Икономисти: България ще преживее нова Виденова зима
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Икономисти: България ще преживее нова Виденова зима
Момчета, аз уча за Авиационен инженер и не смятам да оставам в България, както и моите колеги. Тук ще останат само икономистчета, със заврени 2 ръце в гъза и нека те оправят държавата. То бива бива, ама всеки втори е икономист- кафеджия.
- Bombardier
Red_Neck написа:Не тази зима - следващата ще е критична и вече има всички предпоставки за това.
ЗА 24 години преход не е имало правителство на БСП ( + ДПС, а и сега Атака също трябва да папат), което тотално да не се е наакало.
Кое ви кара да си мислите, че това ще е нещо по-различно?
Всичко си зависи от нас - ако ги оставим достатъчно дълго, няма на кого да се сърдим.
Говориш колкото да не заспиш. Първата тройна коалиция беше мнгого по-зле от сегашното съглашение.Въпреки това ,тогава имаше работа, отваряха се работни места, имаше бум на чуждите инвестиции, натрупаха голям резерв..Бочко дойде,открадна и си тръгна, а междувременно остави 400 000 безработни. И сега продължава да саботира работата на правителството, което е саботаж на държавата индиректно, на институциите, за жалост и лицето Плевнелиев се самоопределя като опозиционер,а е назначен за президент..трагедия
Red_Neck написа:И кое точно и бе "тежкото" на въпросната зима - 2 сметки за ток и парно ли?
Дай да не си говорим със задниците ....
Ако и тази зима има подобни сметки, ще "скочиш" ли на Орешака? Надали ....
Ше си говорим след 3 месеца ... и още повече след 13 месеца ...да не се налага само да търсим пак спасители на пожар, щото Командира вече не е в играта.
Само ми кажи колко самозапалили се хора имаше през виденовата зима и колко през тази с "двете сметки за ток"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
IrtishVezalovv написа:
Това ми е мнението за икономистите
Я колега инжИнер, като сте толкова гениални, кой е БГ продукта, който създадохте и който е конкурентен, продава се и носи пари на държавата?
ПП: ... само за протокола - аз също съм и възпитаник на ТУ-София, макар да имам също и икономическо образование
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Виденова зима!
Може да има само ако някой се опъне на Газпром за тотално неизгодния за нас Южен поток, като гледам обаче всички са свалили гащите.
Друго вече няма какво да се краде в тази държава всичко е приватизирано отдавна така че едва ли ще има Виденова зима!
Може да има зима като миналогодишната с протести но Виденова едва ли?
Може да има само ако някой се опъне на Газпром за тотално неизгодния за нас Южен поток, като гледам обаче всички са свалили гащите.
Друго вече няма какво да се краде в тази държава всичко е приватизирано отдавна така че едва ли ще има Виденова зима!
Може да има зима като миналогодишната с протести но Виденова едва ли?
Последна промяна от Pichichi на 04 окт 2013 14:28, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Колега няма как да произведем, като ни се плаща "Мотивиращо възнаграждение 750 лева бруто"
Просто завършваме и отиваме в друга държава, която цени знанията.
IrtishVezalovv написа:Момчета, аз уча за Авиационен инженер и не смятам да оставам в България, както и моите колеги. Тук ще останат само икономистчета, със заврени 2 ръце в гъза и нека те оправят държавата. То бива бива, ама всеки втори е икономист- кафеджия.
Прав ти път. Пожелавам ти късмет в чужбина, ще ти е необходим с такова ограничено мислене...
Последна промяна от Tommi на 04 окт 2013 14:30, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:IrtishVezalovv написа:Момчета, аз уча за Авиационен инженер и не смятам да оставам в България, както и моите колеги. Тук ще останат само икономистчета, със заврени 2 ръце в гъза и нека те оправят държавата. То бива бива, ама всеки втори е икономист- кафеджия.
Прав ти път. Пожелавам ни късмет в чужбина, ще ти е необходим с такова ограничено мислене...
Благодаря ти! Тъкмо ще разкараме ограничените хора като мен от България и ще останат само неограничени, като Вас и циганите
CTAHKO написа:Red_Neck написа:И кое точно и бе "тежкото" на въпросната зима - 2 сметки за ток и парно ли?
Дай да не си говорим със задниците ....
Ако и тази зима има подобни сметки, ще "скочиш" ли на Орешака? Надали ....
Ше си говорим след 3 месеца ... и още повече след 13 месеца ...да не се налага само да търсим пак спасители на пожар, щото Командира вече не е в играта.
Само ми кажи колко самозапалили се хора имаше през виденовата зима и колко през тази с "двете сметки за ток"Ама дай да не си говорим със задниците, а с цифри
Станко, по-смешен си от отбора, който подкрепяш

Значи икономическото състоянието на страната го измерваме с брой самозапалили се а не с хиперинфлация, дефицит, безработица и т.н.
Явно задника ти е многофункционален ...
Разбираш ли колко нелепо звучиш?
Bombardier написа:Red_Neck написа:Не тази зима - следващата ще е критична и вече има всички предпоставки за това.
ЗА 24 години преход не е имало правителство на БСП ( + ДПС, а и сега Атака също трябва да папат), което тотално да не се е наакало.
Кое ви кара да си мислите, че това ще е нещо по-различно?
Всичко си зависи от нас - ако ги оставим достатъчно дълго, няма на кого да се сърдим.
Говориш колкото да не заспиш. Първата тройна коалиция беше мнгого по-зле от сегашното съглашение.Въпреки това ,тогава имаше работа, отваряха се работни места, имаше бум на чуждите инвестиции, натрупаха голям резерв..Бочко дойде,открадна и си тръгна, а междувременно остави 400 000 безработни. И сега продължава да саботира работата на правителството, което е саботаж на държавата индиректно, на институциите, за жалост и лицето Плевнелиев се самоопределя като опозиционер,а е назначен за президент..трагедия
В кои години управляваше въпросната първа коалиция и какви години са сега?
Що ми се струва, че макроклимата е коренно различен ... или това няма значение?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
IrtishVezalovv написа:Колега няма как да произведем, като ни се плаща "Мотивиращо възнаграждение 750 лева бруто"
Ооооо, чакай малко, не знаех, че гениалността е ограничена от заплащането ...... нещо не се връзват нещата.
Пълен цирк ..... присмял се хърбел на щърбел

ПП: .... и условията не се създават от икономисти а от политици

Последна промяна от Red_Neck на 04 окт 2013 14:37, променено общо 1 път.