО !!!

Я ми кажи с какво смешковци в Лудогорец са нещо повече от БГ играчите на техните постове в Левски , ЦСКА и Литекс ?!

Значи победи срещу Слован, Партизан, ПСВ, и Динамо Загреб не е достатъчно доказателство за теб?? Повечето Българи в Лудогорец са национали, нещо да кажеш за това? Пълен смешник си, и трябва вече да спреш да пишеш в този форум защото само се излагаш...Трябва ти един голям БАНан.

Българите в Лудогорец ми се броят на едната ми ръка и ако не са всичките национали значи аз съм прав , а ти поредният смешник-чуждопоклонник !!!!

Май се просиш БАН, а илианчо? Продължавай да ръсиш глупости. Да ти имам и логиката. Не ми се мисли какви ги вършиш в реалния живот. Направо си за болница да знаеш. ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2013 21:00

Честито.

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 04 окт 2013 21:12

Първо честито на Лудите Горски!!! Все по - симпатични ми стават, а аз напоследък гледам футбола за разтоварване, не за пристрастие, така че ги следя с интерес. Второ какво сте се задъвкали - Левски, ЦСКА, незнам си какво, незнам си що, че чужденци, че изберете българското... Какво българско бе момчета, и най-вече как да стане това? Първо - аз задавам един реторичен въпрос: На какъв принцип става селектирането на кадри за школите? Преди години като ученик, че и като студент поиграйвахме доста футбол. Правехме си училищни първенства, междуучилищни, общинско даже веднъж организирахме... Не съм видял на някой отбор скаутът му да дойде да посети такава проява. На аматьорските турнири също. Не съм чул и някой "голям" български отбор да прави из България приятелски турнири за деца и юноши за да ги пробва и да набира кадри. От нашите "аматьорски" ученически и студентски" отборчета имаше момчета които наистина играеха добре, но никой не е дошъл да ги види и да им подхвърли мухата "АБЕ ТИ СТАВАШ ЗА ФУТБОЛИСТ, ИСКАШ ЛИ ДА СЕ ПРОБВАШ". Чакаме родителите да си запишат децата в школата, сякаш е школа за акордеон или пиано, щото сметнали че хлапето има потенциал да стане играч. С такъв ограничен кръг от варианти - ха дано, ама на дали... Тук там излиза по нещо, ама... ТАка че, и с най-перфектната база, ако няма скаутска и проучваща мрежа, всичко е капут. В същото време юноши, които не са се записали от пеленачета по школи, но в пубертета установяват че тая игра им харесва и най-вече че им се отдава, тях няма кой да ги намери, нито пък те си имат представа какво трябва да направят за да станат футболисти и така си ритат по махлите и училищата докато почнат работа, оженят се и т.н. А съвременните български футболисти, колко от тях са за подражание, и колко от тях са известни с нещо повече от пиянствата по дискотеките, метлосването по жени и незаслужено високите заплати?
Та чужденците... Не че съм им привърженик, но и нашето дърво не става много много за свирка... Но пък и не одобрявам политика да се вземат чужденци на килограм, още по малко това да се оправдава с някакви бомбастични цели, които нямат връзка с реалността, като например все още непреживяното от много хора сващане, че титлата в България е едва ли не завещана на Левски и ЦСКА и всичко друго е анатема. И публиката и успехите са до време... Бележка на редактора както правят в книгите и вестниците - Славия и някога пълните й стадиони и днешната Славия... Дерзайте, и дано дойдат по-светли дни за спорта и за България като цяло.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 окт 2013 21:14

1Neutralen написа:
iliyan написа:
JACKO написа:
iliyan написа:

Изберете БЪЛГАРСКОТО !!!

Справка:
Национали:Владо Стоянов, Иван Чворович, Йордан Минев, Христо Златински, Светослав Дяков ....+Мишо Александров,
Терзиев(младежи)...+Бакалов,Аргилашки,МАрем(младежи)!
Разбирам че си закърмен с злоба,но е време да си отвориш очите стига се излага(добронамерен съвет)
Бекенбауер похвали стила на Лудогорец
http://ludogorets.gong.bg/view_article.php?article_id=376365
Последна промяна от JACKO на 04 окт 2013 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 окт 2013 21:20

iliyan написа:Честита победа ! Това единственото хубаво от снощи ! И че това отборче съставено от разни измислени футбалери в което снощи цифром и словом имаше 3 българи ! До кога ще я караме така и ще се чудим защо няма качествени футболисти за национала ?! Е да ще качат коеф. но с тези чужденци едва ли ще прогресира БГ футбола ! Така , че май единственото хубаво е само точките ! Та нещо Лудогорец говореше за ДЮШ ?! На фона на този състав звучат смешните ревовете на Лудогорец относно ДЮШ !

Абе шиле парено как искаш да изкарат свои юноши на четвъртата си година в професионалния футбол? Стана модно като не можете да преглътнете успехите на Лудогорец да набивате на това: а къде са им юношите, само чужденци имат.. То щото в ЦСКА и Левски последните години най-добрите играчи бяха българи сигурно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 21:24

Честита ви победа!
Незнам как сте играли,защото не гледах мача ама щом сте били с 3:0 сте си я заслужили!Видях няколко положения за динамо ,а вашите голове :lol: ме развеселиха!Имали сте късмет,ама той отива при този който го търси!

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 окт 2013 21:25

JACKO написа:
1Neutralen написа:
iliyan написа:
JACKO написа:
iliyan написа:

Изберете БЪЛГАРСКОТО !!!

Справка:
Национали:Владо Стоянов, Иван Чворович, Йордан Минев, Христо Златински, Светослав Дяков ....+Мишо Александров,
Терзиев(младежи)...+Бакалов,Аргилашки,МАрем(младежи)!
Разбирам че си закърмен с злоба,но е време да си отвориш очите стига се излага(добронамерен съвет).

Бекенбауер похвали стила на Лудогорец
Не споря с хора които дори не могат да се справят с този форум да не говорим да имам мнение за БГ футбола !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 04 окт 2013 21:29

iliyan, СПРИ ДА ПИШЕШ! Разбрали сега?
forum.ludogorec.com

Върни се в “Лудогорец”