Левски - Локомотив Сф - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
honda
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Сф

Мнениеот honda » 04 окт 2013 20:55

zlobul написа:Йока е пътник. Обърка мача с Лудогорец , сега пак го направи. Абсурд е това което се случва .

ПП: Не съм много оптимистично настроен за дербито и не защото нашите футбаляри са по слаби , а просто защото имам усещането че сърбинът трябва да си отиде , което едва ли ще се случи при евентуална победа .

И аз съм на същото мнение. Може и да е добър треньор ,но определено до момента работата му е абсолютен провал,не ми е никак приятно да го кажа ,но е така. Най-лошото е че не само срещу Лудогорец и днес ,а и Берое, а и Черно Море, а и Локо(Пд) дори и Славия. Имам чувството ,че няма контрол върху отбора , в такъв случай се сменя треньора , понеже не може да се сменят играчите. Друго,което за мен трябва да се случи на момента е отстраняване на Сираков и връщане на Боримиров. При него поне винаги отбора играе като отбор и се раздават всички, красивата игра се закача на пирон,но поне си оставят сърцата на терена.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 окт 2013 20:56

zlobul написа:Йока е пътник. Обърка мача с Лудогорец , сега пак го направи. Абсурд е това което се случва .

ПП: Не съм много оптимистично настроен за дербито и не защото нашите футбаляри са по слаби , а просто защото имам усещането че сърбинът трябва да си отиде , което едва ли ще се случи при евентуална победа .

Мхм и откога нашите футболисти не са по-слаби? Откак Раев дойде и изведнъж задобряха. Сърбинът си е точно на мястото, директорите и голяма част от футболистите не са.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 окт 2013 20:57

И кой трябва да дойде на негово място? Ясен, Сухия или може би е време да дадем шанс за изява на Йовов или Топчо? Па после за Нова година-нов треньор. Тоя път може да се пробваме с някой руснак. Няма как да изградим отбор, като сменяме треньора на всеки 10-15 мача. За съжаление аз мисля, че самия Йоканович няма да издържи дълго в тая ситуация и ще се изнесе при първия удобен случай, както това направи Костов.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 04 окт 2013 21:06

Stahlgewitter написа:Това не е кенефа зад къщата на баба ти село не става за 2 часа имай турпение а и е за друга тема

Толкова си можете. За половин ред няколко правописни грешки и опит за обида на другарче :mrgreen:
Затова всички ви се присмиват! :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 окт 2013 21:20

Аз мисля, че нямаше нарушение в '95 минута при гола на Димов

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 окт 2013 21:23

Bombardier написа:Аз мисля, че нямаше нарушение в '95 минута при гола на Димов

Мислиш? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 окт 2013 21:25

bastuna2003 написа:
Stahlgewitter написа:Това не е кенефа зад къщата на баба ти село не става за 2 часа имай турпение а и е за друга тема

Толкова си можете. За половин ред няколко правописни грешки и опит за обида на другарче :mrgreen:
Затова всички ви се присмиват! :mrgreen:

Бях с ръкавици че жена ми ме хвана да и боядисвам косата:).Иначе не знам как го прие за обида ти си знаеш
Изображение

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 04 окт 2013 21:38

Филма го гледам от края на сезон 2005/2006 г..
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 окт 2013 21:47

molteni написа:
amstel_beer написа:Аз не видях голово положение за Локо, което е нещо ново в играта ни. Може да не вкараш, но е важно и да не ти вкарат. Левски върви напред и чорбата ще го усетят в следващия кръг най-добре. :twisted:

Положително ?! Ти сигурно се ебаваш. :lol: Вече домакинските хиксове ги приемаме за положително нещо.

Срещу отбор, който не са били без съдийска помощ от 1971 ,със сигурност е положително :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 окт 2013 21:50

terata написа:
orlando7 написа:Е,не беше прав Ристоско! Отмени чист гол,трябваше да даде 1-2 дузпи и да изгони поне двама, трима! Нищо не става от него !

Мърльо, ако беше поне малко мъж, сега щеше да се извиниш, вместо да ръсиш мозък тук. Нали съдията щеше да свири за нас, бяхте много категорични, кво стана? Май обратното! Путки, как па поне един не излезе от тримата ви фена и да се извини!

Извинявай че съдията отмени напълно нередовен гол
ето гледай, млъквай и си лягай http://www.sportal.bg

егати безсрамниците
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Архив”