Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Мнениеот Groucho » 02 окт 2013 20:30

Sardukar написа:Аз не си купувам играчи като Меси и К. Роналдо. Налагам собствен стил на игра :lol:

[offtopic]Значи участваш на олимпийския принцип :lol: Меси и Роналдо са най-големите точконосители.
Вчера двамата от Челси ми донесоха 15 пункта. Днеска Лихтенщайнер трябва да прибави чиста мрежа, асистенции и голове.[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 окт 2013 20:46

enguerino написа:Жако нъл ти казах, че ще мачкаш този кръг. Надявам се сещаш за причината.

Другия кръг па :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 окт 2013 20:49

storm написа:
daniel875 написа:http://vbox7.com/play:20ec0b9b4f

Това, ако не е гол, не знам какво да кажа :shock:
След този мач Буфон напълно ми падна в очите. Жалко, че националите го разстреляха само два пъти в директните мачове!

Мога да ти кажа, че това не е гол , защото Буфон си е мислел, че няма гол така, че правилно го е отменил съдията.. Така, че нямате право да претендирате, че сте ощетени тука !

Това беше добро :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 окт 2013 21:00

http://www.youtube.com/watch?v=vHbqu_c0FDM

Това положение да се свири дузпа в дерби е позор. Още повече, когато единственият ти точен удар е от наказателния удар. Прекрасният гол на Шевченко не получи заслуженото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 03 окт 2013 19:13

daniel875 написа:http://www.youtube.com/watch?v=vHbqu_c0FDM

Това положение да се свири дузпа в дерби е позор. Още повече, когато единственият ти точен удар е от наказателния удар. Прекрасният гол на Шевченко не получи заслуженото.

И к'фо ??
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2013 20:52

levskar_95 написа:
daniel875 написа:http://www.youtube.com/watch?v=vHbqu_c0FDM

И к'фо ??

Няма човек може би на този свят, който да може да разбере логиката на бат ти Даниел.. :) С него може да спорите дали е имало дузпа в даден мач и той за доказателство ще ти даде спорна ситуация за червен картон на мач на същите отбори преди години и ще ти каже, че това е така.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 04 окт 2013 09:29

Марио Балотели:

Женският затвор
17-годишният Марио заедно с брат си Eнох се опитват да прескочат оградата на женския затвор в Бреша. Когато полицаите ги арестуват и питат защо са нарушили закона, младежите признават, че са го направили "от чисто любопитство".

5000 паунда
Веднъж Балотели катастрофира с автомобила си Audi R8. Когато инспекторът от пътна полиция открива в купето 5000 паунда, той задава въпрос на Марио - защо има толкова пари, а Марио отговаря: "Защото съм богат".

Фланелка на Милан
През 2010 г. италиански журналисти канят в тв програма играча на Интер Балотели. На въпроса за любим клуб Супер Марио без колебание отговаря: "Милан", и публично облича фланелката на Росонерите.

Палежът
Един ден Марио се развличал с приятели, пускайки фойерверки от прозореца на собствения си дом. Една от ракетите подпалила щората и огънят бързо се пренесъл в стаята. Наложило се да повикат пожарната. По същото време в качеството си на обществен работник Балотели се снимал в реклама, призоваваща да се съблюдават мерките за безопасност при боравене с пиротехника.

Хвърля фланелката на Интер
Напускайки терена на "Сан Сиро" след епохалната победа на Интер над Барселона, побеснелият от оскърбленията на собствените фенове Балотели захвърля фланелката на нерадзурите на тревата.

Не дава дузпата на Ето’о
Роберто Карлос нарече Ето’о егоист. И очевидно излезе прав. Камерунецът не позволи на младия Балотели да изпълни дузпа във вратата на Палермо, която сам Марио заработи. Балотели дълго време протестираше, докато капитанът Санети не го дръпна за ръката встрани от бялата точка.

Стрелички
Балотели замервал със стрелички футболисти от младежкия състав от прозореца в базата на Манчестър Сити. За щастие не наранил никого, но клубът го санкционирал със седмичната му заплата - 100 000 паунда.

Касано
Когато Касано преминава в Милан, Силвио Берлускони го нарича най-талантливия италиански футболист. "Щом говори така, значи не познава мен", дава своята оценка Балотели.

Батут
Според легендата майката на Балотели го изпраща в магазина да купи ютия, дъска за гладене и други битови стоки. Марио се забавя доста, накрая се появява с празни ръце, а след него службата за доставки докарва батут, скутер и куп забавни, но безполезни неща.

iPad
Марио донася iPad на резервната скамейка на скуадра адзура по време на мача срещу Фарьорските о-ви, защото не искал да се разделя с любимите си игри.

Самооценка
Веднага след мача за Купата на Англия журналисти молят Балотели да оцени своята игра. Марио е точен и самокритичен: "Същинско лайно! Може ли така да се изразя?"
:lol: .

Моуриньо
Няма кой да го опише по-добре от самия Жозе Моуриньо: "Играехме срещу Рубин. Нямах нападатели, освен Балотели. В 43-а минута той получи картон и аз прахосах 14 от 15-те минути в съблекалнята, за да обясня на Марио, че не трябва да бъде груб и да реагира на провокации. В 46-ата мин Марио получи червен картон".

Петичката
В мач от американското турне на Интер Марио се опита да завърши пробива си с петичка, но не уцели вратата, и Роберто Манчини моментално го изгони заради гаврата.

Фани Негуеша
След загубата на Реал от дортмундския Борусия с 1:4 в полуфинала от ШЛ, Марио обеща на футболистите от Белия балет, че ако спечелят реванша и отидат на финал, ще им подари гаджето си Фани Негуеша. Мадрид не успя, а Негуеша скъса с щедрия си приятел. Няколко месеца по-късно двамата отново възстановиха отношенията си, а на Купата на конфедерациите дори съобщиха за годеж.

Татуировка
Марио има куп татуировки, но последната се отличава с претенциозност и глупост. Тя е цитат от Чингис хан: "Аз съм Божието наказание. Ако не сте извършили смъртен грях, Господ няма да ви изпрати наказанието в мое лице!".

Защо винаги аз?
След гола във фееричния мач срещу Манчестър Юнайтед, спечелен с 6:1, Марио показа фланелка с въпроса: "Защо винаги аз?". Ако сте прочели поне половината епизоди от този материал, ще разберете защо.

Прасенце
Очевидно хората трудно разбират Марио и чувствайки нужда от истински приятел в този свят на фалш и лицемерие, на рождения си ден нападателят зарадва себе си с четириног другар - прасенце на име Супер.

Проспан шанс
Марио не отишъл на среща с италиански министри по интеграцията, за да обсъдят проблемите на расизма. "Балотели каза, че предпочита да поспи. Ние трябва да уважим неговото решение, но на мене много ми се искаше да поговоря с него", заяви Сесил Кеенг, първият тъмнокож министър в историята на Италия.

Съдията, съдията...
След загубата от Наполи, когато Марио пропусна дузпа, недоволният нападател се нахвърли върху рефера и го заплаши с убийство. Лука Банти му показа червен картон. Дисциплинарният комитет го дисквалифицира за 3 мача (в т.ч. против Ювентус), Милан не подаде контестация, а нае психолог за Марио, за който също потрябва психолог след сеансите с Божието наказание.
7 дни спИрт
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 окт 2013 12:07

Време е за прогнозите!

Киево 1-1 Аталанта
Интер 1-0 Рома
Парма 2-0 Сасуоло
Болоня 2-1 Верона
Катания 1-1 Дженоа
Наполи 2-1 Ливорно
Сампдория 2-1 Торино
Удинезе 1-0 Каляри
Ювентус 1-1 Милан
Лацио 1-1 Фиорентина

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 04 окт 2013 12:15

Хахахахаха това е добро...
Това с червения картон се смях най-много.. :mrgreen:

Абе пич си е, по добре такива интересни футболисти от колкото смотани и скучни..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2013 13:48

storm написа:Хахахахаха това е добро...
Това с червения картон се смях най-много.. :mrgreen:

Абе пич си е, по добре такива интересни футболисти от колкото смотани и скучни..

Тва за картона не е съвсем вярно. В смисъл, изгонили са го, ама е към 65-тата някъде, не 46-та. Обаче е култова случка, спор няма :lol:

На мен най-много ми хареса това за 5000 паунда :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”