Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Мнениеот Beck's » 04 окт 2013 13:28

Марко води класацията за А група и тука си ми тругнал да обясняваш, че били мениджърски игри....... Какви пари ще му вземе Гигата , като Маркиньос може да преговаря с който си поиска от зимата, след като е с договор до лятото. Излезте от филма и подкрепа до край..... Ще играят тези които са във форма, аз нямам претенции ако ще да са 11 от Левски, при положение , че е добре за национала. Давам ти пример, Владо Стоянов в момента е класа над перуката, ама надали !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 окт 2013 13:29

Levskar_forever написа:Викторчо ама Любо като пусне Ферарито да му вкарат гол от вратарското поле и Маркиньос за да се провали и национала отива в кенефа, заради мениджърски игри. Затова феновете и медиите трябва да окажат някакъв натиск да варди Владо Стоянов и да си играе Попето и Милана, а не да изпълняваме игричките на олигарсите и татьовото за сметка на България. Затова ме е яд !

За Владо Стоянов съм напълно съгласен с теб, и аз смятам, че той трябва да пази. ;) А за Попето и Миланов - няма начин Маркиньос да играе вместо тях, това е абсурд, човекът е викнат за резерва, ако въобще е викнат де :roll:
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 окт 2013 13:29

Levskar_forever написа:Викторчо ама Любо като пусне Ферарито да му вкарат гол от вратарското поле и Маркиньос за да се провали и национала отива в кенефа, заради мениджърски игри. Затова феновете и медиите трябва да окажат някакъв натиск да варди Владо Стоянов и да си играе Попето и Милана, а не да изпълняваме игричките на олигарсите и татьовото за сметка на България. Затова ме е яд !

Момче иди да се прегледаш.Ако Марки беше от Левски въобще нямаше да пишеш тези глупости.Понеже си се регистрирал
вчера и за да трупаш бройки мнения ръсиш глупости.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2013 13:29

Малко по-спокойно я раздавайте със съветите. Любо очевадно знае какво прави и защо го вика, иначе нямаше след най-катастрофалните квалификации да сме на победа от баражите за световното и то с не особено талантлив отбор. Изведнъж всички пак скочихте с претенциите нищо, че последния ни голям отбор беше разглобен във Франция преди цели 15 години и оттогава нищо.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 04 окт 2013 13:33

Охх пак се появиха разбирачите и кандидат-национални селекционери!!

Този отбор има нужда от спокойствие, треньора има нужда от подкрепа и уважение! Няма значение от кой отбор сме, това е БЪЛГАРИЯ. А Пенев от банда мрънкащи манекенчета направи отбор! Факт :!:
Много бързо забравихте последните квалификации.. та нали футболистите бяха кажи-речи същите? Даже играеха повече в клубовете си. Какво излиза? Че треньора ги накара да играят. Еми щом е решил че Маркиньос (на който и аз не съм никак фен!) му трябва за тези два мача - ок! Много е вероятно в развоя на мачовете да ни трябват атакуващи футболисти за да обърнем резултат. Нека да има опции..

Пак ви казвам - подкрепете отбора, сетете се като се изтегли жребия какви бяха коментарите - че ще се борим с Малта за предпоследно място!

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 04 окт 2013 13:41

Честно казано не съм голям оптимист, че ще играем в Бразилия догодина. Така че и с Маркиньос и без Маркиньос - все тая. Дано не излеза прав, рабира се :(

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 окт 2013 13:53

Моя грешка , мислех за вашия " пелето " . Реално типичен атакуващ халф НЯМАМЕ . Пенев , ако случано го вземе във групата и го пусне ще е при лош резултат след 60 мин.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 окт 2013 13:58

Момче, спри да се излагаш ,сериозно ли мислиш че Любо ще се подаде на натиск от вън и някой ще може да му реди състава.Наясно ли ти е че тези два мача са съдбовни в треньорската кариера на Пенев,ако вземем две победи Любо става вече топ треньор който с футболисти от българското първенство и средно европейски отбори ще играе баражи за световното първенство ,изхвърлили от борбата отбори като Дания и Чехия.Евентуално участие на световно първенство гарантира милиони евро приходи за БФС и страхотни премии за отбора,как си мислиш че треньора ще си вкара автогол и ще прави разни далавери на дребно,след като може да спечели огромни премии и да си вдигне цената като треньор с работата си.За това бъди сигурен че Любо ще направи най-доброто за отбора,а това че ти нямаш работа и пишеш глупости си е твой проблем,но не вярвам да го разбираш футбола повече от Пенев.А колкото до това кой е маймуна и кой не,показва колко просто момче си,това че някой се е родил черен с нищо не го прави по различен от другите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 04 окт 2013 14:13

За пореден път се вижда, че по дребнави хора от българите няма!Пичове, той ще попълни групата и при евентуална контузия на Попов, Миланов и т.н ще ги замени.. Тука тези развили, интереси.....

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 04 окт 2013 14:29

много сте дребнави наистина, нямам думи. Аз изцяло подкрепям решението за Маркиньос. Хора разберете - мачовете с Чехия и Армения са мачовете на годината или по-точно най-важните мачове за последните 8-9 години. Любо е мъжкар и единствен той за разлика от другите треньори имаше смелост да подмлади тотално отбора, а не да разчита на старите пушки. Но това са 2та най-важни мача за последният години, а Жоро Илиев и Тодор Неделев са контузени и тука вече няма място за експерименти - Маркиньос напоследък играе добре и ако заслужи ще играе в квалификациите. Пак повтарям това са мачовете на живота за националният ни отбор - тука място за дразги просто няма тоз бил черна маймуна, оня бил кафява маймуна - НЕ тук играят само най-добрите за задължителна победа.

Върни се в “Национален отбор”