Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Levskar_forever

Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Мнениеот Levskar_forever » 04 окт 2013 12:23

Бразилецът с български паспорт Маркиньос е получил повиквателна за националния отбор за предстоящия световни квалификации срещу Армения и Чехия, разбра Гонг от източник в Локомотив София.

Халфът на столичните „железничари“ има записани участия с екипа на трикольорите. Добрите му изяви напоследък с клубния отбор и седемте гола, които реализира, очевидно са убедили Любо Пенев, че той ще бъде полезен и за националния тим.

Много съм разочарован от Любо, до тоя мангал ли опря. Като ти е контузен Георги Илиев, пусни Славчев от Литекс. Не щем маймуни в национала. Особено тая пенсия. Все едно нямаме халфове в центъра имаме - Миланов, Гаджев, Златински, Дяков, Славчев.... май пак мениджърски игри, за да вземе някой лев Гигата...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Мнениеот turbogena » 04 окт 2013 12:29

И аз съм разочарован... Тия маймуни не ни трябват в нац.отбор. Толкова ли нямаме млади и кадърни момчета...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 04 окт 2013 12:30

друго си е в национала да играят Пажин,Томашич и Лусио Вагнер
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2013 12:30

О, Боже.......................... Голяма глупост. Не ни трябва този, трябва да играят БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 04 окт 2013 12:32

turbogena написа:И аз съм разочарован... Тия маймуни не ни трябват в нац.отбор. Толкова ли нямаме млади и кадърни момчета...

имаме 5 човека за центъра той взима тоя пенсионер ? Ако и Ферарито варди това ще е върха... Имаш 5 халфа без да слагам и Попето и той играе зад нападателя и ми взимаш Маркиньос, защо мислиш го взима, да може Гигата да направи трансфер и да взема някой лев. Бай Ганьовска работа...

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 04 окт 2013 12:34

Че Маркиньос си е българин ... по паспорт. :mrgreen: Не .. вижте, аз съм доволен донякъде ... ясно се вижда, че Любо следи кой е във форма и кой се представя добре и го вика ... та Маркиньос е с 7 гола и 1 асистенция .. и то не е нападател. В страхотна форма е и дърпа локомотива напред. Напълно нормално е да го повикат... а дaли ще играе .. едва ли, може и да не попадне в групата :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 04 окт 2013 12:38

MaRTo1233 написа:Че Маркиньос си е българин ... по паспорт. :mrgreen: Не .. вижте, аз съм доволен донякъде ... ясно се вижда, че Любо следи кой е във форма и кой се представя добре и го вика ... та Маркиньос е с 7 гола и 1 асистенция .. и то не е нападател. В страхотна форма е и дърпа локомотива напред. Напълно нормално е да го повикат... а дaли ще играе .. едва ли, може и да не попадне в групата :)

7 гола в селската ни А група и срещу селски отбори не е критерии. Тоя ще го направят смешен в национала! На кой на мястото ще играе на Дяков, Миланов и Гаджев ли ? На мястото на Попето ли ? Няма място в национала. Ако и Ферарито е титуляр нещата са ясни!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 04 окт 2013 12:40

Levskar_forever написа:
MaRTo1233 написа:Че Маркиньос си е българин ... по паспорт. :mrgreen: Не .. вижте, аз съм доволен донякъде ... ясно се вижда, че Любо следи кой е във форма и кой се представя добре и го вика ... та Маркиньос е с 7 гола и 1 асистенция .. и то не е нападател. В страхотна форма е и дърпа локомотива напред. Напълно нормално е да го повикат... а дaли ще играе .. едва ли, може и да не попадне в групата :)

7 гола в селската ни А група и срещу селски отбори не е критерии. Тоя ще го направят смешен в национала! На кой на мястото ще играе на Дяков, Миланов и Гаджев ли ? На мястото на Попето ли ? Няма място в национала. Ако и Ферарито е титуляр нещата са ясни!

Извинявай ама Георги Илиев, Славчев, Гаджев къде играят? Не играят ли в "селската А група" ? Не е по-добър от тях ... ама е правилно повикан.. това имам предвид.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 04 окт 2013 12:42

Защо го викат при наличието на 6 халфа ? Хайде мисли ? Защо не повикат някое друго българче от Литекс например, ами тая маймуна ? Знаеш ли защо ? Заради Гигов, да продаде единствения си що-годе читав играч някъде в Турция за 200-300 000.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 окт 2013 12:46

Levskar_forever написа:
turbogena написа:И аз съм разочарован... Тия маймуни не ни трябват в нац.отбор. Толкова ли нямаме млади и кадърни момчета...

имаме 5 човека за центъра той взима тоя пенсионер ? Ако и Ферарито варди това ще е върха... Имаш 5 халфа без да слагам и Попето и той играе зад нападателя и ми взимаш Маркиньос, защо мислиш го взима, да може Гигата да направи трансфер и да взема някой лев. Бай Ганьовска работа...

Поради причината която си посочил, Любо продължава да праща повиквателни на Гаджев. Аз мисля, че Марки има място на терена срещу Армения и Чехия. Трябва да сме по-креативни за да вземем победи, а с посочените по-горе сме сигурни да не получим гол, но няма идея и как да вкараме. Не е заради евентуален трансфер, а заради това, че носи Локо на гърба си и е един от голмайсторите до момента в шампионата :!:

Върни се в “Национален отбор”