На 07.10.2013 г. от 18.30 ч. организация “Трибуна Спортклуб” организира в Дома на техниката среща на локомотивската общност. Целта е изясняване на положението със строежа на трибуна “Бесика”. Участие в срещата са потвърдили архитектът на трибуната, г-н Н. Балджиев, и зам.-кметът на Пловдив, отговарящ за спорта, г-н Г. Титюков.
Поканени са медиите, както и представители на ПФК Локомотив Пловдив, на г-н В. Марешки и г-н кмета на район “Тракия”.
Призоваваме всеки, чувстващ се съпричастен с построяването на трибуна “Бесика”, да заповяда на събитието!
Арх. Балджиев и зам. кмета Титюков ще присъстват, представителят на Марешки също е поканен.
[offtopic]http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1786[/offtopic]
Локомотивската общност се среща в Дома на техниката
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотивската общност се среща в Дома на техниката
Първоначално помислих, че софийското Локо се събират и тъкмо щях да им пиша, че ако не дойдат всички няма да има хора за белот и ще трябва да играят табла. Но сега видях, че сте вие. Браво! Трябва да сте активни и да си търсите своето!!! Щото на приказки всичко е лесно, ама като дойде време за дела почват да се крият мишоците.
Какъв реално е проблемът? Марешки ли се опитва да се скатае или административни неуредици спират строежа?
Какъв реално е проблемът? Марешки ли се опитва да се скатае или административни неуредици спират строежа?

[offtopic]

baligo написа:Първоначално помислих, че софийското Локо се събират и тъкмо щях да им пиша, че ако не дойдат всички няма да има хора за белот и ще трябва да играят табла. Но сега видях, че сте вие. Браво! Трябва да сте активни и да си търсите своето!!! Щото на приказки всичко е лесно, ама като дойде време за дела почват да се крият мишоците.
+1 взе ми думите от устата

Проблемите са комплексни,но трябва да се преосмисли малко първоначалния план,защото все пак говорим за фенска трибуна.Според мен не е необходимо да има седалки,от които може да се спести,както и самата козирка може да бъде по-евтина ,за да стигнат парите и да се построи най-накрая,но това е лично мое мнение.По-добре да бъдекакто гостуващите сектори без седалки,за да може спокойно да се прави хорео и всичко друго,без да има потрошени седалки.Важно е да се съгласува козирката с тази ,която може да се сложи на Спортклуб,за да не се получват разминавания,защото и там е нужно да има козирка,но това не е на дневен ред сега.Дай Боже нашият стадион придобие някакъв вид,защото е кофти гледка сега!Ако Марешки отпусне този милион,трябва веднага да се почне строежа,а допълнителните пари след това сами ще дойдат.Даже и без козирка да е сега,по-добре да има трибуна!Ако някой знае колко струва тревно покритие,защото нашето е безобразно? 

Около 1 000 000 лв. истинското.
Точно така ! НА НАС СЕДЛАКИ И КОЗИРКИ НЕ СА НИ НУЖНИ, ЗА ДА ПОКАЗВАМЕ ЛЮБОВТА СИ КЪМ ЛОКО !
И аз мисля, че е по -важно час по-скоро да имаме трибуна на която , да изригнем . На старата беше много яко, макар и да не се чувахме много заради дупката. Нека да я построят. На Бесика ще е друго:) БЕСИКА , БЕСИКА
Хайде всички машини в Понеделник на среща.
САМО ЛОКО
И аз мисля, че е по -важно час по-скоро да имаме трибуна на която , да изригнем . На старата беше много яко, макар и да не се чувахме много заради дупката. Нека да я построят. На Бесика ще е друго:) БЕСИКА , БЕСИКА

Хайде всички машини в Понеделник на среща.
САМО ЛОКО
И аз чувам, че трибуната ще започне да се строи съвсем скоро, само че ще има някои промени по седалките, козирката и оградата.Затова се свиква и тази среща.
Казвайте на приятели, виждам че никъде не се пише за срещата в интернет.Нужно е да бъдем повече хора и който има въпроси да си ги зададе в залата, а не след това в нета.
Казвайте на приятели, виждам че никъде не се пише за срещата в интернет.Нужно е да бъдем повече хора и който има въпроси да си ги зададе в залата, а не след това в нета.
Звучи логично да е без седалки, едва ли точно там някой ще седне да чопли семки и да си гледа мача, но не знам дали вече нямаше изисквания за седалки.

[offtopic]

baligo написа:Звучи логично да е без седалки, едва ли точно там някой ще седне да чопли семки и да си гледа мача, но не знам дали вече нямаше изисквания за седалки.
На последната среща се заговори за седалки, но без облегалки.
svobodni написа:baligo написа:Звучи логично да е без седалки, едва ли точно там някой ще седне да чопли семки и да си гледа мача, но не знам дали вече нямаше изисквания за седалки.
На последната среща се заговори за седалки, но без облегалки.
Супер. Натискайте да се действа, щото протака ли се, някои хора ще почнат да забравят.

[offtopic]