Левски - Локомотив Сф - 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Локомотив Сф
Играчите са професионалисти, със сума ти мачове в А група и ако треньора сега тепърва трябва да ги учи, кой къде да застава, значи, че закъсвацията е голяма. Старшията не е физкултурник, от него се иска да избере най-подготвените и тактиката за мача. След този мач всички разбраха, че за добър футбол трябват пари. Със свободни агенти не става! Толкова ли няма, кой да плесне Родригес по тиквата, че да се сети да подава. Вестниците го направиха звезда и той реши, че е поне Меси. Туре вкара един гол на Славия и вече го сравниха с Бардон. За, какво ги величаеме тия чужденци? Днеска са тука, утре си заминават! Нали ги виждаме, като отидат на запад, че не стават за нищо. Дори машина, като Дембеле не хващаше ръка в някакъв германски средняк. Такива са ни играчите, такива са ни стадионите, за треньорите и шефовете да не говориме. Идва Йоканович с фанфари все едно е Капело, а каква му е визитката - никаква. Шампион с Партизан в първенство по-слабо от нашето и после в Малайзия. През Левски минаха Петрович и Муслин и отбора играеше, но това имена несравними с Йоканович.
Кировец написа:turbogena написа:Тоя дебелак Ристосков докога ще се прави на съдия? Няма ли най-после да го изхвърлят завинаги от футбола?
Я най-добре сменете ПАК съдийската комисия.
А пък вие стъклата на БФС.

фифи перото написа:Blue1914 написа:фифи перото написа:
Треньорът да не е изправително училище?
При играчи на по 25 и повече години, как ще ги учи, като те са с изградени навици?
Треньорът е да прави тактически мача, но ако има футболисти, които да мислят, а не тези чукундури!
Те накрая не знаеха какво правят изобщо!
Не се иска от него да ги учи на пасовете на Бекъм и на дрибъла на Меси, за да се вдигне неимоверно нивото на подобието на игра, което практикуваме в момента. От него се иска да им каже къде да застанат, къде биха могли със сравнително лесен пас да развият атаката и накъде да тръгнат след това! На това според мен му се вика "да прави тактически мача". Такова нещо в Левски в момента няма.
Да, прав си, няма!
Но това не е вина на треньора!
Футболисти, които от малки не са учени, няма как да подредиш.
Те застават правилно, само при биенето на началният център.

То щото в отборите над нас е пълно с футболисти от най-добрите школи в света...

Последна промяна от Blue1914 на 04 окт 2013 18:22, променено общо 1 път.
- Bombardier
angelofdeath написа:Играчите са професионалисти, със сума ти мачове в А група и ако треньора сега тепърва трябва да ги учи, кой къде да застава, значи, че закъсвацията е голяма. Старшията не е физкултурник, от него се иска да избере най-подготвените и тактиката за мача. След този мач всички разбраха, че за добър футбол трябват пари. Със свободни агенти не става! Толкова ли няма, кой да плесне Родригес по тиквата, че да се сети да подава. Вестниците го направиха звезда и той реши, че е поне Меси. Туре вкара един гол на Славия и вече го сравниха с Бардон. За, какво ги величаеме тия чужденци? Днеска са тука, утре си заминават! Нали ги виждаме, като отидат на запад, че не стават за нищо. Дори машина, като Дембеле не хващаше ръка в някакъв германски средняк. Такива са ни играчите, такива са ни стадионите, за треньорите и шефовете да не говориме. Идва Йоканович с фанфари все едно е Капело, а каква му е визитката - никаква. Шампион с Партизан в първенство по-слабо от нашето и после в Малайзия. През Левски минаха Петрович и Муслин и отбора играеше, но това имена несравними с Йоканович.
Съгласен съм , само за Дембеле не съм. Отиде във Фрайбург, вкара 2 гола за две години и като го изритаха, тогава се класираха за ЛЕ
Във форума има и хора ,които следят Левски от повече години от мен,но и моите не са малко(над 40). Кофти ми е да го кажа, но толкова жалък Левски не съм спомням. Досега никога не съм писал срещу отбора, но явно трябва да се вземат много сериозни мерки- не виждам какво повече трябва да направят Сираков и Йоканович за да бъдат уволнени? Съжалявам ,но не искам приказки пред медиите , а резултати. В живота е така имаш поставени едни резултати ,ако не ги постигнеш - биваш уволнен.
Досега не си спомням да съм писал срещу треньор на Левски , но Йоканович днес направи доста грешки( за съжаление не само днес) при 0:0 вкарваш бек за бек , вадиш Гаджев и вкарваш Вутов, после вадиш М.Иванов и вкарваш Бру, тези дето ги вкарваш те ли ще ти решават мача? Те ли ще ти дадат голов пас или ще поемат риск за далечен удар или да влезне с топка в полето и да търси съприкосновение?
Досега не си спомням да съм писал срещу треньор на Левски , но Йоканович днес направи доста грешки( за съжаление не само днес) при 0:0 вкарваш бек за бек , вадиш Гаджев и вкарваш Вутов, после вадиш М.Иванов и вкарваш Бру, тези дето ги вкарваш те ли ще ти решават мача? Те ли ще ти дадат голов пас или ще поемат риск за далечен удар или да влезне с топка в полето и да търси съприкосновение?
Eminem написа:Кировец написа:turbogena написа:Тоя дебелак Ристосков докога ще се прави на съдия? Няма ли най-после да го изхвърлят завинаги от футбола?
Я най-добре сменете ПАК съдийската комисия.
А пък вие стъклата на БФС.
Може да звучи смешно, но наистина е крайно време да се вдигаме и да си оправяме любимата държава и любимия спорт.
Няма спор, че Сираков докара много по-класни футболисти от предишните. Класа от друга галактика направо.
А заплатите им са 1000лв. на месец. В пъти по-малко.
Дървото макриев е много по-добър от Силва.
М. Иванов и Милиев са за Реал М поне.
Намери достоен заместник на Мюлдер и хич не трябваше Йоканович да се чуди кой да слага там.
А заплатите им са 1000лв. на месец. В пъти по-малко.
Дървото макриев е много по-добър от Силва.
М. Иванов и Милиев са за Реал М поне.
Намери достоен заместник на Мюлдер и хич не трябваше Йоканович да се чуди кой да слага там.
И ОТНОВО -ПРИЗЕМЯВАНЕ ,ПРИЗЕМЯВАНЕ,ПРИЗЕМЯВАНЕ

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кировец написа:Може да звучи смешно, но наистина е крайно време да се вдигаме и да си оправяме любимата държава и любимия спорт.
Така е.
honda написа:Във форума има и хора ,които следят Левски от повече години от мен,но и моите не са малко(над 40). Кофти ми е да го кажа, но толкова жалък Левски не съм спомням. Досега никога не съм писал срещу отбора, но явно трябва да се вземат много сериозни мерки- не виждам какво повече трябва да направят Сираков и Йоканович за да бъдат уволнени? Съжалявам ,но не искам приказки пред медиите , а резултати. В живота е така имаш поставени едни резултати ,ако не ги постигнеш - биваш уволнен.
А какво трябваше да направи - да чака Гаджев да си помръдне големия г*з.След смяната му Левски заигра с човек повече в отбора си и що-годе играта се раздвижи.Не може да започнеш с двама абсюлютни статисти на терена - Гаджев и Макриев.Гаджев бе единствения,който навъртя по-малко километри(или по-точно метри) от съдията Ристосков и четиримата му помощници.Макриев пък беше като спънат кон през целия мач(а и не само този).Чудя се защо Йоканович не изпробва варианта с Туре като централен нападател.Така щеше да се отвори място за друг футболист по крилото.