Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Какво липсва на ЛЕВСКИ

Мнениеот percival » 04 окт 2013 18:55

Според мен ,поне в този мач ви липсваха,Пастата,Ахмед,Свадбата и Никито Йорданов !Също така ,няколко хиляди публика и един сектор :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 04 окт 2013 18:59

baltimore написа:Ахмед Ахмед и малка част от стадиона.

Ето за такива мнения влизам за да се посмея.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 04 окт 2013 19:08

Да се маха този от тапета и за идва онзи от знамето! :mrgreen:

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 окт 2013 19:10

CTAHKO написа:Липсва дългосрочен план и визия за работа :!: Всичко се прави на парче 8-)

Я па ти -верно ли :?: :o Вземи по-добре драсни нещо за рейса на ЦСКА,по-ги чаткаш тия работи :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 окт 2013 19:13

Я колко разбирачи. Като знаете какво липсва и как да станат работите защо не ви вземат направо в ръководството? :? :roll:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 окт 2013 19:22

galin56 написа:Я колко разбирачи. Като знаете какво липсва и как да станат работите защо не ви вземат направо в ръководството? :? :roll:

Явно и там не са по различни от нас ,щом са на тоя хал :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 окт 2013 19:24

soton написа:Имаше един футболист в ЛЕВСКИ - Сиорд Арш (или както е правилно да се изпише името му). Нехаресван и не одобрен от тренерите и незнам от кого още. ГОЛМАЙСТОР с договор в ЛЕВСКИ и сега имаме Макриев, Генков и ........
Боли ме,че не се оценяват нуждите и моментните възможности на отбора, нямаме нападател който да РЕАЛИЗИРА положенията, колкото ималко да са.
Кевин Бру става само за "fashion" ( някъде във Франция), защо продължават да го пускат.

липсват съдиите, без тях няма победа 8-)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 окт 2013 19:25

Липсват му: ДУХ,МОРАЛ,ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,БЛАГОРОДСТВО,ФЕЪРПЛЕЙ,бойко борисов И ...ФИНАНСИ :idea: :idea: :idea: ,нищо повече :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 окт 2013 19:27

gugushito написа:Най-липсва боко премиер и 5-6 яки спонсора да дават пачки за съдиите... жалка картинка комплексирана... ;)

Колко титли има Левски докато Боко беше премиер бе, отворен :?: :?: :?:

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 04 окт 2013 19:31

От година две почти не гледам Левски. Следя ги само в най важните мачове, а едно време изживявах хубавите и лошите моменти на отбора като лични. Няма как да ме накарат пак се радвам на отбора и да изживявам емоции, като от Дембеле насам отбора е пълна скръб. Не само играчите са проблема. Няма никаква мисъл от ръководството до спонсорите и обърканите играчи по терена. Такава каша е отбора, че човек започва да си мисли, че перат пари и затова се търпят взаимно. Сираков изказва някакво арогантно мнение от вятър на дъжд прави някоя глупост, а на Батков вече видимо му е омръзнало и е вдигнал ръце.
Аз лично не искам Левски в А група. Не искам Левски да го спонсорира Батков Василев Домусчиев, ВТБ Газпром или Бил Гейтс. Не искам да ги виждам даже и държащи която и да е купа, та дори Кеш няма да ме трогне.
Защото единственото, което искам от любимия си отбор е да не ме кара да си харесвам някой международен клуб като Барса и да следя тях с интерес сякаш вече не съм левскар, защото в мачовете на този отбор има какво да видиш. В мачовете на Лудогорец дори изпитвам такова удоволстие от играта, че ме карат да се гордея че съм българин. Но от мачовете на Левски... тях вече не ги и гледам. Досадни са ми.
Аз само това искам, да играят футбол, а не някаква си тяхна игра като в онзи виц.
Не само да отбиват номера, за да си вземат парите. ЗАЩОТО УБИВАТ ИДЕЯТА.
Ден подир ден, месец подир месец, година след година.
От Мъри насам само срам. Един Дембеле съживи страстта , но явно беше твърде страстен за амбициите на отбора и се превърна в няколко страстни милиона за Батков.
Догодина Левски прави 100 години и е на път да запише най-слабия отбор в историята.
Батков - махни тези мазни шефове от Левски, които сега само съсипват отбора, името, идеята. Те всички си мислят, че разбират от футбол, но явно футболът не си мисли така за тях.
Като футболисти може и да са били добри, но като управленци са пълна нула. САМО СЛЕПЕЦ ИЛИ АЛЧЕН ЧОВЕК НЕ БИ ЗАБЕЛЯЗАЛ ТОВА!!!
Направих си труда да напиша това мнение, защото ми омръзна да гледам чужди отбори и да се радвам на успехите им. Искам Левски отново да ме радва, макар че съм песимист!!! :(

Върни се в “Левски”