XI Кръг Пирин - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

noddles
Контакти:

XI Кръг Пирин - Лудогорец

Мнениеот noddles » 04 окт 2013 19:56

Доста интересно се очертава. Пенев е повикал и двамата ни вратари, което означава че ще видим Аргилашки !
Дано младежите от Пирин успеят да го тестват с някой и друг изтрел. Иначе очаквам победа 0-2 :) Платини и Иван Стоянов примерно. Може пък и куция Ернандес да вкара нещо прощално.

Потребителски аватар
metal1111

Re: XI Кръг Пирин - Лудогорец

Мнениеот metal1111 » 04 окт 2013 20:05

Взехте една две победи и сега най- големите те сте, е футбол е имало и преди вас и ще има и след вас, уважавайте другите отбори напиши за кои Пирин става въпрос така написано за мен пък и за цяла България означава , че ще гостувате в Благоевград а това не е така
OFK PIRIN

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 окт 2013 20:11

Време и Аргилашки да го видим в игра и в А група от младото българско поколение вратари.За него съм чувал че е добър.Гледал съм го в контроли на Лудогорец преди да го преотстъпят.Лудогорец го взе от Брестник когато играха във В група беше забелязан от скаута им за България.Роден е в Пловдив на 22 години.
Мачът на Лудогорец с Пирин от Гоце Делчев ще е труден.Теренът е лош,а и съперника ще играе доста прибрано.
Последна промяна от Parmalat на 04 окт 2013 20:13, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 04 окт 2013 20:15

Е според мен трябва да си играем с Владо или Чворович. Нищо не пречи след мача да се присъединят към националите. Кой е казал че ще играем с Агрилашки срещу Пирин ГД? Така оставаме без резервен вратар. Няма никаква логика в това. Не знам автора на темата от къде я има тази информация.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 окт 2013 20:19

0:3

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2013 20:45

Много трудно играем в "А" група напоследък, но предполагам, че в този мач ще видим футболисти със свежи сили. Футболисти като Кайсара и Дяков скоро не са виждали почивка, така че и на тях им е време вече. Не знам какво е състоянието на Витиня, знам че тренира с отбора, но дали е готов за цял мач? Надявам се на ранен гол и спокоен мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

sandi.74.
Контакти:

Мнениеот sandi.74. » 04 окт 2013 20:46

metal1111 написа:Взехте една две победи и сега най- големите те сте, е футбол е имало и преди вас и ще има и след вас, уважавайте другите отбори напиши за кои Пирин става въпрос така написано за мен пък и за цяла България означава , че ще гостувате в Благоевград а това не е така

Разбира се че става въпрос за Пирин от Гоце Делчев,всички които гледат А група знаят за това,вас аматьорите кой въобще ви смята за живи?Ритайте за здраве по села и паланки и не се занимавайте с елита 8-)

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 04 окт 2013 20:59

metal1111 написа:Взехте една две победи и сега най- големите те сте, е футбол е имало и преди вас и ще има и след вас, уважавайте другите отбори напиши за кои Пирин става въпрос така написано за мен пък и за цяла България означава , че ще гостувате в Благоевград а това не е така

В момента като се каже Пирин не се има в предвид вас от Благоевград ;) Така, че не се засягай толкова :!: Никой не ти говори за Благоевград, за да се заяждаш.По - добре коментирай по темата...

мили

Мнениеот мили » 04 окт 2013 21:39

Ами хората в България забравиха за Благоевград. :) Сега като се каже Пирин се разбира за Гоце Делчев :).
Разбира се, че е шега. Никой не е забравил Пирин Бл, но хайде, заемете си мястото, но не със служебни победи.
Колкото до Лудогорец, ще пишем докато побеждаваме. Ще пишем как сме победили и сме направили нещо за ...България.
Когато започнем да падаме... пак ще пишем. Ще пишем защо не можем да направим нещо за България.
Извини ме, но се пиши за тези, които са на дневен ред :).

Върни се в “Лудогорец”